you were always on my mind

det finns saker man aldrig glömmer. Och saker man alltid glömmer. En sådan sak är hur fantastiskt det är när våren kommer. Jag har lite glömt av hur det är att leva och att vara tacksam för att möta solljuset och någonstans känna livslust. Man måste ta tillvara på dessa stunder. Absolut!


eh.. ska jag? va.. njae.. men sure thing vi kör då.

Okej. Kolla det här!

(och sen tryck under fliken Karlstad Stadslopp och sen video)Det ska jag springa om dryga tre månader. Och här sitter jag och trycker i mig en berlinermunk. Men va fan jag ska klara det. Och jag ska klara det på under timmen. Vem är med mig?!

ibland är man mera stark än svag

Såg filmen 'engelen' med Maria Bonnevie idag. Kan inte direkt säga att jag förstår, kan relatera eller har vart i samma situation. Men samtidigt påverkade den mig så mycket, och det påminner om så mycket annat. Saker som jag lagt bakom mig och erkänt att jag inte kan förändra. Sett det som att det som inte fått mig att gå under ha fått mig starkare. Men vissa scener var så tydliga att jag var tvungen att blunda för att allt jag såg var mig själv. Nej, jag kanske överreagerar, förmodligen gör jag det. Fast känslor och minnen kan man inte klandra oavsett om de är helt och hållet sanna eller inte.

Och det blir jag så tydligt medveten om. Jag som alla andra, trycker undan sånt där i den lilla glömma bort lådan, och när sådana här filmer dyker upp undrar jag lite varför man inte bara har rensat upp den där lådan och slängt allt onödigt

för att nostalgi alltid kommer tillbaka

 

ja, den här har ni säkert redna lyssnat på. Men det som jag vill poängtera är att den är nyinspelad, INTE 13 år gammal och ska konkurrera med Bubbles, SOAP och Aaron Carter.

my hopes of freedom

det är krig i libyen
japan har totaltraserat

jag vet inte riktigt, men jag tror det är okej att vara cynisk.

årets första pinnglass

http://madebyem.blogg.se/images/2009/nogger_lrg_30580353.jpgVåren är kommen, iaf i sinnet. solen skiner, man kan knäppa upp jackan och man kan leva livet. Och jag har käkat min första pinnglass för i år. Dock inte första glassen då jag tryckte i mig en ben & jerrys förra veckan när jag var lite nere. Men ändå.
livet har så mycket kvar

valnade av att solen sken in i mitt fönster
kan det vara så att våren är på väg?
(förvisso med små små steg)

jag säger bara OJ

 


jag måste ju få skryta lite

och tanken har slagit mig att jag kansk eborde ha blivit konditor..så var man visst 22

kul.. det vet jag inte än, vi får se vad dagen har i sitt sköte
men ett jätte stort grattis till mig iaf.


Ack, om man bara hade pengar, varit rik nog att drömma sig iväg. Fast jag är glad ändå


idealism och realism


Men strunt är strunt och snus är snus,
om ock i gyllne dosor,
och rosor i ett sprucket krus
är ändå alltid rosor.


kårrepresentation

inte varje dag som ens klädkod betyder glittrande paljetter och vita handskar..


i thought it was forever

Söndagen läggs till handligarna. Jag lägger denna kulturhelgen till arkivet och känner mig nöjd med det. Söndagen har kanske inte var den mest produktiva, men hur som helst är det med katten i knät liggandes i soffan som en söndag faktiskt ska spenderas.Det har vart en riktigt rolig helg och jag kan lugnt se fram emot nästa vecka, det händer ju en del :)

kulturhelgen startar nu!

Superstjärnan Jesus och SMASK ska bli min helg
Mina kulturella cravings ska stillas, trots studentlivet man lever. och kalla mig prettomoderat om ni vill: me like it :)
ne men asså

jaha du, jag kan inte säga att jag är förvånad. inte alls faktiskt.
tappade korthållaren i Stockholm och ingen koll alls på vart den kan vara.

Men det är smällar mna får ta, antar jag

jag väntar dig

Börjar göra sig iordning för att dra till stockholm.
KTH:s kårspex står på agendan för kvällen.

Hur jag kommer hem? Ja det är en fråga i sig.

get serious

andra träningspasset för veckan är avklarat och jag är nöjd.
Nu tror jag dock att det finns en möjlig galenskap hos min sida, jag är ju trots allt inte den som är känd för träningsmagnus utan snarare fikamagnus - vilket i nuläget inte helt 100 % stämmer.


Idag, tillexempel så körde jag ett morgonpass på gymmet. det vill säga, jag gick upp 06:00 för att vara på gymmet 06:45 och tränade i en timme. Pigg och fräsch till jobbet, det var jag och det känns skönt att veta att det fungerar.

Nu ska jag bara bli bättre på min löpning, träningsvärken från förra veckan var horribel och inte alls okej. Och då sprang jag inte ens en mil, inte ens hälften av det faktiskt.

RSS 2.0