25 september, 2012

Det är ju alltid roligt att när man väl betalat sina räkningar ska ha pengar kvar för att leva. 43 kronor om dagen fram till den 25 oktober känns stabilt. Verkligen.

Jag önskar att jag hade ett jobb eller att jag kunde vinna på bingolotto nån gång i alla fall. Men nej.

22 september, 2012

 
ja, jag skulle passa som kunglighet. Jag är snygg i frack. En aning pompös kanske, men det är så det ska vara
 

20 september, 2012

 

fa

10 september, 2012

Vakuumet som nu har infunnit sig av två fullspäckade veckor är enormt. Jag känner själv hur jag bara tittar och undrar vad som ska göras. Sen slår det mig att jag faktiskt har en del plugg att fixa med. Och det är ju alltid kul, eller nåt. Hade hellre sprungit runt i overallen och festat järnet, men det är ett tag kvar tills dess :P

För att inte känna att allt är sysslolöst så blir det bio ikväll. Modig. Känns bra att göra något, sen får jag väl skriva klart mitt paper inatt, så som jag brukar göra.


5 september, 2012

 
Det vore ju också bra att när man väl får återkoppling på ett arbete också får möjlighet att läsa vad som står, men det är väl för mycket begärt från Göteborgs universitet. En eloge dock att de både har tid och resurser att skicka ett arbete per post till deras studenter.

4 september, 2012

ikväll har man lyckats fixa ett congatåg till kikkiD:s Papaya Coconut. Jag tror jag kan minst säga att jag har lyckats att nå min absoulta höjdpunkt i livet. Tragiskt, ja kanske lite.. men roligt, definitivt!

Vad gör vi, nu kör vi!

3 september, 2012

Stockholm och SFSstyrelsemöte är vad som pågått hela helgen. Kan lungt säga att jag trivs som fisken i vattnet, och politik, speciellt studentpolitik är något som får mig att komma igång lite. Om jag hade haft tid eller snarare orken så hade jag bloggat lite mer om bostadssituationen för studenter och bristen på engagemang att se detta som ett problem, men just nu säger jag bara kort och gott att det som händer är för lite, och för sent. Och om jag kunde skulle jag säga bete er till hela utbildningsdepartementet.
 
Annars så är det roligt, engagerande och peppande att vara där och jag hoppas jag kan visa för mig sjävl och andra att detta är vad som är vikitgt att mitt bidrag kan ge något i slutändan.
 
Annars så, så funkar jag som jag brukar göra. Jag lever i engagemanget och jag trivs i påverkansarbetet. Så som det ska vara.på

RSS 2.0