den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge

1 advent idag.
Och beger mig snart tillbaka till Karlstad. där det vankas adventskaffe och bingolotto och självfallet lite arbete. Men helgen i vargön har vart bra, konstig men bra. Dock är det inte hemma längre, det känns konstigt. Men som allt annat är det väl också bra.

Men jul.. det är snart jul för fasen! Dags att komma hem och julpynta lite, me like! Jul är allt fantastiskt. Och ni ska bara veta hur jag längtar!


las estrellas son mis confidentes..

Por Favor, AYUDAME

Det är mycket nu. Men jag gillar det. Jag gillar att vara med när det händer. Att känna produktiviteten flöda. Dock gilar jag inte när jag inte bestämmer själv. När saker kommer och kaoset utbryter. Det handlar egentligen inte om att jag själv vill leda. Men: jag vill bli ledd. Jag vill inte få mattan undansopad och känna mig dum. jag tycker om att vara förberedd, planerad och strukturerad. Även om det är på mitt sätt och det oftast inte brukar synas utåt..

men, en kopp kaffe till så ska det gå

one more day..

Det är roligt att jobba i en miljö som är utvecklande och spännande.
Efter en månads opinionsarbete drygt så har vi lyckats få politikerna på vår sida och bussrabatt för studente rär en realitet och inte någon töntig ja vi ska undersöka saken sak!Tänk vad 4000 människor kan göra tillsammans.


hur kan en enda människa få allt och mycket mer?

en helg som helt och hållet vart slapp. Jag gillar sådana helger, mer än det mesta måste erkännas. Efter växjö så var det skönt att bara ta det lungt. Och ja, det har vart en del aktivitet, som idag, då det traditionsenligt blivit söndagsfika och bingolotto spelande.

Bästa programmet någonsin kan vara så mycket bätte. pensionärsmagnus bara jublar. Och Tomas Di Leva och Petter ser jag i ett nytt ljus. Me likey!


Ja: en ny vecka väntar. Förväntningar? Njae.. inte direkt men vi får se. Vi får se.

a changed man

 ibland, när det slår en, att trots att man är samma person så finns det något som varje dag förändras. Något som inte är vad det var. Att det som var rätt då, absolut inte är rätt nu. Eller kommer att bli i framtiden. Att varje dag är en ny dag i sökandet av sig själv och den man ska vara nöjd med. Ibland, som dagar som denna där man helt plötsligt inser att något har hänt, vinden har vänt och en ny dag har börjat.

de kallar det utgående sortiment

jag kallar det rea!

systemet is the shit

måste hem.

Jag måste hem, så jag kan krama om dessa små liven. Mina syskonbarn är de bästa i världen. Och mitt morbrorhjärta smälter och kräver att jag ska hem och leka med dessa energiknippen. För ni ska veta att jag skulle ge mitt liv för dem. De är helt enkelt bäst.

det är samma visa idag som igår.

Biotisdag - Cornelis.
Ja med betyget blir godkänt. dock inte alls denna feel good känsla som jag hade hoppats på. Dock gör musiken allt. Cornelis har en fin inramning med mycket nostalgi vilket också biopubliken visade. Mest äldre människor som log och skrattade tillsammans och kanske det är så att jag är för ung för att förstå hur stor (eller lite) vreeswijk var.

Hur som helst, en biotisdag är fortfarande jävligt najs.

happy fathers day

den här dagen betyder ingenting. Jag mår lite illa när jag skriver glad fars dag och blit tvingad till att hylla farsan och tacka för allt gott som han ger mig.

Jag tycker inte om fars dag. Jag tycker inte om mors dag heller för den delen, men jag accepterar det. Fine

helginlägg

min helg består av böcker, fårskinnstofflor, julmust och kattmys.
Hoppas att det är intressant nog.


onsdagskvällen

hemkommen efter en riktigt bra onsdag. Och framför allt en onsdagskväll. Mowie visade de osynliga och det kan ha vart en av de bättre filmer jag sett på länge. Mer för att jag suttit och gråtit, mått illa, fått panikattacker och engagerat mig i filmen. Det var längesen en film kändes så verklig och fängslande och ja, det ger jag flera plus i kanten för. Sedan så blev det en onsdagsguinnes på teachers till fotboll och gott snack. Så som en onsdag ska vara, i glada vänners lag.

och ja, om ni inte sett "de osynliga".. kolla på trailern nedan, hyr den, köp den, ladda ner den eller vad som helst. Bara ni ser filmen.


äsch, why give it a fuck

bestämt mig, att följa tidigare mönster. Att skita i allt när man mött första hindret. Jag tänker inte låta allt bli fel och jobbigt och energikrävande. Jag gör som jag vill, du gör som du vill.

Men egentligen är det bara nu som någon ska säga att nej, du gör inte alls som du vill. du hoppar. Man lever bara en gång.

oheliga allianser...

men, det kankse är bra att sverigedemokraterna tycker lika som de rödgröna i några frågor. Synd bara att det måste handla om frågor om pengar istället för solidaritet, jämlihet och allas lika värde.

i was waiting for so long...

...for a miracle to come


.

fuck life or life will fuck youamen to that

detta med söndagar.

jag trodde ändå jag skulle vara någorlunda produktiv idag.
SÅ är än så länge inte fallet.

Men ska hinna med träning, söndagsfika och matlagande idag, det kan klassas som en relativt trevlig söndag, och tillräckligt fullproppad för att man ska vara nöjd. Vi får helt enkelt se vad den bär med sig. Jag är som sagt öppen för förslag :)

om man fick vara kung för en dag...jaha, men så många X har vi inte så det kan passa dig

Jag köpte strumpbyxor i förrgår. Detta för att ikväll är det maskerad och jag ska vara gustav III. Då behöver man strumbyxor.. vita strumpbyxor. Men nej, det ska inte vara så enkelt att man bara ska köpa dem. Nej.

- Ursäkta, vita strumpbyxor. Vart har ni det?
- De finns där borta vid underkläderna, bakom BH och trosorna
- Okej..
- Vänta jag ska visa dig.
...
- Här har vi de vita strumpbyxor vi har. Ska det vara legins eller tights..
- eh.. dem med hel fot
- Då blir det dem här, vilken storlek har din flickvän?
- Asså.. nu är det såhär då va, att dem är till mig.
- Jaha, ja okej d..
- NEJ MEN JAG SKA JU PÅ MASKERAD, DÄRFÖR BEHÖVER JAG DEM!!

gör kronan på hans hjässa lätt

asså, den här mediaorkanen över de nya 'skandal'boken om kungen, är lite för mycket
jag har köpt boken, det erkänner jag, men jag tycker vi kan släppa det där.

ja han är statschef, nej han borde inte abdikera, och skitsamma vad han gjort eller inte gjort. Han gör ju ett riktigt bra jobb som Sveriges konung så sluta tjafsa.

tagga tagga

helgen började idag med bunkern
på fredag är det finbesök av hansson och då fan, då får karlstad passa sig


vet vad jag söker, vet vad jag vill

3 maskerader på 3 veckor. Livet är hårt :)

det är en hårfin gräns mellan sinnesförvirring och övertrötthet

men när det här blir lite tjäckt och mysigt, då är det dags att ta en funderare.

Lyssna och döm själva

RSS 2.0