<3


när mina fingrar inte känner mer
när mina ögon inte längre ser
när livet vänder ska jag ännu be

come give me love
KOM GE MIG VÄRLDEN

För att du är du och du är underbar

mina sommarskor minns

inatt blir det äntligen vår! Och steget mot en ljusare framtid har aldrig vart närmare. Vårdagsjämning och liet blir lite mysigare tack vare det. Det betyder också att en timme bara försvinner. Och tiden går fort utan att man behöver ta bort den bara sådär. Jag kunde ha gjort så mycket på den timmen, det är ju det värsta. 

Tiden har flugit fram och jag är ganska säker på att nånstans har Gud satt på speedknappen. Jag minns sommaren och jag minns vintern och jag minns hur det var att börja trean och plötsligt förstå att en dag kommer det ta slut, en dag kommer jag vara vuxen och en dag kommer jag inte kunna lita på att det fanns någon som tar emot mig utan att det måste jag fixa själv. Inte visste jag att den dagen skulle komma så snart? och i många fall redan är här? Jag känner mig inte redo, inte alls, för uppgiften att vara vuxen och flytta hemifrån. Jag har bott på samma plats i hela mitt liv, i samma rum, i samma stad och helt plötsligt ska man vara mogen nog att bryta upp. Ja tiden går verkligen fort, för fort.  Att minnas är en underbar sak och visar verkligen att det är det lilla som får en att le inombors. Jag minsn hur skönt det bara kan vara att känna gräs under nakna fötter eller att få en kram av sin systerdotter efter en dag av fantasi och lek på hennes bakgård.

Det fanns en tid, en tid när jag bara var jag. Var är den tiden nu? och vem är jag? Vem oh vad är dte jag identifierar mig med egentligen. Förr var jag Magnus, det räckte till. Nu är jag så mycket: jag är distriktsordförande för UNF, jag är skoltrött, jag är samhällare, jag är kristen, jag är galen, jag är pratglad, jag är kär, jag är bussvärd i sommar, jag är tatuerad och piercad, jag är blyg, jag är snart Karlstadbo, jag är glad, jag är ledsen jag är ingenting och allting på samma gång. Och beroende på vad jag är så förväntas olika saker av mig. När kan man bara vara sig själv? och när är man sig själv. Tiden går fort och man själv hänger inte med och när man inte hänger med, vem annan förväntas att göra det då?

Men nu står jag här helt plötsligt, tre år senare, och det känns som inte det bara är en timme som har försvunnit. Jag står här, som den jag var för tre år sedan samtidigt som jag inte är ett dugg lik den personen. Vi delar samma namn samtidigt som man kan inte vara den man är utan den man var.

Tiden går fort, och ibland försvinner den.


avsaknad av diciplin

Jag hade ju bestämt mig att jag skulle plugga idag. Bli klar med internationella relationers uppsatsen och börja med franskan och kankse, kanske ha ett utkast på både svenska tal och parentationen. Men nu sitter jag här och klockan är sent och jag har inte ens börjat! Jag är en dålig männsika jag vet. Eller jag saknar diiplinen att avskärma mig totalt och enbart foksuera på en uppgift. Jag borde ha en dator utan internet och sitta i ett vadderat rum utan nånting, inte ens ett fönster! Då kanske jag hade kunnat fokusera för nu så är jag hala tiden distraherad, jag tillåter mig själv att göra andra oviktiga saker hela tiden.

Därför är jag tvungen att foksuera nu, nästa vecka kommer jag ta en dag till att bara skriva. Världskulturmuséet i mitt hjärta ungefär. Så jag kommer vara i Göteborg tre dagar nästa vecka: tisdag på Gbgs universitet, Onsdag på världskulturmuséet och fika med anna och sedan på torsdag då vi har avslutningsmiddag med styrelsen. Men Göteborg är trevligt, eller det är ju roligare än trollhättan och vänersborg.

Nästa vecka är det DÅM också och jag måste som sagt fixa parentationen! Jag vet inte vad jag ska skriva. Har inget uppslag alls. Jag vet inte hur man är sentimental och känslig utan att låta sliskigt töntig och smörig. Jag kände ju inte dem som har gåt bort men ändå ska jag hålla i den. På något sätt så känns hela DÅMet krystat just nu. Men det är nog för att man är så inne i det att man tillslut bara ser det tråkiga och det är inte roligt. Men man kan försöka se det ifrån ett perspektiv så kanske det blir bättre. Marina och resten kommer ju ner och det måste ju finnas en anledning varför de är förväntansfulla liksom. Sedan när man väl är där så blir allt toppen och man vill inte att det ska ta slut. Låt stunden vara förevigt liksom.

jag vet inte varför, då jag borde vara glad!


<3

Jag föll men inte fångade du mig
Du vände och gick hemåt till dig
Då jag krossades brutalt, vände du dig inte om
Fast du hade bett mig hoppa, fast du hade viskat - kom
Då jag fallit tror jag inte du såg
Hur förkrossad jag var där jag låg

Kanske har jag fel, men jag tyckte att du log
Och jag tänkte, om jag dör blir det för detta leende jag dog
Och jag minns hur jag så ner från en svindlande höjd
Där såg jag dig - leende och nöjd
Jag trodde du kommit hit för att möta mig
Men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig
Du var inte där för mig

Jag föll som om jag trodde att jag var
Beskyddad av dig - ja, osårbar
Jag visste inte då att ett ja kan bli ett nej
Men halvvägs i luften såg jag - att du hade ändrat dig
För utan tvekan vände du och gick
Du gick utan att möta min blick

Kanske har jag fel, men jag tyckte att du log
Och jag tänkte att om jag dör blir det för detta leende jag dog
Och jag minns jag såg ner från en svindlande höjd
Där såg jag dig - leende och nöjd
Jag trodde du kommit hit för att möta mig
Men halvvägs i luften såg jag - att jag misstagit mig

Du var inte där för mig
<3

åh när ni tar saken i egna händer!

Denna morgon är jag hes. Det beror på att jag var på Lipz igår och som vanligt så dansade och sjöng jag otroligt mycket. Jag har skrikit mig hes till alt från Britney Spears, After Dark och Carola, men jag har haft väldigt trevligt.

Senare idag ska jag fika med min syster emellan mitt pluggande. Internationella Relationer ska vara klar på söndag och om jag är realistisk så erkänner jag att det gäller att plugga annars så kommer jag inte bli klar. Usch, jädra påsklov, jädra skola!

Nu väntar jag på nästa helg, och jag längtar!
m <3


Tonight's the night we're gonna make it happen

Tonight we put all other things aside.
Torsdag och utgån ikväll, första för iår om jag inte minns fel, Hur som helst ska det bli trevligt och kul att få skaka loss inne på dansgolvet och köra björn gustafsson dansen med jennpa och martin. Men Lipz står sin inte mt våra UNFpartyn, där vi i ren extas dansar tills vi inte orkar mer. Och ett sådant party blir det om en vecka, lite mer än en vecka men skit samma. Men ikväll blir det röj det är klart, och du får förlåta om jag kankse slår en signal mitt i natten :)

Jag drömmer så konstigt nu för tiden, men jag skyller på att jag fortfarande sover i soffan. Jag har varit för lat för att fixa sängen och mitt i natten vill man inte börja böka med sånt liksom. Men jag ska nog fixa det idag. Jag vill sjunga (?) singstar! Köra är nog mer rätt ord då jag inte kan sjunga men i vilket fall. Jag pratade med anna nyss och jag är glad för hennes skull, om det känns bra för henne, känns det bra för mig. :)

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan bege mig iväg till banken och siba med jennpa. Hoppas morsans film har kommit också.

m <3

produktivitet!

Idag har jag och Adrian vart otroligt duktiga! Ombduskursen är klar och allt är klart inför dåmet nu. Jag är lugn och har förtroende för styrelsen och våra ombud. Allt kommer bli så jävla bra nästa lördag. Verkligen allt, inget kan gå fel, ingenting! Jag säger då det, inget kan få mig härifrån nu.

Nu när UNF är klart ska jag börja med skolskiten lite. Jag är så arg på swedenborg, de bryr sig verkligen inte längre och då bryr inte jag mig heller. det känns inte peppande längre, för ingen peppar någon liksom. Usch!!!!!

could it be better than this? Yes it could and i know how!
<3

inatt drömde jag om DÅMet

Det märks att UNF kommer igång igen. Inatt drömde jag om DÅMet och processerade allt i huvudet. Arbetsplaner, budge, verksamhetsberättelse och fikat såklart. Jag är orolig över att inte alla har skickat ombud och det måste fixas idag. För idag ska jag till expeditionen och jobba. Det kommer bli riktigt trevligt måste jag säga. Det är synd bara att de inte har trådlöst internet för det betyder att jag inte är inne förrän ikväll. Men jag har mobilen med mig så det ordnar sig alltid.

Igår var jag med jennpa och martin och såg film, eller mest tv och jag såg ingen film heller för den delen då jag hade telefonmöte i en och en halv timma som rent ärligt jag kunde ha sluppit, jag vet inte varför men igår var det då inte roligt.

Nu blir det att hoppa in i duschen för att sedan ta tåget halv nio!

So close and still so far
<3

äntligen

it was lost long ago
but its all coming back to me


Jag är glad att jag är så trött annars hade jag kunnat flyga! Jag känner för att springa flera marathon på rad. Jag har energi och det som får mig att fortsätta är du.  

Ich bin ein berliner(munk)

Jag är så tjock idag! Dagen ar präglats av mat, och ingen häslosam mat alls!
Vi började med en sedavnlig frukost. Puffat ris med socker och mjölk. Men efter det gick det bara nedåt.
Fläskfile bearnaise på koppar grillen och det var verkligen bearnaise! Tårta på det, sedan till morfar och tre arraksbollar och kaffe. Hem och hann käka lite godis innan det bev pizza med jennie och hennes syster. För att sedan köpa mer godis som sköljs ner med påskmust. Usch, jag mår lite dåligt nu! Men imorgon är tillägnad träning! Träna och bränna, det ska bli mitt motto!

Jag åkte pulka idag, för första gången på två år om jag minns rätt. Och trots att jag inte var fullt förberedd så var det superkul! Man blir som ett barn och skiter fullständigt i att det är skitblött och kallt, man tjuter och åker hej vilt och skrattar så man blir andfådd. Jag älskar den känslan, när man kan vara så fri som man vill och vara den man vill. Fantastiskt! Nu orkar jag inte skriva mer, för jag saknar lite inspiration.

I hope you know thatI like you and I wish you were here,

ibland så...

Ibland blir jag så himlans arg på mina katter. Jag somnade inte förrän ganska sent igår, mycket för att jag pratade med marina så jag får väl skylla mig själv. Men jag behöver ju inte straffas för det liksom? Nej det tyckte jag inte heller, men mina katter tyckte att det skulle vara roligt att springa runt klockan halv sju på morgonen! Jag är sjukt trött och jag blev lite grinig också. Jag behöver äta frukost så att jag blir pigg.

Dessutom har hela familjen fått en knäpp. Mamma och pappa har hamrat upp en filt över dörren. Jag vet inte varför men de tycker att det är kallt i huset och det tycker ju jag med, men vi kankse inte hade behövt att gå så långt?

Nu ska jag fira mamma!

Filmmys med la familia

La familia är den beryktade delen av Franssonsläkten. Nämligen Heimdahl-Fransson och den delen jag är en del av. La familia har antagit en lite mer familjär karaktär då vi idag för första gången någonsin, ungefär, har vi familjemys. Vi ser filmer, käkar godis och har bullat upp med kuddar och filtar till tänderna.   

1408
var en väldans bra film. Ganska läskig och jag var rädd emellanåt, eller jag kan ju säga såhär: Filten var över huvudet 2/3 av filmen men det är ju inget direkt. Jag är ju rätt harig av mig men jag måste ju säga att den är riktigt riktigt bra. Den var annorlunda och har bestämt att jag ska se den fler gånger. Betyg: 7/10

Nu såg vi på filmen Råttatoille och det är ju lite av min humor. Vi har dock pausat filmen för en sockerpaus och så kom morsans Kusin hit så det är ju trevligt. typ inte, men jag överlever. Jag hoppas då att filmen startas snart så att jag kan njuta av lite skratt. Men helt ärligt var den inte så bra som jag hade hoppats på. Disney kan göra bättre och familjen Robinson är mycket bättre. Men oavsett det så har jag åtnjutit en lättsam stund med många skratt. Betyg 6/10

Filmen Underbar och älskad av alla står på agendan men betyg får ni senare. Men jag ser fram emot den filmen också.

Jag måste också berätta detta: igår så sjöng jag singstar igen och det var riktigt trevligt! J'adore Singstar. Speciellt när det låter förjävligt och man får höga poäng i alla fall. Jag lovar att när jag kommer upp till Karlstad så ska jag tamefasiken köpa mig singstar och köra turnering nätterna långa!

My heart is set on you

rätt riktning

Jag vaknade alldeles för tidigt idag. Jag tänkte att idag skulle jag vakna utvilad och redo för dagens utmaningar men istället vaknar jag av en idiotisk pälsboll som hittade julgranskulor och kände att dem ska man leka med så tidigt som möjligt. Dessutom så kom jag till det faktum att solen sken rakt på mig också, vilket kan vara mysigt om man vaknar utvilad som inte jag gjorde. Hur som helst så är jag vaken och förnekar min trötthet och intalar mig själv att jag är pigg, fräsh och redo för idag. Det kommer inte hända så mycket idag vad jag tror. Jag och mamma ska ta en promenad in till vänersborg och köpa godis och hyra film. Mamma ville ju helt plötsligt ha en mother-son bondingday idag och jag får glatt hänga med, dessutom så vill jag hämta hem min cykel. Du är saknad! Dels för att jag inte gillar att springa när jag har missat bussen och för att när man cyklar så är det vårigt.

Jag kollar  Miami Ink och jag blir supersugen på att göra en tatuering till. Ljudet av nålarna får mig verkligen att längta till studion och att sitta där och få min kropp smyckad med något som jag verkligen vill ha. Jag blir kär i min drake varje gång jag ser den. Tyvärr ser jag inte mina fiskar så ofta men när jag gör det blir jag stolt. Och nu ska vi snart fixa en till. En kungakrona formad som tribal och massa skuggor så den ser levande ut. Åh jag riktigt längtar!

Snart är påsken slut och det innebär att jag kan börja fokusera på DÅMet vilket jag också längtar till. På en massa olika sätt faktiskt. Men det ska bli skönt att UNFa lite, för det har jag inte gjort på länge. Jag är glad och lättad över att suget efter att åka på kurs och arrangemang har kommit tillbaka, och kommit tillbaka ordentligt. Ett tag var det borta och jag var rädd att det skulle vara permanent men som tur var kom den tillbaka och jag kan ju bara spkulera i varför den har gjort det, men jag har mina aningar! På DÅMet kommer jag också träffa massa folk jag inte sett på evigheter, som Peter och Marina så klart. Det ska bli trevligt, mycket trevligt. Nej nu ljög jag, det ska bli mer än trevligt!

So close and still so far

<3


Glad Påsk

Påskafton och det är snö, men det kvittar för påsken symboliserar, lite för mig, våren, och vårens ankomst. Jag vill ha vår nu, massa blommor och blad, värme och sol så att man kan slappna av och längta efter studenten och en massa mys. Men nu ska man fokusera på idag och dagen är tillägnad pluggandet. Som vanligt i mitt liv är jag efter med plugget och när både Internationella Relationer och projektarbete ska in så har man inte så mycket tid för annat. Dock så är det ju traditionell påskmiddag idag tillsammans med Anett och Jocke+familjen.

Jag har också kommit på att jag vill så mycket, jag vill, jag måste, jag jag jag . Fasiken vad jag är egosistisk! livet handlar om mycket mer än vad som kretsar kring mig, men men så är det liksom. Ska börja kolla lite mer på alkoholpolitikens agenda för att få ett lite mer seriöst inlägg i bloggen. Jag sitter ju som DO för UNF älvsborg och då är det ju kanske viktigt att man belyser kritik för det alkoholpolitiska Sverige.

 
What happens next
<3

I en underbar refräng!

Jag kollar på Så ska det låta och jag bara myser! Som den pensionär jag är så trivs jag som fisken i vattnet just nu, med godiskålen i knät, påskmusten upphälld och invirad i filten. Mysigt, det saknas ju bara en enda sak.

Idag har jag bara slappat, det är ju trots allt Långfredag och en perfekt chans att bara ladda batterierna. Men det kan bli lite tråkigt i längden, men då är det bra att man har en mobil och pengar för en gångs skull så man kan bombadera sina vänner med sms och långa telefonsamtal. Dessutom har jag sett två bra filmer idag. Prinsen av Egypten och En värsting till syster saknas bara popcorn!


Jag vet inte vad man kan skriva, för jag vill inte ordbajsa direkt... men mitt liv var inte mer intressant idag, that's it. Take it or leave it eller fråga

<3


www.unf.se

SMYGREKLAM

Jag sitter här i min fotölj med en hejdundrandes träningsvärk och det känns så jävla bra! Jag vet inte om jag ska förstöra detta med en pizza men jag är så himla hungrig, och vi har ingen god mat hemma (tror jag?) Men jag ska nog kolla om det finns bra mat hemma innan. 

Usch, jag vill vara intressant! Jag känner mig så simpel och tråkig och när jag reflekterar över mig själv känns det ibland som jag är bara så himla slentrian. Varför kan inte jag vara dark and mysterious som alla andra tycks vara. Men det kanske är bara för att jag ser mig själv varje dag och att jag sover naken. Då finns det inte så mycket mystiskt kvar liksom. Nej jag sover inte naken, men ni fattar kontexten. 

Föresten, jag tog hem en historiabok idag. World History - people and nations så att har något litet att läsa på kvällarna liksom. Jag gillar den boken, och jag gillade mina historialektioner, jag får börja med mitt hobbyintresse igen.

Don't surrender 'cause you can win
In this thing called love

<3


talande buffeln

Påsk har inte så mycket med indianer att göra, men trots det kom vi fram under lunchen att vi skulle underlätta tillvaron lite och ha indiannamn. Med Gula och Lila fjädrar i håret och fyllda av påskmust och lösgodis så satt vi runt bordet och hade vår namnceremoni. Ett trevligt bryt från det jävla porjektarbetet som kommer att ta hela påsklovet att få klart. Först måste jag bli klar med Int.Rel och det kommer ta tid och ork, men jag ska vara klar med den på söndag och tillägna resten av lovet till PA.

Nu är det som sagt Påsklov och det är ju ganska skönt egentligen - det har vart fint väder idag och snön smälter bort. men det kommer nog mera så jag ska inte vara för förväntansfull. Jag hatar detta, det finns liksom ingen glädje över det hela, och jag gillar det inte! Det tar bort hela mig, hela glädjen och jag finner inte något skoj i något längre. Hjälp mig finna det roliga, snälla?

Saknar dig :)

What's up with this Fika?

Jag är så fikasugen så jag kan dö! En kaffe latte, en budapestbakelse och kanske en glassbulle vid sidan om. det hade vart rena himmelriket. Jag vet inte vad som gör det egentligen men det är en speciell känsla man får när man fikar. Tillsammans med trevliga kompisar, sin flickvän eller med sig själv, en söndag, kväll eller morgon men det är en fundamental sanning att fika förgyller tillvaror vid alla tillfällen!

Istället sitter jag i min fotölj, utan budapestbakelse, uta kaffe latte och utan fika men med lantchips och vänner på tvn! så jag ska inte klaga.

If its for real all I can say is that life is so cruel without you here besides me!
Vad mer kan jag säga när man inte hittar orden

Nu ska jag fortsätta se tvn

<3


Butterflies

NU är jag glad! NU kan nästan inte livet bli bättre!

This is it, this time I know it's the real thing


Unbreak my heart

Jag sitter här och lyssnar på lite musik och plötsligt dyker Toni Braxtons Unbreak my heart upp och den passade liksom så himla bra.

Jag förstår hur du känner det gör jag, men jag hade bara hoppats att du kunde vart ärlig från första början. Jag är inte arg eller ens besviken, jag tycker det är bra och jag vill bara att du ska vara lycklig och må bra! Om jag kan gå vidare så måste du det med. Jag kan inte hålla kvar dig, men det gör fortfarande lite ont.

Nu när det är sagt så kan man fokusera på det som är bra istället. idag har jag vart så himlans duktig. Fy fasiken vilka guldstjärnor jag har fått idag. Dels så har vi haft arbetsintervjuer för ny Fältkonsulent och det gick bra och vi har kommit fram till ett beslut. Sedan så hann jag diskutera med Anneli, Anette och Malin som är våra distriktsanställda. Jag hann anmäla folk till DÅMet och få in ombudsfullmakter och dessutom fick jag tjuvkika på våra förhandlingar. Jag är så nöjd och så glödhet att snön smälter under mina fötter. Och jag blev gladare sedan, för jag fick en massa uppmuntrande sms för att kompensera att jag gick upp jätte tidigt! Tack för det säger jag bara.

Tell me instead!
<3

Från och med imorgon

Jag gav som nårslöfte att jag ska bli till det bättre 2008. Det har ju gått lite sisådär men den största förbättringen är att jag har börjat träna. Sedan är det ju allt annat som hänt men jag är fortfarande kvar i min naivitetsbubbla!
Därför har jag bestämt mig att jag ska från och med imorgon sluta hänga upp mig på saker som är omöjliga. Jag blir bara uppskrivad och besviken när det inte blir som jag vill. Ett tag ska jag försöka testa min nya inställningen till livets skeenden. Jag ska sluta att hoppas och bli mer egoistisk än innan kanske. Men det jag menar är att om någon vill mig något så får man komma till mig. Jag vill inte bara sitta och vänta längre, dags att vänta på mig säger jag! Det kommer bli tufft och kanske lite svårt i början, men fatta vinken och jag blir glad.

Någonting är fel

Jag känner mig arg. Det bubblar liksom inom mig och jag fräser åt alla idag. Jag vet inte vad som är fel, jag vet inte varför jag känner såhär. Jag vet inse ens om jag bord ekänna mig som jag gör men jag gör det. Kanske är jag besviken eller ledsen eller nånting men det är ju inte bra. Jag sitter här uppe på övervåningen och bara retar upp mig på småsaker. men försök magnus att tänka positivt, livet blir bättre då.

Jag har gått en promenad idag, tillsammans med the one and only jennie!  Det var jätte skönt med frisk luft och när man kliver runt bland stenar och myror tillsammans med en av sina bästa vänner kan livet inte vara bättre. Jo det kan det föresten, det vet jag att det kan. Men det kommer att ordnas så snart som möjligt om jag hade fått bestämma.

Det är roligt egentligen, hur jag och jennie fungerar ihop. Vi beter oss som om vi har vart gifta i 100 år och vi trivs med den situationen. Okej, vi kan vara lite elaka ibland, som igår när jag sa att jag också såg förjävlig ut men oftast skrattar vi åt det iaf. Dessutom så tror liksom alla att vi är tillsammans - vilket vi inte är och kommer aldrig bli men vi har liksom vant oss nu, och bryr oss inte heller för den delen. Och det är skönt att man har någon som man kan lite på fullt ut, och en människa som känner mig mer än vad jag känner mig själv.

Like a star, like a HERO

Melodifestivalen är klar och jag är supernöjd med valet av låt till Belgrad. Charlotte Perellis låt är bra och dansant även om jag velat se Rongedal eller Sanna Nielsen på en första plats så är jag mer än nöjd. Sanna Nielsen får mig att bli kär och deprimerad på samma gång och hennes låt är fantastisk. Jag är också lite kär i linda bengtzing och jag vill ah en flickvän som är lik henne <3 Men tillbaka till Charlotte och Belgrad då. Jag tror i ärlighetens namn att vi denna gång tar oss till final och även vinner hela skiten. Charlotte Perelli är svinbra och hennes låt är fantastisk. Dessutom är hon snygg och kvinna och det är alltid bra i sådana sammanhang.

Nu sitter jag här då, och uppdaterar både bilddagbok och blogg och det är kul. Jag borde sova om man ska upp tidigt imorgon och vara på allerten, hinna gå en promenad till morfar och träna. Men jag kan vänta ett tag till!
<3

I fall inlove when ever we meet

Så har solen kommit tillbaka och jag är lycklig igen :) Sol ocjh värme och vår får mig att bli på bra humör och jag hoppar lite smått av glädje varje gång solen tittar fram. Allt blir bara så himla mycket bättre när det är vår, även skolan får sig en släng av glädjerus och alla går runt och småler, eller är småkära. Hur mysigt är det inte liksom att vara kär? Går runt på små rosa moln och ha fjärilar som busar runt varje gång man tänker på personen. Jag gillar den känslan, det är det bästa med våren. När man kan skippa vinterpläden och låta känslorna bryta fram och stråla från bröstet! Nej, nu ska jag sluta vara så euforisk, men jag säger bara det att det är mysigt och mycket trevligt.

Igår var jag duktig och skrev en uppsats om livets ord. Den blev bra och jag hade redovisning idag tilsammans med resten av klassen. Vi diskuterare våra sekter som bland annat var : heavens gate, church of satan, familjen och scientologikyrkan.  Det är ganska creepy egentligen att det ploppar upp massa slutna rörelser hit och dit och att massa männsikro söker sig till dem. Religion är en märklig sak det du :)

Jag kanske borde komma ikapp mitt UNFande i helgen också. Skriva klart våra motioner och kolla lite mer på föreberedelserna till DÅMet. Fy fasiken va skoj det kommer att bli. Jag längtar som fan efter att få besluta en massa saker och hänga med en massa sköna människor. Vi ska festa hela natten och när vi blir för trötta ser vi på film :) så kul det kommer bli. Värsta pepträffen för Magnus och det gör det ju det bara bättre när man får hänga med människor man tycker om.

Men nu är det helg igen och ikväll skulle det ha blitt utgåg men jag har varken ekonomi eller lust idag, så det blir en kväll med träning och häng med dreamteam. Imorgon är det melodifestivalen också, och då måste man ju göra något.

Plugg emellan bak, TV och film

Jag skulle egentligen ha pluggat gärnet idag. Därför hade jag tatt ledigt från skolan och intalat mig att dagen skulle tillägnas pluggandet. Därför att idag skulle jag bli klar med religionen. istället vaknade jag halv elva och drog direkt in och tränade därför att eftråt så käns det så skönt och mna kan fokusera på enbart pluggeriet. Men så kom jag ju på att jag behövde baka för imorgon så det gjorde jag, men muffins så att det skulle gå fort. När jag blev klar med det så började jag äntligen - trodde jag. Men bilddagboken, sobernet och en massa andra sidor behövde ju uppdateras. Man behöver ju pauser också tänkte jag så jag kollade på Enchanted och lite tv för att kunna hitta motivationen igen. Och här sitter jag nu en stund senare och uppdaterar min blogg och med resultatet i handen så har jag kollat på två hemsidor om livets ord, skrivit en framsida och öppnat restriktioner mot religiösa klädesplagg dokumentet. Det vill säga, en dag tillägnat plugg motsvarar fem minuter i skolan.

Dag att jobba nu då!

Men jag vill INTE, jag vill sitta här och bara slappa... jag har inte tiden till det men jag vill i vilket fall.

Till saken hör att jag saknar dig också!

everything reminds me of yesterday

Har lyssnat lite på melodifestivalbidragen och sjöng med till empty room på Burger King när jag skulle prata med Maya.  Men vi ahde styrelsemöte idag och det gick bra. Vi hann inte med allt men det funkar, vi tar det en annan gång.

Nu lever jag i nostalgi: Sven Ingvars. Mina barndomsidoler

Marie Marie
Kom hit och stör mig
Du för aldrig lämna mig ifred
Marie Marie
Kom hit och rör mig
Låt dina händer säga ett två tre


Man blir så glad liksom :) Och jag är lite trött och sjuk men Sven Ingvars får det att bli bättre
Nu är jag 19 också!! och jag fick en mixer

Sammanfattning av året som 18årng

ord

Nu sitter man här och snart är livet som 18 åring slut. Snart är man 19 då och jag tänkte sammanfatta hur mitt år som 18 åring har vart. Självfallet så var det superkul att dra på krogen och festa lite. Sedan så var vi i Prag och så kul har jag aldrig haft i hela mitt liv, dessutom så piercade jag mig i ögonbrynet på en tatueringsstudio i ren impuls. Jobbade gjorde jag på Göstas korvkiosk i år igen och där fick man extra cash som man spenderade i Uppsala, Spanien, Bryssel, Paris och Slovakien! Dessutom har jag tatuerat mig, 5 maj och 23 augusti så smyckade jag min kropp  med dessa fina tatueringar. Året har gått för fort och jag skulle haft tid med så mycket men det blev inte så tyvärr. Mer tid till UNF och dreamteams upptåg hade vart trevligt men det får man göra iår. läskigt att det är inte långt kvar innan man är 20. Läskigt!panikplugg och så ska det låta

Första delen av Cambridge Advanced Exam är över. Speaking gick okej, lite stackande och ett "that's very important" för mycket men över det hela gick det bra. Men imorgon så får jag bekänna färg då resten av provet ska genomföras och jag kommer dö. Det fastnar liksom och jag får värsta black outen. Därför panikpluggar jag lite idag samtidigt som jag slötittar på så ska det låta.  Panikplugg är roligt, kanske inte så smart men man blir glad när man i ångestextas får rätt på en fråga.

Trevlig sista dag som 18 iaf, spendera dagen med prov och kvällen med fest. Det är ju helt okej egentligen, speciellt med utgång. Sedan fyller man år på söndag och kalajs med familjen och dreamteam. Mamma fixar smörgåstårtan redan men profödelsedagskänslan har inte infunnit sig och det är tråkigt tycker jag. Jag gillar att fylla år och bli uppassad men inte lika mycket som förr.

Snart ska Marina ringa också, hon är på en tråkig kurs med SSU så hon passar på att ringa mig :)

Ska snart sova så jag vaknar tidigt

där försvann vårkänslorna

Nu har det snöat också. Jag gillar inte snö, speciellt inte när jag trodde det skulle bli vår. Jag hade liksom börjat få de mysiga vårkänslorna som gör en varm i kroppen och lite småkär i allt omkring en. Det är mysigt att vara småkär, och kär också. Livet blir lite roliagre när man svävar på små moln liksom.

Men nu är vårkänslorna borta för det snöar som tusan. Det gör mig arg och lessen för det betyder ju att våren inte kommer än och det är defenetivt inte bra. Dessutom saknar jag mina vantar men de har de varmt och skönt i Marinas väska uppe i Karlstad. Tur är att jag får dem nästa vecka, på måndag närmare bestämt då tezzan kommer ner på styrelsemöte. Synd bara att det är en månad innan Marina kommer ner dock.

Jag vill sova, men det är omöjligt då jag måste bli klar med min religionsuppstas och det skiter sog för jag bara ordbajsar som jag hade haft diarre.


Det fungerar inte dock tror jag att införa restriktioner för eller emot religiösa klädesplagg. Ett aktivt ställningstagande blir på det ena eller andra sättet en restriktion mot religionsfriheten i min mening och därför så måste man i princip få låta det gå över va sig själv. I den riktning att det blir en acceptans och en norm i det sunda förnuftet. Vi får rannsaka oss själva i vad vi tycker.  
= ORDBAJSNING

Får försöka sova iaf, upp tidigt imorgon och fortsätta med allt som hör vardagen till.

<3


ingen annan stans


Idag har jag hållt i UNF Oscars FÅM och det gick relativt smärtfritt faktiskt. Dessutom fick jag träffa Anna och det är alltid lika trevligt tycker jag.

Men resan hem kunde ju gått bättre. Sötsugen och hemköp var stängt, tåget gick inte och jag kom hem en timme senare än vad jag skulle. Men jag är glad nu, efter ett tag av argsinta ord och smärre utbrott så lugnade jag ner mig och det blev lite lättare att andas.

Behöver ha ett styrelsemöte snarast. En massa problem att ta tag i. Jag vill inte egentligen men som ordförande så måste man ju ha mod och våga ta tag i problem, oavsett hur mycket jag ogillar situationen som vi har satt oss i så behövs det. Efter motgång kommer lycka eller nåt i den stilen. Och det är bara en månad kvar tills DÅMet och då kommer Marina + resten ner hit och hänger med Älvsborgare

God natt, sov gott!
<3

Houston, we have a problem

Ett fett problem väntar mig de närmsta dagarna och det är inte vackert och därför glömmer vi det nu.

Nu är jag däremot glad! Jag har varit i Värmland och knutit kontakter med Värmlands DS och medlemmar. (unf) Det var sjukt kul och verkligen trevligt att träffa en massa roliga människor, dansa till halv tre och sova på en hård luftmadrass för att sedan bada. Hur kul som helst. Hoppas att de hälsar på oss den 6e april bara, så kan vi visa hur Älvsborg festar^^
<3


RSS 2.0