28 maj, 2012

 

Idag är sista dagen på att skriva på upsatsen. Såhär långt har jag kommit. Det vill säga att jag är en god bit på väg men att jag har en hel del kvar. Det röda i texten är sådant som ännu inte handledaren kollat på och det känns ju lite jobbigt med tanke på att inlä,mning för sluthandledning är imorgon.

 

Men det positiva är fortfarande att det börjar likna en uppsats. Emperin artar sig och analysen är riktigt bra om jag får säga det själv. Den uppfyller både fårgeställningar och syfte vilket är fint. Fredag ska den lämnas in och efter inatt så läggs fokus på abstract, korrekta källhänvisningar (tack och lov att jag inte glömde att skriva sidor i fotnoten) och källförteckning.

 

Nåt jag har lärt mig är dock att jag nog aldrig kommer bli en bra textförfattare, att mitt framtida jobb inte ska innebära att skriva underlag och dokument. Min diciplin blir fan inte bättre


25 maj, 2012

Efter gårdagens eurovisionsförfest blev det inte så mycket plugg under natten. Vilket inte skulle ha gått ändå för jag kan nog tro att om jag hade skrivit igår så hade det inte vart ett bra resultat.

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/542421_10150847620117677_733032676_9849045_1201944456_n.jpgIdag blir det andra bullar däremot. satt igång och börjat skriva ordentligt och kommer en bra bit framåt allt eftersom. Det är skönt för på måndag ska den skickas in till sluthandledning och om en vecka ska den in, det betyder att jag måste försöka vara i princip klar med allt på måndag, inledningskapitel, resultat och analys. Men det kommer jag, det känns som det i alla fall.

Blir en trevlig helg, solen ska visst skina. Men det gör den ju mer än en helg om året så jag ska väl sluta vara bitter.

24 maj, 2012 (2)

 

att vara student är inte så dumt ändå. Ja menar hur ofta kan andra kalla detta kvalificerad arbetssyssla och effektiv arbetstid? Nej, skulle inte tro det heller!


24 maj, 2012

Det här är mitt liv just nu.


Jag är lycklig, jag lovar.


23 maj, 2012

#vägenmotkörkort blir allt kortare.

Idag gjorde jag halkan och med det har jag tre körlektioner kvar innan jag bör vara redo för uppkörning och teoriprov. Om jag bara hade haft tid att hinna plugga på teorin, men med Buppsats som inte går framåt och det har vart lite annat att tänka på.

Nu väntar mig ågra trevliga dygn. Inatt ska jag skicka in upsatsen för handledning och då behöver det ju finnas något med substans för min handledare att läsa. just nu är det mest blaj om jag ska vara ärlig.

Nåväl, jag har i alla fall försökt att vara produktiv idag

21 maj, 2012Här sitter jag i solen och pluggar. ganska härligt och jag är ganska nöjd
även om det inte ser så ut

20 maj, 2012

#campusfesten12 gick av stapeln igår och regnet som hängde i luften gjorde att känslan lite kom av sig. Jag hade iofs trevligt ändå, men det är inte samma sak att sitta inomhus som det är att slänga ut sofferna ute och bara chilla i solen och värmen med ett glas vin eller en öl i handen. Det blir inte samma sak att dansa på gatan till en dj på en balkong när det regnar. Men ja, jag hade det trevligt. Det är väl vad som räknas.

Vi försökte oss också på att göra sangria, det gick väl sådär, men som student så är det mycket väl godkänt.19 maj, 2012

Jag sitter nu med min uppsats. Problemet som har pågått under hela terminen är inte löst. min dicplin är extremt dålig och jag vet att jag behöver lite press för att kunna presetera. Flera deadlines men inte åt mig själv för då skiter jag i dem. Nu är det en vecka drygt innan uppsatsen ska inskickas till min handledare och som den ser ut nu så kommer jag inte klara det i tid.

Åh denna ångest. Och jag får skylla mgi själv också, det är väl det som är problemet.. jag får glädja mig att jag ser faktiskt ut som en riktig student.. eller hur :)

 

lägg sen märke till amarettoflaskan som står där. hägrandes.


10 maj, 2012

Jag är berusad. Och då är det verkligen INTE en bra idé att titta på dethär.. ja menar vad är det för nåt? nån psykiadelisk skit som jag inte riktigt förstår meningen med.. och sen: titta bara på kaninens ögon, hash, någon mer som tror detsamma?


9 maj, 2012

Nu har jag återhämtat mig ifrån helgens bravader.
Och vill ni veta något roligt? Från och med 1 juli sitter jag i SFS:s styrelse!

Jag är grymt taggad på att tillsammans med sjukt bra människor leda och förändra studentpolitiken och föra påverkansarbetet framåt. Jag tänker kämpa för ett breddat begrepp om utbildningskvalitet, enn tillgänglig högskola, ett oberoende studentinflytande och mycket mycket mer. Och jag är laddad. Mer än vad jag kanske varit på länge.

hela sfsstyrelsen inför kommande år.


3 maj, 2012

klockan är 05:45. Vart uppe hela natten och skrivit hemtenta. Den är klar och jag är fantastisk. Nu ska jag försöka ladda batterierna och samtidigt ge gärnet, vi får se hur den kombinationen håller i sig. Väskan är packad, kostymen är rollad och datorn är med. 6 timmar i bil ner till Lund väntar - ett äventyr.

#SFSFUM here we come!

2 maj, 2012

Jag har en plan. Jag har haft en plan länge, men bara sådär bak i huvudet, en dröm en vision, en konstig tanke. Men jag har bestämt mig. Jag ska våga. Man lever bara en gång och jag kan inte sluta drömma för det, jag måste istället drömma mer och större och bättre, våga göra drömmar till verklighet.

Så nu har jag bestämt mig. Jag ska till Sydamerika. Jag ska ta mig från Mexico till Argentina. Jag vet inte hur, jag vet inte när bara att jag snart ska dit. Jag ska uppleva något nytt, något spännande och jag ska leva i en dröm. Gud så jävla fantastiskt. Skit samma om jag inte klarar det, jag ska i alla fall ha försökt.

1 maj, 2012

tur och retur till skövde.

Tänk att en dag kan vara så bra. och att det gör så lite

RSS 2.0