i've got life

livet är rätt najs måste jag erkänna. speciellt när man kan sitta efter jobbet på pråmen och bara slappa med gott sällskap. pricken över i är att hinna hem till morden i midsommer. YES pensionärspoäng till mig!

Jobbet i sig är ofantligt utråkande, jag hatar smått mitt jobb, och vi är tillbaka i samma skitspår som förra året, men samtidigt så är det ett jobb så man kan inte klaga.

Imorgon jobb, sen ledig, sen jobb i 8 dagar i sträck... fy fan, det är för mycket egentligen!
okej, nu är allsången slut, det blir då morden i midsommer. och så ska jag svara på mail.

dessutom
: fasiken vad lång tid posten tar på sig
nån som har lust att klaga?

sömnlös på flanaden?

Ibland, till min strora förtret hatar jag sommaren,  mest när solen ligger på rummet hela dagen så det inte går att få en normal temperatur. Så istället för att ha öppet fönstret en bit så har jag nu öppet hela altandörren och nu blrjar temperaturen bli okej, det vill säga: jag svettas inte ihjäl i sängen. Men nu kan det ju tilläggas att klockan snart är fyra, solen börjar gå upp och fiskmåsarna skriker,  vilket jag hör för att dörren är öppen.

Aja, tur att man inte börjar förrän 3 imorgon eller hur... hur som helst så är jag bara smått trött på allting, men mest på allt på hela cirkusen med A sen jag kom hem. Okej, skitsamma egentligen, men jag ger nu upp. Bollen ligger inte i mina händer längre.

förändra världen?

shit i helvete vad varmt det fortfarande är och klockan är liksom kvart i nio. När jag cyklade tillbaka från affären så var den lilla backen upp till mig alldeles för jobbig. Det fanns ingen energi alls. Men efter helgen så kanske det inte är så konstigt?

Varför ska jag fortsätta skriva nu denna söndagskväll då? Jag har ju liksom redan berättat allt om mitt slentriana singelliv så jag borde egentligen bara fortsätta om det hade vart så att jag hade något extraordinärt att skriva men det har jag inte. Jag kan dock skriva att jag i mitt ambivalenta tillstånd har nu en ny väg att vandra. Aupairvägen. Varför jag över huvudtaget ens funderar på det är väl för att jag någonstans längtar tillbaka till Spanien, en annan är att jag inte har sett världen än.
Men hur ser hösten ut för mig då? vad har jag att välja på?
  1. Universitetet och 3 års slit
  2. Working Holiday Nya Zealand
  3. Spanien
  4. Aupair
  5. Fortsätta jobba
Alla fem känns lika lockande och det gör mig så arg. Frustrerad på världen, på gud och framförallt mig själv. men men så är det. Jag har annars bestämt mig för att gå med i UNF igen... mest för att jag vill till vänersnäs och för att jag tror på vad den organisationen står för. Hoppas bara jag får semester vecka 30 nu bara.

que vamos a hacer?

dödens ironi?

fick ett skämtsms av farsan idag:

Michael Jackson ska inte kremeras
Eftersom att han består av 86 % plast ska han
smältas ner och återvinnas till lego
så att barn fortfarande kan leka med honom.


Skämt kan vara otroligt elaka ibland, men jag skrattade trots allt.

återigen gryr dagen

och solen är framme. Planen blir då att ta mitt solbrända jag ut i solen igen och försöka ändra färgen, denna gång med löjligt mycket sollotion. Men vad gör man inte... för fåfängans skull?

Igårkväll blev en rolig kväll... grillning och singstar bland annat hemma hos grannarna. ganska trevligt må jag säga. Något annat som var trevligt var ju midsommar och först nu så tittade jag på alla andras bilder som de har tagit på en.

Här är envad jag håller på med vet jag inte, men så kan det ju gå ibland. hade väldigt sjuka drömmar inatt, och tror det beror på att jag inte sov i min egna säng, vaknade upp gjorde jag frisk och kry i alla fall, Igår fick jag mig kankse ett mindra friskt infall och beställde hem en ny digitalkamera, ingen fantastisk systemkamera, utan en vanlig nätt liten sak. inte så fasligt dyr och med 10,2 megapixlar. En uppdatering från vad jag hade åtminståne då och med en hel skärm vilket är bra.

Nej nu har jag skrivit alldeles för mycket här, solen kan ju försvinna :-)


solsting!för det första så hatar jag det här programmet
för det andra vilken idiot kom på det här?
och
för det tredje, varför går det inte att ladda ner?!

i want it that way

okej, kanske inte... men det är fortfarande skönt med sol, även om jag lyckats bränna mig (igen)! Men det är väl så den svenska sommaren ska vara, man är aldrig fullt nöjd och landet av lagom har gjort en miss i kalkylen då sommaren (eller vinten , eller hösten eller ens våren) aldrig någonsin är lagom! Jävla växthuseffekt asså.

Men grillning står på shemat idag och sen någon form av aktivitet ikväll... vi får helt enkelt se, mitt regionen runt går ut idag men får skaffa mig ett fritidskort tänkte jag... är väl ingen som ser det och dessutom kan vi låtsas att jag fyller 20 om en månad eller nåt. regionen runt är dyrt men jag måste ju ta mig någonstans i sommar eller hur?

ta mig till sommaren!

och helt ärligt, vem gillade inte sommarlovsmorgon när man var liten?

r.i.pfattade det ordentligt först nu... det är faktiskt stort.

over the top?

jag vill redan nu be om ursäkt för min otroligt låga humor. Men när jag var och fikade med amelie idag så såg vi en rolig ozzy osbourne kopia på gatan och vi kunde inte sluta skratta. och jag kan fortfarande inte sluta skratta åt dethär. Jag vet att det är otroligt lågt och vilken pärs ni tjejer går igenom varje månad, men fortfarande, det här ÄR humor. Varför sitter jag annars och grinar av skratt här? Men än en gång, förlåt.
men erkänn... det är kul!

no puedes decir que no


usch i helvete... mitt ressug och lust för äventyrssug är på topp just nu. Jag vill till prag, mest för att jag har en reseguide till prag men också för att mina minnen från vår resa i tvåan är så varma och goa. Allt från pizzaätande i något slumkvarter och spårvagnsstress till guidade turen på pragborgen till sjalletande och converseköp. Men mest gillar jag nog pragresan för det var där som jag faktiskt känner att man började bli vuxen. Tog egna initiativ och stod upp för mig själv och vågade framförallt. Den känslan är ju helt fantastisk. Och prag i sig var ju också fantastisk. En bra förälskadpar stad kan nog förmodas, istället för paris liksom. Men oavsett vad så vill jag till prag... och ska till prag om även ensam!

Hur som helst, igår dog michael jackson och det är ödets ironi egentligen. Jag pratade om honom när jag såg kalle och chokladfabriken för jag tycker johhny depp där påminner om honom och jag lyssnade på thriller häromdan. Från ingenstand liksom. Men visst är det tragiskt det säger jag inget om, men allt som kretsat kring the king of pop sen jag inte ens var född så skulle det inte förvåna mig om detta är fejk och ett prtrick för att sedan inbringa miljarder. Men ja trgiskt är det.

Jag har också nu slutat jobba för veckan och har en solig helg framför mig. Och det tänker jag fira. Jag är heldöd nu och orkar knappt engagera mig i mig själv. Fan man ska inte jobba så intensivt som vi alla har gjort. Det är fel, och nästa vecka jobbar jag fullt ös medvetslös förutom torsdag och då ska jag ändå iväg och jag vet att jag får jobba hela veckan efter vilket ger mig alldeles för lite tid till mig själv och livet runt omkring. Jag vill ha semester och kanske just därför jag vill fly, behöver i och för sig inte bli prag, en vecka i skövde skulle inte vara fel den heller.

Nu dags att fortsätta kolla på förlängningen av u21matchen. jag hoppas verkligen att sverige vinner. Det är just nu bara Sverige i alla fall!

sunshine

dags att återigen begesig till jobbet, men med glada minen. Verkligen, för solen skiner, livet leker och det är torsdag och snart helg! Igår, efter jobbet gick jag och morsan ner och satte oss på pråmen, eftersom att vi skulle njuta lite av att äntligen komma ifrån kiosken, då det var ganska jobbigt. Skönt var det och bara sitta och slappa och det gjorde vi i 2 timmar, sen bar det hemåt igen. Idag jobbar jag (förhoppningsvis) bara till fem. men tendensen visar fullt ös medvetslös så förmodligen får jag stanna till sju. Vi får se helt enkelt...

Något som inte är jobbrelaterat... inte något jag kommer på nu direkt, Hur kan  jag komma på något annat när hela min existens kretsar kring extistensiella frågor som senap eller ketschup? vill du ha en mjukglass i stut, våffla eller bägare och sallad, dressing, lök på din hamburgare? Okej, jag lovar jag är inte så tråkig egentligen! Sen ska jag vänta med att tatuera mig till i höst, vill kunna njuta av solen.

skrattretande

hahaha, lika roligt varje gång.


090622

that's today! eller ja nu är det kvällen... men det är fortfarande samma datum kanske inte bara dag. Klockan är över tio så definitivt inte dag. Snarare läggdags för magnus.


kollar på kalle och chokladfabriken på nian just nu. Tycker verkligen att tim burtons version är bra men saknar fortfarande de gamla oompa loompas. Hur som helst, en bra måndagsfilm. dessuom har jag skämt bort mig själver idag, cider och pizza nu och innan det var det fika på nordfeldts. Bra start att starta veckan på i mitt tycke. Och varmt är det också. ute som inne. För igår var jag i på utflykt till skövde och hälsade på A. trevligt var det minsta man kunde säga, snarare mysigt. Känns klart mycket bättre nu än förut. Haha nu sjunger oompa loomparna här i filmen till det ena eller andra, så dags för mig att fortsätta se på filmen. Kram på er
Jag ska tatuera mig i mitten av juli är nu tänkt. Vem kommer och håller mig i handen!

 

090620

just nu: är jag kissenödig!

Därför blir det ett kort inlägg, jag är trött dessutom så snart blir det att hoppa i sängen och sova lite. Stor dag imorgon. Idag så lagade jag ju som sagt mat åt mig och mamma, helstekt fläskfilé och hasselbackspotatis stod på menyn och jajamen det blev gott. Efter det har det blivit lite filmtittande, eventuellt fortsatt filmtittande innan jag går och lägger mig, men mer har inte hänt idag. Förhoppningarna ligger på 090621 istället.

Nej nu kan jag verkligen inte hålla mig längre, godnatt allesammans, Ni får en update imorgon istället. Okej, en sak till; jag gillar enkätundersökningar, eller så gillar jag dem inte. Vilken grej det hade vart isåfall. Men en anekdot i ämnet är ju när jag var med i en enkätundersökning från sifo om veckotodningar och som tack fick man en korttidsprenumeration. Man fick då välja mellan Allers, Hänt extra, Hemmets Veckotodning och Svensk Dam. Eftersom att vi redan hade Hänt Extra så valde jag (dumma dumma magnus) Svensk Dam, enbart för att det var gratis. Och hemskickad 5 gånger fick jag den här svenk damtidning, som gick direkt till mammas tidningshylla kan understrykas. Och allt var frid och fröjd, tills jag fick hem brev, efter brev, efter erbjudanden om att starta pånytt min prenumeration med Svensk Damtidning. Och det pågår än i dag. Magnus - om du beställer nu skickar vi med denna fina handväskan i rosa skinn! nej tack, jag vill fortfarande inte, efter flera års ignorerande! men det är ju inte enkätundersökningens fel egentligen, utan galna fanatiska veckotidningssäljare. Så i slutändan så gillar jag nog enkätundersökningar. 

Just det ja, jag behövde gå på hemlighuset!  

la vida es como una cancion

Godmorgon Världen! hur leker livet idag efter en blöt midsommar? Själv mår man prima. Om det inte hade vart för huvudvärken och det smattrande regnet här i vargön. Sov hemma hos föräldrarna idag och tog med mig katten så att jag skulle slippa ha dåligt samvete över att det inte finns så mycket kattmat i min lägenhet.

Igår var för övrigt en trevlig dag, trots min brist på festhumör från början så blev det trevligt i slutändan. Hänkade på Jennpa till martina och det blev mat och dryck och sång till gyllene tider. Kom hem rätt tidigt dock, och det tackar jag för idag. Men som tack för sängplatsen här hemma så ska jag vara den som ska laga mat sen och jag måste då bege mig ut i spöregnet, vilket jag inte vill direkt. Inte alls om jag ska vara ärlig, men det är väl att bita i och ta på sig regnjackan.

Idag så tittade jag på lite bilder ifrån Barcelonaresan (surprise) och det slog mig allt hur mycket jag saknart, sen kom en bild på paquita och jag blev genats mer tacksam över att vara hemma. Men ja, barcelona var ju sjukt kul och sen tittade jag på förra årets sommarbilder, vilket gav mig en nostalgikänsla och en längtan att få göra om mycket igen.  Men nu är jag här och då får jag göra det bästa av det som är nu. Imorgon så ska jag till skövde och då får man väl hoppas att man gör det absolut bästa av det hela, just nu är förväntningarna dock låga.

Klockan är halv två, dags för frukost tror jag. Och vad ska det bli för mat idag?


dagens filmtipsjapp, en sjukt bra film

it hasn't been my day

men solen skiner i vilket fall, det gillar jag. Det gillar jag skarpt. Midsommar imorgon och jag är ledig. me like! midsommar då imorgon, vilket jag inte egentligen gillar... tycker smått att midsommar suger, det är en helg som enbart går ut på att bli packad och göra pinsamma saker, och jag orkar inte med det där just nu. Känner mig inte pepp alls, men samtidigt hur kul kan det vara att sitta hemma en dag utan någon som helst happening. Fan, ibland är livet jobbigt. Är ledig lördag och söndag med så jag får i alla fall se till att hitta på något. regionen runt gäller ju lite överallt.

Men hallå, har ni sett det här i aftonbladet eller? En tjej blev tatuerad i ansiktet medan hon sov. Så istället för 3 stjärnor fick hon 56 stycken i ansiktet. helsjukt och för min del så tror jag knappast att ungen somnade. Ja menar 3 stjärnor under ögat, visst det kan ta vadå en kvart att göra och dessutom så gör det såpass ont att bli tatuerad att man inte direkt somnar in. Vad gör tatueraren? jo då väcker han henne såklart, jag tror inte ett skit på hennes argument. Men kul läsning i alla fall!

kikade runt på youtube och av en slump hittade jag den här. Njut lite och begrunda texten.


premiär

japp, sjuk sugen är jag att gå, och nu är det snart dags att boka biljetter. Någon som är sugen att gå?

se trailern här

politiskt intresserad?

självfallet!

kul att jag hittade det här så sent som idag då. Men det är skitbra ju. regeringen måste börja marknadsföra sig ordentligt tycker jag. Men prenumerera på politiska nyheter du med.

spela roll?

är det egentligen någon som bryr sig, men jag tänkte prata lite om roller just nu. Efter reunion de senaste dagarna så snuddade jag och elisen vid ämnet igår och jag vill spinna vidare på det. Hur lätt det var att falla in i samma mönster och status som för ett år sedan... hur man tycks ha förändrats men sen så finns den man var innan där, så lätt att ta fram och ta på sig. och jag gillar inte det där. För man vill ju tro att allt förändras...

men det är många roller man spelar egentligen, jag undrar bara vilken som jag passar bäst med? Och vem som kan säga det, när jag inte vet.  Men roller, det har väl med självförtroende att göra. och just nu ligger mitt självförtroende i bott...

planer....

this is a life in rörelse...
jobb, party, jobb, party, sommar?

jag kan inte annat än att säga att jag gillar det skarpt

insikt

det här är mitt liv: min tid!

igårkväll

när jag cyklade hem så såg jag en hare, sedan en räv och till sist en katt som jagade en liten mus. Vet inte riktigt varför, men jag tycker det var kul. Att bo nära djur och natur är riktigt trevligt. Skulle aldrik kunna bo i en storstad... det tror jag inte. Sen visst, en katt kanske inte är ett vilddjur men i vilket fall. Hör till samma grupp åtminstånde.

Nu ska jag upp och snart till jobbet i solskenet. Sedan blir det att skynda nsig hemåt och dra till butlers. Då jag inte kan vara med på reunion imorgon...

Fråga stjärnorna om när...

måndagsfunderingar...

jag tänker snart gå och lägga mig, men innan jag gör det så ska jag och lasseman säga godnatt! Fast så mycket sömn kommer jag nog inte få ändå... för mycket tankar som virvlar runt i mitt huvud och jag blir verkligen inte klok på mig själv. Men helt ärligt, kärlek, känslor överhuvudtaget? Vad är dem bra för... okej, med risk för att låta bitter. Så en fet näve med salt behöver ni nog ta med det här inlägget ändå, för manodepressiv som jag ibland har tendens att vara så är detta ett depinlägg. Men kankse med en gnutta hopp, vi får se...

Hur som helst. Ja menar på riktigt. Nu har jag sen... februari? kanske även längre byggt upp en tanke och känslor kirng detta och trott att det var på riktigt, eller är på riktigt för den delen också. Men nej, det känns inte rätt. Och jag frågar ig själv varför det inte känns rätt och får inget svar. Inget som håller egentligen. För när det kommer till kritan är Magnus Heimdahl upp över öronen förälskad. Ändå är det jag som sumpar det. Kan ni förstå den logiken? för det gör inte jag.

Jävla skitdåliga självförtroende, för det är vad det kommer till. jag ska bekänna en sak: jag har ingen självkänsla, inget starkt självförtroende alls. Det är inget som jag heller trodde på från början. När jag ser tillbaka på mig själv och som jag är nu så är det så pinsmat hur självsäker man tycks vara. Jag skrattar åt mig själv, jag vågarr ta för mig, jag är säker - på ytan. Och sån har jag varit sen sjukt länge. jag pallar för trycket för jag låter ingen komma in på djupet. Sen när någon kanske hittar en spricka i fasaden tränger jag bort de så fort som möjligt. Ingen ska komma in där. Men vad har jag då som ingen ska få se? Kommer jag bli bitter? ja förmodligen... För om jag fortsätter såhär så blir det ju inte rätt.

Men ja, det kändes fel idag, det kändes hur fel som helst. Och innan har det inte känts hundra procent rätt heller, men det är inget som jag egentligen vill ska vara ett hinder. För jag vet att jag håller tillbaka, vågar inte öppna mig själv, våga visa att man är sårbar. Istället trycker jag nu undan, ordentligt. Låt det vara såhär nu då. Jag blir så arg på migsjälv. och jag blir så arg på dessa känslovirvarr. Dessutom vet jag inte ens vad jag vill ha sagt, kanske att även om det inte kändes rätt idag, så känns inte det här rätt heller. Kunde inte den här ambivalensen ta slut när tonårstiden tog slut?

slappsöndag!

vad mer kan man säga... jag är trötter och lite later. Samtidigt som jag sprudlar av energi. och uppenbarligen så gör lasse det också så som han springer runt på golvet, kryper in i påsar och gömmer sig under klädhögen. Kul katt det där, det måste jag säga. lika energisk som sin husse :-)

Hur som helst, vad är planen för idag annars då? Nej inget direkt. håller fortfarande på med det där med att tappa några kilon vilket går sådär. Men jag är mer sugen på en kaka nu än innan, så skit detta. Jag är nöjd med mig själver så då kan jag lika gärna göra saker som jag vill. Jag ska baka idag, Anna är ju inte här så det finns inte så mycket mer att göra...

Nu: slappa som fan
Om en timme:  gå upp ur sängen och göra sig iordning
Senare: Ta tag i livet

ja men godmorgon!

hemma från 2 helt intensiva dagar i göteborg. Och vaknade i min egna säng, utan lasseliten som är hemma hos mamma nu. Men han ska jag hämta om någon timme dock. Utanför så är det grått och tråkigt och jag vet inte vad jag vill göra en dag som denna, eller imorgon heller för den delen. Jag är glad över att vara ledig ibland, lite egotid och sådär, ta tag i sitt egna liv. Men samtidigt så erkänner jag att ja, mitt liv är inte det roligaste just nu. Men nästa vecka blir bra mycket mer intensiv så det kanske är bra att vara lite ledig...

Hursomhelst, nu ska jag sluta klaga, ta en dusch och sen blir det lite städa och diska och ladda upp göteborgskorten. Lisebergsbesök, examen och sådär. Iväg till mamma och hämta lasseliten och sen... [?] men det gillar vi, det gillar vi skarpt. Kanske ska baka? Det är roligt...

vilken härlig dag!

sommar i luften, helt klart. Och igår fick jag ett ryck och möblerade smått om i lägenheten också. Varför kan frågas? jo, därför jag inte vill vakna med solen i ögonen klockan 5 på morgonen längre på grund av att persiennen inte riktigt fungerar.

hur som helst, idag är det tisdag. Imorgon är det onsdag då drar jag till göteborg efter jobbet och sen förstår ni är det examensdags för matilda och lisebergsbesök. Men det är imorgon och övermorgon, idag är det ju tisdag och det betyder jobb. Sen ska jag försöka gå till djuraffären och hitta ett bra katträd eller klösbräda till lasse.

Hopp in i duschen. Kram på er allesammans
jag vill se änglar och demoner.

röstoskuld
japp! 19:37 tog jag min röstoskuld och nu siter jag och kollar på valvakan. Åh jag känner mig otroligt viktig just nu! Kul kul är det också att prognosen visar 11,5 % till miljöpartiet, jag hoppas på mer, åh jag hoppas på mer.slutresultat: miljöpartiet 10,8 % Piratpartiet 7,1 % och inget SD i Europa.
Jag är nöjd, mer än nöjd.

lasseliten

ja just det ja. jag har skaffat katt! Han heter lasse och är hur söt som helst, han sitter just nu i mitt knä och undrar vad jag gör när jag sätter upp bilder på honom. Men här är han. Och våga inte säga något annat än att katten är kanske det mest underbara du har sett!

   

   

Lasseliten :-)

5e juni

Idag så vaknade jag av ett sms av självaste Amelie Dahlin om att åka och kolla på treorna som sprang ut i Trollhättan, de gamla sp2orna har blivit vuxna, och vi har inte förändrats något... eller det kanske vi har. Kul att se att det inte regnade på deras student i alla fall. Hur som helst. Sen blev det, efter snabbspontanfika på strandgatan, iväg för att jobba och se alla studenter komma till plantaget i Vänersborg, och nu är jag hemma och myser med Lasseliten. Känns som en bra blan för denna fredagen.

Jag ska ju jobba imorgon också så det känns bra att det lugnt. Mat om en timme och sådär. Funderar på att ringa till cecilia nu och snacka om nästa vecka. Ledig torsdag-söndag och inplanerat är examen för matilda och sen eventuellt potatisfestivalen, beror lite på hur jag ska göra med lasseliten.

usch, vad det känns fel. Igen, som det alltid gör.
Jag kanske är dömd att misslyckas?

skaparglädje - slutdebatt

sådär jag uppdaterar lite mitt i förvirringen av europaparlamentsvalets slutdebatt. Alla tycker ungefär lika och det är diffust vad som faktiskt ska göras för att lösa problemen i Sverige och övriga Europa.

Ja menar vad är viktigt för mig?
  • Solidaritet, att alla ska få vara med och ha lika förutsättningar. Det kvittar om man bor i Spanien, Laxå eller någon by i Afrika, vi är alla människor och där har EU ett bra ekonomiskt försprång att faktiskt kunna hjälpa till. Därför tycker jag inte att slutna gränser är någåt för en handelsunion!
  • Miljön, alla problem som finns idag är något som man inte kan förneka utan måste göra något åt, och det gläder mig att se alla svenska parlamentariker faktiskt enas i att det krävs minskad koldioxidutsläpp. Men en hållbar miljöpolitik handlar om mycket mer än att släcka lampan en timme. Det krävs statliga långsiktiga satsningar istället för marknadens vinstdrivande kortvariga investeringar.
  • Arbetslösheten, I europa är ungdomsarbetslösheten skitstor och jag har inget jobb om jag inte väljer att studera. Och det här med att kunna jobba i spanien, eller för en spansk att arbeta i Sverige är viktigt och en sror tilgång och det tycker jag ska uppmuntras från eus håll. Det krävs direktiv och finansiella medel för att underlätta det där. men jag tycker helt ärligt att det här med att ens tänka tanken i att utländska medborgare ska följa svenska kollektivavtal. Det är för mig skitviktigt. 
Sen finns det andra saker som jag tycker är  viktiga är ju såklart fildelningen, alkoholinförseln och hur mycket makt eu faktiskt ska ha över mig. Men men, vi får se vad som händer. Carl Schlyter får fortfarande min röst.


Mothersday

ja typ ett flertal dagar för sent, men vad gör man...

Vaknade i alla fall av det här: traditionellt morsdagfirandesen kom morfader+bihang på besök och middag ute i solskenet. En fantastisk söndag helt enkelt!

EP valetjag tyckte det var knepigt, inte så mycket information, debatt eller sådär, det är kristdemokraterna och nu centerpartiet som har börjat med lite tvreklam, inte för att det direkt har hjälpt. Däremot så ser jag att Carl SChlyter har vart bäst i test ett flertal gånger och miljöpartiet har en bra plattform att stå på. Därför har jag i alla fall bestämt mig. Jag ska rösta på söndag, och då ska jag rösta på Miljöpartiet och Carl Schlyter!


RSS 2.0