SUNday!

fuera hace sol Es como una sauna. Pero yo lo me gusto mucho! Parece casi como espana, barcelona, un dia maravillosa por siempre.

Det är mors dag idag. Grattis mamma!


sommar!

Ta cykeln till skogen för att plocka liljekonvalj och somarblommor med sin morfar och sedan äta glass på altanen.
nu är det sommar på riktigt

hemma hos maya: studentfest

00:05 start i Borås
04:15 hemma i Vänersborg

Däremellan var jag i Kinna, Göteborg och gud vet vart, men det var värt att vara ett rak imorses för Majsans studentfest var trevlig och dte var kul att träffa Maya och Adrian igen. Det vore kul att träffa hela UNF igen om jag vågar gå så långt. Tyvärr så blev det ingen utgång för som sagt bussen gick vid midnatt. Men det hindrar en inte nu att dra ut senare någon gång.

Studentfesten i sig tyckte jag var lugn och trevlig och visserligen så är man som kompis alltid lite missanpassad på familjetillställningar men det var fortfarande inget hinder, vi hade roligt. Maten var god och trevlig sällskap absolut :-) Tyvärr glömde jag kameran hemma när jag stressad försökte komma iväg igår.

Jag vill också ta studenten igen... och för ett år sedan så var jag i tyskland, det var en känsla det. Vilken längtan man får ibland. Underbara vänner som man lever med, underbara tider som man lever i. NU ska jag till Göteborg och träffa Anna. Och hitta födelsedagspresenter till Gabriel.

Bjuder på nostalgi bilder från Tyskland och även Studenten nu :-)
   
 

life is life

ont i magen... igår kväll var nog en bra sak som hände kankse. Just nu så orkar jag inte tänka. Men men.Idag är det fredag! Och solig fredag dessutom, så det blir att ordna lite frukost nu och sen så ska jag iväg till vargön med kvart i elva bussen och hjälpa morfar. Sen får vi se vad som händer tills klockan blir 17:00 då ska jag ta tåget förstår ni. Till Borås och Mayas studentfest. Hur jag tar mig hem vet jag inte nu, det får vi se senare men det går några bussar och tåg inatt, vid midnatt så kan jag ta mig hela vägen hem, och sen så blir det göteborg på lördag!

Men men, solen skiner och jag är hungrig! Vi höres och synes om en stund.


champions league

så hejjar vi som fan nu. Och hoppas att Manchetser United gör bort sig totalt. Själv är jag laddad ordentligt och det känns nästan som att Barca tar hem det! Go GO GO Barcelona!!! (tänk om jag nu hade vart där nere, fan vilken fest)2 timmar och 21 minuter senare
2-0 till barcelona!!!


SVULLO

Ah, jag känner mig som en ballong! Mat, glass och nu chips. Aja, man lever bara en gång, och jag ser  brothers and sisters och då kan man njuta lite extra. Och låten like a bridge over troubled waters är otroligt fin, det är den faktiskt.

Men så sitter man här då i sin ensamhet, och längtar tills anna kommer hit, men det lär dröja ett tag så jag sitter och längtar efter en katt också. Och jag droppade den idén till mamma idag, att nu när jag bor på flanaden så skulle jag vilja ha en katt här. Och eftersom vi har en kattunge, som är redo att lämnas, till övers där hemma i vargön så tyckte jag att jag kunde ta den. För att sedan kunna ta med den när jag flyttar till Karlstad. och såklart, då gör jag den till en innekatt. Men nej, det tyckte inte mamma. Men jag ska tjata, för jag vill ha en kissunge så enkelt är det. Dessutom när det nu finns en hemma så kan jag ju bara ta den. Om än bara på prov en månad eller något, den hade ju ändå bott hemma isåfall.

Nu är brothers and sisters slut och jag ska nog ta och gå till kojs snart. Eller ja Seinfeldt började nu, kanske kan kolla det också. Men sen kan man ju undra varför jag glor på tvn liksom. har jag inget i liv? jo då... men tvn är ett bra slappsätt tycker jag. Och jag ska gå upp tidigt imorgon och jobba 8-timmars passet... usch! Och det ser ut att bli storm... jag hade behövt en katt nu!

det är onsdag imorgon, det är snart lördag. lördag den 30e maj. Och föga förvånade har jag inte hört ett skit. Falska människor det finns men jag anser att det är inte min sak att ringa om det är jag som egentligen ska komma. Någonstans måste det finnas en vilja att gå halva vägen. men som sagt jag är inte förvånad.

godmorgon

Världen är allt bra liten ibland. Och ganska konstig också.
Jag är lite av en shopoholic. Dessutom måste jag diska nu

Godmorgon!

23:37

tankar svindlar omkring, förundran över livets mirakel och om jag ska eller inte ska släppa helvetet löst. Just nu lutar det åt att faktiskt låta det härja vilt. Men jag kommer vänta tills veckans slut, för att se om det kommer någon form av kontakt innan lördag. Läste igenom en gång till vad jag hade skrivit igår och nej, det är inget som man direkt skickar på ett brev på posten kanske... mer ett slag i ansiktet.

Jobbet var faktiskt roligt idag, det var mycket att göra oh jag hade tagit med snickerskakor så sockerruset var flödande. Men en sak som jag stör mig på är att behöva bli behandlad som skit för att den som handlar ska känna sig bättre. Jag har tagit den skiten, i barcelona, som telemarketing agent och inte ens då är det rätt. Men det är en sak i tonläge och handlingssätt som man inte ska ta för annat än ett sätt att sätta sig över någon. Och snart brister mitt stela leende ut i att jag kastar mosbrickan i ansiktet på de jävlarna!

Annars då, hitta studentpresent är ett sjuhelsikes jobb. och jag saknar Anna! Så mycket så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men det löser sig. Jag jobbar ju, och tänker på annat... annars finns alltid snickerskakor att tröstäta.

Godnatt nu.

 Åh jag glömde nästan: Jag har klipptid på torsdag 10:15, snälla hjälp mig komma ihåg. Sen måste jag verkligen börja tänka på träning och vad jag stoppar i mig, mina sommarshorts går knappt att knäppa, oh det skrämmer mig.

snickerskakor
solsolsol

Inte ska jag sitta här inne nu när det är så fint
Så det blir att sätta fart! Frukost först!

Har haft sjuka drömmar inatt, och vet inte vart dem kom från, men det var obehagligt. Och vad jag nu gjorde i Lidköping vet jag inte, men där var jag. Med familjen, kusiner och med min gamla klass, studerandes matte C, med matte B boken och en massa saker som jag inte hade vart med på. Jag förstår ingenting alls av den drömmen, inget alls. Men så kan det vara.

Ha det!

Jag gillar dig!Allt för sällan visar man varandra glädjen att dem finns där varje dag

Alla har behovet av att känna att man är nåt bra
Man håller ofta viktiga små ord långt kvar där inom sig
Svårt att ge beröm och våga säga vad jag gillar dig...

Att man älskar mat eller något annat det är något vi säger titt som tätt
Varför är beröm till sina vänner inte lika lätt?
Man håller ofta uppskattande ord långt kvar där inom sig
Ge beröm till någon du tycker om och: säg jag gillar dig!

Man håller ofta viktiga små ord långt kvar där inom sig
Ge en kram till någon du tycker om och säg jag gillar dig!sun(?)day

Söndagar är tråkiga dagar!  Speciellt när man tittar på någon konstig modeserie om vanliga kvinnor på trean. Då undrar jag hur tråkigt livet kan te sig? Men samtidigt så... ja någonstans så vill jag inte vara über heller. Söndag är en bra dag för att slappa tycker jag.

Men jag tror att jag ska vara någorlunda aktiv och baka lite snickerskakor idag, efter att jag har diskat och plockat undan i köket så jag har plats att vara. Och ibland saknar jag att ha en katt här i lägenheten för då hade jag haft något att göra och inte behöva vara ensammast i världen. (okej det är jag inte ändå) okej, jag har ju absolut inget att säga nu. Och då är det tråkigt att blogga för vem orkar läsa en bitterfitta liksom.

Okej jag kan säga en sak i alla fall och det är att jag har bestämt vem jag ska rösta på. Jag hade nog röstat på Gudrun Schyman om det inte hade vart att jag tror det skulle blivit en bortkastad röst. Så jag är just nu inne på att rösta på Carl Schlyter i Europaparlamentsvalet. Men frågan är om ni andra har bestämt er? Och vad är viktigast för alla andra? dessuom, har ni också sett att det är kristdemokraterna som satsar hårdast på tvreklam?

föräldrahem

man måste bara älska sina föräldrar ibland. Speciellt när de bor 5 minuter från sina vänner och det inte går några bussar. Speciellt nu.

Hur som helst, allergibesvär och sådär. Går och lägger mig

gråzonsfredag

idag är en konstig klämdag.... långhelg javisst, men hjärnan hänger inte riktigt med... är det söndag, vad är öppet vad är stängt och vad ska man göra?

Jag fikade med josefin idag i alla fall!vilken underbar människa det är asså, och att kombinera det med fika vad är inte trevligare. Tre timmar pratade vi i vilket fall och det kändes att vi behövde det. Jag behövde det i vilket fall. Och kanske, behöver jag också något annat igen. Men vi får se, nu är jag i vad vi kallar det bearbetningsfasen, men det känns som det inte går att bearbeta mer snart.Hrsomhelst så saknar jag det, det går inte att undgå, och jag saknar alla fantastiska människor. Men det är bara att ta tag i mitt dåliga samvete och sen stå rakryggad. Fast... inte än

Varför finns det inget bra på TVn?

nyckeln till frihet

är egentligen från igår, men fortfarande en bra film och en bra titel tycker jag. vi såg förresten bara halva filmen då datorn cepade sig lite.

Hur som helst, A var och hälsade på som ni säkerligen redan visste och det var hur bra som helst. Lite trött och slö är jag nu, mest efter att ha småsprungit till stationen, pågrund av min absolut bästa egenskap, tidsoptimism! Men hur som helst, solen har skinit hela tiden och jag är på bra humör. Man kan inte bli annat anser jag. Det är småsynd att det blir så komprimerat någonstans, men samtidigt så skulle jag inte vilja vara utan det, inte alls. A får komma tillbaka snart helt enkelt.

Nu är jag i vargön jag. familjen bjuder på mat och jag snyltar såklart. Sen ikväll blir det häng med jennpa. Nu kom familjen
ha det så bra!

playlist!

Har städat färdigt till rytmerna av QUEEN! Det gick fort och enkelt och det är ganska trevligt att springa runt med dammsugaren och sjunga med, mitt egna lenaPHframförande här i mitt vardagsrum. Enbart för mina egna ögon, ingen annans. Men kanske om ni har tur får ni se det någon gång. Jag har ju trots allt haft både fönster och dörrar öppna så det skulle ju inte vara så svårt att kika in, om nu någon vill eller har gjort det. Usch, nu skäms jag lite.. ja det gör jag. Men jag skäms inte över att bo i en ren lägenhet nu. Bäddat rent har jag tillochmed gjort och snart ska jag springa och handla. En back dricka, svinto och lukta-rent-spray.

Tillbaka till QUEEN, jag fattar inte hur de kan ha sådana fantastiska låtar, men jag klagar inte, snarare myser. Japp det gör jag, och vet ni vad. Jag tror tillochmed att ni också vill sjunga med och mysa lite här. Så varsegod, direkt från youtube!


Håll mitt hjärta

Hemkommen från NÄL Blodcentralen med ett vitt liten bandage på högerarmen och 5 dl mindre blod i kroppen. Men jag känner inte att jag saknar något, mer att jag fått så mycket mer än innan. Visste ni exempelvis att jag kallades till blodcentralen med ett "vi behöver dig"? Jag var behövd och imorsen väckte de mig (tack och lov) med ett Bäste MAGNUS glöm inte... Känslan av att ge något tillbaka är enorm och hur tacksamma de faktiskt är över att man gör. Jag ler varje gång jag kommer därifrån och jag har lite svårt för feta nålar vanligtvis.Visste ni att blodet som du får vid "vanliga" sjukdomar kommer från vanliga människor? Att om du får komplikationer vid en graviditet eller behöver opereras för en höft eller cancer så är det mannen och kvinnan på gatan som har hjälpt dig klara det? Vad ger du tillbaka? och vad är din ursäkt till att du inte är blodgivare? Bli blodgivare du med, och ge det bästa du kan för din nästa - en chans!

EP

Mitt röstkort har kommit! nu är frågorna för förstagångsväljaren Magnus Heimdahl många. Vad är viktigast för mig och min generation? För Europa, för framtiden? Vilket parti har bäst påverkanschanser i Parlamentet, vilken parlamentariker kan föra min talan i Bryssel? Hur mycket spelar min röst roll... Och så fortsätter det!Men jag är exalterad, för äntligen ska jag också få påverka lite i vad som händer. Undrar hur många 89or och andra förstagångsväljare som tänker så?

inte ett ljud

Jag har inte hört någonting, vilket jag finner otroligt konstigt. Så det fick mig att börja fundera lite, och tankar som jag egentligen inte vill fundera på, funderar jag just nu på. Kan det vara så att jag lurar mig bara? Kan det vara så att det egentligen aldrig fungerat eller skulle kunan fungera och att det egentligen inte ens finns något som skulle fungera från första början? Ja sådant funderar jag på nu. Det är ju trots allt onsdag imorgon eller hur?

visst är det konstigt att jag är tillbaka i samma rastlösa spår igen? Jag vill ha äventyr, spänning och impulsivitet! Men jag tänker åtminstånde att äta lite mat nu. Ägg och räkor står på menyn och imorgon ska jag upp tidigt.

where're you from?

- you sexy thing!

Jag skulle kunna sätta en tia på att jag är påväg att bli sjuk. Varför? Jo för att jag gick hem från torget i kallt jävla ösregn och åskoväder. Varför? Jo för att jag skulle köpa en avokado på hemköp. Gjorde jag det? Nej för att jag betalar inte 10 kronor för en hård liten avokado som jag egentligen inte behöver. Så vad resulterade det i? Jo att jag gick, helt i onödan, i ösregn hem och drypande blöt kom jag hem, svepte in mig i en filt och tänker inte lämna ifrån mig den på länge. That's it. Men jag tror jag kommer bli lite sjuk och det vill jag inte vara nu.

Hur som helst, tror ni livet i sin helhet börjar arta sig nu? Jag tror det, och jag är så säker så jag har allvarligt börjat tänka mig att gå med i UNF igen, ja menar, jag dricker ändå inte sådär och kan fortfarande hålla mig nykter och vara mig själv. Men... det är ett stort steg. Nu ska jag ta steget till sängen.

bueno

okej, NÄL blir klockan 8 på onsdagmorgon istället. men jag sitter fortfarande i föräldrahemmet och latar mig medan jag egentligen ska vara i lägenheten och försöka städa och göra dne bebolig, knappast lätt det här att vara lat. Det är faktiskt ganska jobbigt om jag ska vara ärlig.  Allt händer i sista minuten med mig, och nu börjar även jag bli irriterad på mitt mañanamañana beteende. Så förlåt mina vänner. 

Men en sak, jag vet varför jag är kvar. Jag vill inte gå ut i sverigeregn, jag vill ha barcelonasol, eller åtminståne sverigesol. Men nej, det får man en gång på två veckor i det här landet. Vad är meningen med att ta av sig viiinterjackan undrar jag. (okej jag erkänner att jag överdriver en aning, men ha tålamod, jag är inte van) Men det är inte kul att jobba heller när det regnar, det finns ju inget att göra då heller. Jag längtar till onsdag då A kommer, och torsdag är jag ledig så då får man hitta på något roligt. Men på riktigt sverigesol kom fram för tusan.

Och sen, ja mannen är otroligt vidrig, smilig och låten kankse inte heller är den bästa. ganska blassé och faktiskt pinsam. Men vad ska jag säga, jag är väl lika pinsam när jag erkänner att den här låten fastnade i mitt huvud. Och jag följde inte ens Eurovision iår, men påväg hem från göteborg hörde jag denhär låten och det räckte med en två gånger, nu sitter den i huvudet. och bara för att: så ska jag få er lika fast i skitlåten. varsegoda!

måndag morgon

hade en sjukt konstig dröm och så ringde direkt på dörren, fan klockan var ju bara 8 liksom. men ja jag vaknade, öppnade dörren och killen fick fixa trappan. Sen smsade blodcentralen också, så måste ringa dit och då kanske det blir en tripp till NÄL mitt i allt liksom. Konstigt det där hur en dag kan börja på så olika sätt.

Idag ska jag annars jobba och sen så blir det panikstädning inför onsdag då A kommer. Men jag städar ju för min egna skull mest. Man kan inte bo i en svinstia, vilket jag kanske inte heller gör, men det är ju inte kliniskt paquita rent heller.

Annars då, måndag och jag börjar mitt nya liv idag (eller imorgon) tycker det ska bli roligt faktiskt. det tycker jag, vi får se om jag tycker det sen, men ja; magen ska fan bort nu! Nu dags för frukost.

time to go

dagens planer

 1. duscha
 2. fixa jennies inflyttningspresent
 3. åka till vargön
 4. äta mat
 5. ge inflyttningspresent till jennie
 6. köpa ostkaka

tänka sig vad man kan vara produktiv en dag som denna
/magnus


gårdagen

Göteborg! Hur varmt och underbart som helst. Jag och mamma åkte tidigt ner till Göteborg för att göra stan osäker med lite shopping och sådär. Staden var redan osäker med alla göteborgsvarvslöpare som sprang så jag och mamma satte oss på the rose and crown för att ta en kaffe och kolla/hejja på. Trevligt värre måste jag erkänna, för varmt var det och jag gillar värme när det kommer till att sitta ute och njuta av livet, då är solen en viktig ingridiens. Efter detta så blev det bingo, och sedan hemfärd, och vi var riktigt nöjda... det var vad som hände igår.grattis Norge till eurovisionvinsten

ännu inte förälder

men vill bara tipsa om den här bloggen, om jag inte gjort det förut. Jag är helt fast sen en lång tid tillbaka, och jag beundrar deras mod och tapperhet, vilja och hopp som tusan. Under mina gråa dagar går jag in på HejaAbbe och känner mig genast mycket bättre. en fantastisk blogg, om en fantastisk liten kämpe.

Okej, jag vet att jag inte har barn än heller,  men det kvittar för bloggen är bara superbra.

may 15th

och absolut ingenting som händer! fast... det är fredag och det gillar jag. För: Jag är ledig i helgen! Och mina planer är att åka till göteborg imorgon, med morder (wiie?) och sen blir det väl en massa städande tänkte jag.


vill tillbaka


Hur som helst... solen skiner och jag börjar inte jobba förrän tre. Vad gör jag och en viktigare fråga, vad gör jag ikväll?

Helgschemat:
 1. Städa och diska
 2. Laga mat
 3. Åka till göteborg
 4. Kolla jobbtider för nästa vecka
 5. Kolla tågtider för torsdag

man blir inte av med det

Qué tal por Suecia? Espero que te vaya todo muy bien. Bueno, ya he leido tu trabajo sobre los nacionalismos. Espero que sigas leyendo más y viniendo por aquí para profundizar un poco en el tema si realmente te interesa. Yo te mando el texto con algunos errores marcados y su tipología. El trabajo interesante es que ahora tú mismo busques la opción correcta y lo corrijas. Me encantaría leerlo después.

Un saludo, Esther Sarasola


Då är det väl dags att fortsätta med arbetet helt enkelt...


i want to believe

okej, jag erkänner. estoy enamorado

i give up

är det meningen att aldrig förstå vad som händer? på riktigt... har Gud gjort upp en plan över att mitt liv alltid ska vara kaotiskt och konstigt och aldrig riktigt klart? Jag trodde att allt skulle vara sådär perfekt nu, men uppenbarligen inte. För det känns rätt och perfekt samtidigt som det känns fel och katastrofalt. Varför måste det vara så?

nej, jag får väl säga godnatt och hoppas på lite klartecken någonstans, men fan tvivel är inget som jag tycker är roligt. Speciellt när det är ogrundat tvivel.

sol i vänersborg x2

Japp, idag är det också bra väder.

Sen räcker det för nu, igår kväll såg jag på eurovision sådär halvt som halvt. Kul att hon gick vidare, men sen orkar man inte direkt bry sig mer säger jag. Och ikväll så, efter jobbet, ska jag hem och sova över, för det är så att jag ska på begravning imorgon och behöver kostymen. Sen ska jag ju såklart jobba också. Så det blir en konstig torsdag,

Men fan, klockan är redan ett! jag ska möta amelie om en timme och så ska vi fika. Jag har inte ens tatt på mig här ju. Fan, dags att göra sig iordning då. Men annars är det inte så mycket att säga. Förutom att jag ska börja banta. Inga mer varma smörgåsar med en halv ost på, ingen glass och sådär. Måste försöka bli lite smalare, helt mer vältränad också, men i vilket fall. Det är en början.

Sen är det det där med vad som kommer hända till hösten... några förslag?
Kram, måste skynda mig.


sol i vänersborg

vaknade till blå himmel, för första gången sen jag kom hem från barcelona. hur som helst, hur roligt är inte det på en skala? Jo jag tycker det är riktigt roligt. För även om jag ska jobba hela långa dagen så betyder sol att det kommer vara en massor att göra. Glass i mängder förhopningsvis och också lite att göra i glassen. Sen, imorgon jobbar jag bara 15:00-19:00 och det ser jag också fram emot. Ska nog också äta frukost idag.

Vad jag ville komma fram till var att jag är glad idag, som vanligt kanske. Jag vaknade och tänker fortsätta positiv! Men, det klart varför skulle jag inte vara så glad nu när livet ser ut som det gör?

lunes....

så var det måndag igen. och jag ska snart upp till jobbet. Och såg precis reklam för the spirit och kom ihåg när jag såg den i barcelona... fan, det var en pinsam film tyckte jag

och ikväll ska jag se the kite runner och gråta lite. Nu måste jag dock skynda mig, för jag får inte komma för sent till anna karin och jobbet

and now what?mer finns faktiskt inte att säga just nu.
det ska kännas som på riktigt

grejen är den att det faktiskt gör det. Jag blir så glad när jag tänker på det, och sen ledsen när jag faktiskt förstår att det är långt och det är svårt att få det att gå ihop. men jag är beredd att satsa på det här. Sen, så kommer man till framtidsproblemen, men det kommer också lösa sig så småningom. karlstad, Thailand, sydamerika eller europa, vem vet, just nu så skiter jag i vilket. för det är en sommar framför mig, den bästa sommaren i mitt liv, förutom att jag kommer jobba som en tok.

Föresten, läs det här: det handlar om våra kära kommunpolitker som försöker göra det bästa för vänersborg... samtidigt som 70 jobb inom skolan ska skäras ner. Min personliga åsikt är pinsamt och det eggar mig att en dag bli kommunpolitker och få min hemkommun på rätt köl!

godmorgon världen

sovit i vargön inatt, med amanda tryggt intill. Nu ska det snart bli att dra sig till jobbet och sådär. Blev en sen kväll igår, mest för att man satt uppe och pratade gammla minnen med jennpa och anna, vilket var ritkigt trevligt. Dock så fick man sig ett ganska fett uppvaknande att små barn kan vara riktigt elaka ibland. och att vi kanske inte alla gånger var guds bästa barn, därav vill jag nu passa på att, i tomma luften, säga förlåt.

Hur som helst, jag vill få en lägenhet i karlstad snart så jag också kan börja flytta på ritkgit för jennpas lägenhet var riktigt fin! och ja, jag blev smått avundsjuk.

Nu: hoppa in i duschen, äta någon form av frukost sen iväg och jobba. Vi ignorerar det tjocka huvudet som är resultatet av lite mycket vin igår, totalt.

det är dags nu

jag är glad, otroligt glad. Jag ler med världens största leende och slentrianjobbet idag gick fort, för jag kunde inte tänka på vad jag gjorde. Jag kunde bara tänka på en enda sak. Och det hade varken med korv med bröd, hamburgare eller glass att göra. Inte ens med solsken, jordgubbar eller bergochdalbanor. Nej, det jag tänkte på var mycket bättre än det. Det var du.

Kom!

i know what i did last friday

sådär, en vecka efter att ha lämnat barcelona och äventyren har redan börjat. Idag är första helgen och den kommer börja bra. För det första är jag ledig idag, men ska jobba hela helgen. 7 dagar arbete framåt också. För det andra får jag besök av A idag och det tycker jag ska bli trevligt, mer än trevligt faktiskt. Och för det tredje fyller jennpa 20 idag så det måste ju bli en tripp till systemet för henne. jag måste ju förvisso in till stan också och borde passa på att möta dem där kanske.

Men ja, vardagen har börjat att återvända, kan bero på att jag kastades rakt in i den, med jobb och flytt och allt annat. Lite trött är jag dock, på detta regn. När man vet att man för bara en vecka sedan hade 27 grader och sol. Och som faktiskt fortsatt att vara soligt där nere. Kunna sitta på en strand? Det låter ju hur bra som helst. Men men detta som jag har nu låter helt underbart det med, någonstans.

Har inte så mycket mer att skriva nu. är allt för glad för att orka gnälla på vädret mer. Det är ju inte så farligt igen, för efter regn kommer solsken eller hur? Precis!

  

välkommen tillbaka

ja du, så är man inte längre barcelonabo längre och 8 månader har gått ganska fort. Men kul om ni vill fortsätta se vad som händer i mitt liv och i alla andras runt omkring mig. Jag har tänkt att denna bloggen ska handla lite mer om vad som jag funderar på, och inte bara vanliga gråa saker utan lite mer intressanta saker, samhällsproblem och funderingar. Något som kanske är intressant är veckans nyhet, något som jag ska börja med. Eller kanske inte, vi får se för jag är ganska lat av mig.

Men kram på er allihopa och välkomna tillbaka!

RSS 2.0