I did pass!

CAE betyget kom idag och jag blev godkänd, jag klarade det och jag är nöjd. Trots att jag fick ett C så kanske det inte känns så himlans bra som det kunde ha gjort så är jag trots allt godkänd och det är vad som räknas. Man ska vara nöjd för vad man får och inte vara bitter av vad man inte kunde få. Nu så kan jag iaf köra ordentligt med miljöpolitiken och geografin för att vara nöjd och glad. En bra merit för mitt CV och jag tänker inte jämföra mig med alla andra hela tiden. Jag ska inte känan mig dålig, jag ska inte och tänker inte låta någon annan tro att de är bättre än mig. För bara för att man har kunskap så måste man kunna hantera det och sätta det i ett system, en personlighet och kunna använda det på ett bra sätt och det kan inte du. Du har ett bra betyg men du kan fan inte socialisera dig eller fungera i ett normalt samhälle när du dessutom åker snålskjuts på alla andra, så grattis killen, du kommer gå långt! Idiot!

Det är soligt så jag ska passa på att dra och handla lite. måste skaffa mig ett nytt telefonkort, måste skaffa en bättre operatör för Telia är dyr. Jag smsar som en galning så då borde jag ha ett där man smsar gratis. Då hade det blitt bättre. Funderar på att skaffa halebop igen, för deras reklam är så himlans trevlig.

En sak till, mitt godis är slut! Och jag ska inte köpa något mer godis fram till studenten. En och annan glass kan jag allt få köpa men jag för inte överskrida kvoten på 5 glassar i veckan. Jag måste ha pengar till Tyskland. Det är liksom bara 27 dagar kvar innan vi drar och festar gärnet gärnet och drar till hansa park! Fan va gött, och jag är riktigt pepp också. Har fixat partyskivan, med allsång och glädjerus.

Glädjerus finns det gott om. Känns som jag lever på ett moln och det är ju alltid trevligt. Men allt klaffar liksom nu, pusslet börjar få form och man ser en helhet i ens liv just nu. Studenten närmar sig och det är det som är pricken över i:et.

Kommentarer
Postat av: marina

du ska verkligen inte känna dig dålig, det är du inte. Du är bäst. Faktiskt. Och lyssna inte på andra, var nöjd med det du gjort, det är ju skitbra!

2008-05-02 @ 19:32:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0