m+sd=sant

INTE I MIN VÄRLD, men i skåneland

jag blir förbannad uppriktigt sagt. Möjligheten för en allians tillsammans med sveriedemokraterna ska inte ens vara i tanken rimligt, inte ens för en moderat. Att moderaterna ser det möjligt att efter 2010 års val att samarbeta med SD bevisar vad de faktiskt är. dem är inget arbetarparti, dem är ett högerparti med elitistiska värderingar och en människosyn som öppnar upp för klasskillnader och förtryck. Tillsammans med SD:S "politik" får vi ett mardrömssenario.

Staffan Appelros pratar bara om skåne, där SD har stort stöd. men fortfarande. kan han verkligen svälja sin stolthet som människa och sjunka så lågt för att inte låta socialdemokraterna styra. Är verkligen rasister bättre än socialister. Är verkligen människor som vill exludera människor bättre än människor som vill inkludera alla i samhället?

Det visar ju bara hur fel allt har blivit. Hur hemskt det är. Och det ska vi sätta stopp för. Människor som Appelros borde förstå själva vad dem öppnar upp för. Människor som Appelros borde förstå vad deras maktbegär har fått dem att göra. Politik handlar inte bara om dig själv, det handlar om alla andra med. Reinfeldt, rensa upp i dina egna led. Gräsrotsrötterna börjar vandra åt fel håll, och om moderaternas politik kan öppna upp för ett samarbete med främlingsfientliga grupper så kanske det är dags att byta politik.

Kommentarer
Postat av: Flogger

Självklart ska de samarbeta! I frågor som de tycker likadant i så är det ju perfekt, varför inte? Miljöpartiet samarbetar med vänsterpartiet och de har inte ens nära samma åsikter om det mesta, men om vissa saker så ja.



Dom är ett parti som alla andra och om de kommer in i riksdagen så har folket valt dem och de måste behandlas som ett ordentligt parti. Skit i moderaterna, dom är inget problem! Folk som RÖSTAR PÅ SD är problemet, och inte partiet som sådant.

Postat av: Magnus

Men där håller inte jag med. Det är just det att det finns en "rumsren" kanal för dessa rasistiska åsikter som är problemet. oavsett om man tycker samma i många frågor så är det den övergripande agendan som är problemet, och profilfrågor som inte går ihop med någon form av demokratiskt samarbete.



Att MP och Vänstern samarbetar även om dem har olika åsikter ser inte jag som ett argument för att öppna upp för möjligheten att SD ska bli en vågmästare för moderaterna. Vänstern och MP har samma människosyn och vill samma i mycket av frågorna och samhället. men för att cceptera att moderaterna och sverigedemokraterna skulle samarbeta är att acceptera sverigedemokraternas människosyn och också lägga sin egna politik under detta. Därför är det omöjligt.

2009-11-15 @ 19:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0