2014, dag 233

Hej!
 
Livet rusar på, det är så mycket som händer och jag har faktiskt svårt att hänga med. Men sommaren har tagit slut, det gick fort. Väldigt fort faktiskt. Här är vi i dryga mitten av augusti och det regnar och åskar och blåser. Det är väl tur att det inte märks av så mycket med tanke på att man jobbar konstant.
 
Jag försöker så smått hitta en ordning på mitt liv, efter att ha jobbat i Hagfors ett par månader och kommit in i jobbet och det känns bra. Livet som kommunal tjänsteman känns både spännande och intressant men framförallt känns det roligt att göra sådant som jag är utbildad till och har ett intresse för - på riktigt och under lång tid fram över.
 
Året har liksom blivit det som jag trodde att det skulle bli. jag skulle sluta på universitetet och lägga ner mina studentpolitiska förtroendeuppdrag, det är gjort och det känns konstigt och tomt, det har varit en sådan stor del av mitt liv så länge så jag vet inte vad jag ska göra nu, kanske ska jag börja måla?
 
Jag och Sanna har vart sambos sen februari, med allt vad det innebär och att vi också har varit på vår första gemensamma semester i år.
 
Men ja, nu får vi se vad vi fyller livet med mer, men vi kanske ska börja med hösten? Välkomna tillbaka
Jag och Sanna i Marmaris :)
 

RSS 2.0