Låt dem oss fröjdas

sitter nu och har precis duschat och tatt på mig, ska bortsa tänderna innan jag åker till skolan och jag känner mig lugn och det känns bra. Idag blir ju inte världens längsta dag iofs. Nu lyssnar jag på min egenkomponerade festskiva. Michael Jacksons Black or white lyssnar jag på nu och den får mig på gott humör. SKa bränna ut skivan för tyskland. Jg måste börja spara pengar till den resan också men hur tusan ska jag fixa det?  (mamma?)

Take it or leave it, you'll better believe it!

Jag har aldrig fattar hur 61:an går men jag får lösa detta på nåt sätt... Jga tror ja måste gå om 10 minuter och det hinner jag till ju. Jag bakade föresten chokladbollar igår och de blev mums, men fasiken så kladdigt det blir och när mn dessutom brände sig på fingrarna av den jävla stekpannan ja då blir det inte lättare direkt. Hur som helst så blev det hur gott som helst.

Nyheterna, Österike och en pappa som hållt sin dotter fången i 24 år, fött honom 7 barn och låst in häften av dem. Nu är det dags att agera. Skaffa en lag som tillåter riktig pina och tortyr mot övergripare. Giljotinera deras könsorgan i omgångar. Riv med rivjärn på deras rygg och strö salt i såren samtidigt som man petar in tandpetare under naglarna på dem. Usch säger jag, det är vidrigt och hemskt!

heaven and earth for fuck sake

Hur fan ska denna veckan gå ihop?

Imorgon har jag geografi och miljöpolitikinlämning och har inte börjat med någon av dem, dessutom har jag tappat bort ett viktigt papper som gör dte omöjligt för mig att klara miljöpolitiken och hur fan ska jag ordbajsa fram 16 sidor geografi? Inte bara det, jag har ju Israel/Palestina prov, ett artikelutkast på tisdag som ska vara bra och fint. Och hur fan ska jag fatta hela Israel/Palestinaskiten på mindre än 24 timmar om jag då dessutom ska fixa en miljöolitikuppsats?
Ja men jag har ju till onsdag på mig? nej det har jag inte. Min onsdag är inte en bra dag för skolarbete. Marina kommer ner klockan 11 och jag slutar förvisso inte förrän halv fyra men jag har svenska på morgonen och gympa på eftermiddagen så den kund eman skippa ganska enkelt tänkte jag. Men så kom  jag på att jag ska skriva en textanalys på svenskan och sedan ha ett filosofi/religions-seminarium på onsdag halv ett. Hur fan ska man klara av det samtidigt som jag ska hinan städa lägenheten så att den blir bebolig och mysig?

Valborg, ett dygns ledighet och euforiskt myspys sedan ska man sätta igång med två uppsatser som ska vara klara på måndag. Nuclear power och global warming. För att sedan på måndag ha projektarbetespresentation. Ja grattis Magnus, du har satt dig i skiten ganska regält. Och jag klagar men nu vet jag ärligt inte hur jag ska få rätsida på mitt liv. Jag får inte sova inatt eller på tisdag. eller i helgen, men hur tusan ska man orka med detta, jag kommer vara intelektuellslutkörd efter detta och leka guldfisk fram till studenten.  

kanal lokal

men sluta nu, jag orkar inte och jag är nästan helt döv. Känner för att bara sjunka in i ett totalt apatiskt tillstånd och vägra komma tillbaka förrän sommaren kommer. Jag har kommit till insikten att jag hatar barn, eller mer till att om jag är tvungen att ta hand om barn mer än 4 timmar i sträck så skulle jag begå självmord, eller åtminstånde få ett nervöst sammanbrott och kalla tvångspsykiatrisk anstalt som min hemadress. Jag klarar inte av den höga nivån, tempot, kaoset, det blir för mycket och min hjärna klarar inte av det och jag känner stressen komma krypande och bubbla upp i magen, nej fy usch. Att bli förälder är kanske inte något aktuellt just för tillfället med andra ord.

Kanal lokal, finns den ngn sämre kanal egentligen? Så dålig, så pinsamt dålig samtidigt som den är sjukt skön för man släpper all intilligens och bara flyter med, förundras över sjuka människor och gläds åt man inte själv skulle ställa upp och fjanta sig på det sättet (självinsikt efterlyses)

Imorgon är det dags för idas dop och det är mysigt med dop. Speciellt fikat efteråt! Jag gillar fika, har jag sagt det innan? Men idag blev det nästan för mycket av det goda. Vi skulle fika med familjen och hittade ett mysigt fik på gågatan eller vad det nu var. En kopp kaffe, två drickor, två tårtbitar och en kanelbulle låter inte så mycket så jag tänkte bjuda familjen och betala för detta. Vilket jag också gjorde, och DYRT fick jag betala. 197 kronor för lite fika. 197 kronor!! jag är helt ruinerad typ.

På tal om ruinerad har jag hittat mitt nästa projekt. Jag ska skaffa en ny jacka och har blivit helt frälst i en skinnjacka jag hittade nere i malmö. den var på rea och så snygg. Svart och kort/tight och snygga dragkedjor och detaljer. Jag blev verkligen kär. Sug i magen direkt och jag vill verkligen ha den. Den hade vart perfekt till en vit tshirt, cheap-monday, converse och rufs i håret. Drömdejt liksom! Men jag ska ha den, med eller utan våld, jag tänker inte vila förrän jag köpt den.

nu är det tre dagar kvar!

kväll i "blatteland"

Jag sitter här, efter att ha spelat buzz, som jag också vann, och uppdaterar mig lite. Dagen har varit väldans trevligt malmö är en trevlig stad, får lite utomlandskänsla över det hela. Det är inte lika stressigt och hektiskt som Göteborg kan vara och inte heller är folk så otrevliga liksom. Jag och mamma hittade en bingohall förut och då vann vi en massa pengar och det är alltid kul, så imorgon ska vi ut och kolla kläder igen, för jag behöver jeans, skor och godis!

Imorgon är det lördag och lördagar är bra dagar för då är man verkligen ledig, och jag vet inte vad som ska göras imorgon direkt. Men förberedelser för dopet, ja och den förbannade miljöpolitiken (och geografin) Men positive-thinking keeps the world ongoing!

Nu är det 4 dagar kvar, eller ja om man räknar almenackan.
<3

hos dig är jag underbar

Malmö i all sin prakt, och det regnar! eller det är mulet iaf, men jag är nöjd i vilket fall. För jag är inte hemma och jag kan andas, komam bort fårn skola panik och ångest. Och jag har handlat lite kläde ridag,. två t-shirts kankse inte dyraste eller märkeskläderna, men snygga var dem. Och det är vad som räknas i min värld.

Nu ska jag börja på min miljöpolitiksuppsats, om jag nu ska föröska hinna bli klar med den OCH geografiupsatsen innan onsdag. (=panik och ångest eller inget liv) Men jag ska klara det för jag är bra.  Men det blir inte mycket till roligheter liksom.

Snart är det studenten, dags att räkna ner!
Men först räknar jag ner till valborg! 5 dagar kvar


Familjen i landet som Gud glömde

På bussresan från helvetet till landet som Gud glömde. Jag är i Malmö efter en lång, otroligt jobbig bussresa men väl framme så är jag rätt nöjd. Det är fint och Ida är gör go och jag har äntligen fått mat, efter en bussresa på 6 timmar utan ens en godis att stoppa i munnen.
 
Nu väntar en helg i soliga malmö, och vi ska hinna med shopping (SKOR) dop och släktkalas. Mycket trevligt. Jag får pengar imorgon och det första jag ska handla är ett telefonkort så jag äntligen kan ringa och sms:a med människor jag tycker om. Något jag ser fram emot!

Livet är rätt trevligt och jag älskar solen, den gör mig så glad och lycklig och euforisk!

en sak till
Jag kom på en sak som jag bara måste skriva om. På onsdag kommer marina ner! Och det är väldans väldans trevligt. Jag längtar riktigt mycket och det känns bara bra. Jag hoppas på fint väder massa sol och promenadväder sedan hoppas jag på att det kommer regna så att alla fjortisar går hem och slutar supa och så kan man se en trevlig film istället. Hur som helst så kommer hon hit och det är den enda viktiga 

ännu längre bort

Va jobbigt det är att tycka om någon som bor långt bort! Längtan och saknaden blir ännu mer intensiv då och man blir frusterad över att man inte kan träffas när man vill. Jag blir det i vilket fall och jag bara längtar hela tiden. Nu hade jag ju hoppats på valborg, men nu är det inställt och då dröjer det ännu längre. Jag vill inte vänta längre. Jag vill nu. Jävla Karlstad som ligger så långt bort, och jädra SJ som har dyra biljetter! Komkomkom hit!

Jag håller på att packa inför imorgon då jag ska till Malmö, det ska bli skönt, men jag måste plugga hela helgen typ. Men malmö är fint har jag hört. Soligt och varmt ska det bli med så jag ska inte klaga. Inte för mycket egentligen. Ska bli skönt att komma bort lite också, få lite perspektiv på allt samtidigt som man kan ladda batterierna.


Var tvungen att ställa in valborgsdiscot också, det suger, men vi får ta det en annan gång, för en vecka är för lite tid att planera ett stort disco. Bättre att ta det i slutet av maj eller nåt. Så får man lösa Valborgsproblemet på nåt annat sätt, eventuellt bara grilla på skräckland. Men det lät så perfekt, och det var en bra dag, men så skiter sig allt ändå. Usch, jag blir så arg på mig själv.

Jag saknar dig ibland
<3


lean on me

Hur mycket ideellt engagemnag finns det där ute egentligen?
- och kan jag få ta del av lite

Känner mig helt slutkörd och orkar inte ta tag i UNF ordentligt, jag vill inte ta en paus, menmitt i all skola och studentplanering så blir det lite kaka på kaka liksom. Men jag ska inte klaga, jag har en fantastisk styrelse och konsulent och alla andra som hjälper till och stöttar så mycket det går, grejen är den att jag bara inte orkar se det just nu. utan bara vill gömma mig lite till och sluta tänka på allt runt omkring.

Hur som helst, är det trevlig att vara idell! Och det kan man vara på olika sätt, jag har valt ett roligt sätt och jag trivs och kanske är det så som man säger att ibland måste man ha tråkigt och känna att allt är jobbigt för att kunna ha roligt senare, och boj vad jag kommer ha kul. Redan om en vecka så kommer UNF sparka igång... me like


gladastekillenivärlden

Nu är projektarbetet över och jag svävar på rosa moln! Jag svävar av många anledningar men projektarbetesinlämningen fick mig att sväva högre.
Man kan inte vara sur en dag som denna, man kan vara besviken och lite längtansfull men annars så går man bara runt och ler. Solen skiner, jag har ätit glass, tagit blodprov och så är det snart valborg.

Idag så tog jag ett viktigt beslut. Jag ska bli blodgivare. Att bli blodgivare är en viktig sak och det är ett sätt att ge tillbaka till samhället, Nu återstår bara att jag ska anmäla mig som organdonator också. Ja det känns bra, väldans bra idag.
my mission

Jag ska tatuera mig igen och har äntligen bestämt motiv, det kom så fort liksom. Så enkelt och så bra. På högra armen ska denna kille sitta. En kille som har betytt så himlans mycket i mitt liv och som är den jag kan lite på i alla lägen. Han som hjälper mig när jag har det svårt. Jag tror lite att min uppgift i livet är att sprida glädje, och ja denna bilden skänker mig glädje och påminner mig om att ibladn så räcker det med ett leende eller ett skratt för att få en person att må bättre och för att må bättre själv.

I sommar då

hail holy queen

Sitter och ska alldeles snart börja med projektarbetet. Hela natten tillägnad arbetet som skulle gjorts under ett år men (förhoppningsvis) blev klart på två veckor. Isch bin proud of migsjälv!
Sol i sinne , brun innne - sunes sommar. Värsta känslan av vår och värme idag och det gorde mig så himlans glad. Jag var och tränade förut och det var mycket trevligt. Eller så trevligt som det kan vara, jag var positivt inställd till det iaf. Triumph of will.

Imorgon ska jag betala biljetterna för Björn, öss, Måns och killen jag inte vet vad han heter den 23e oktober i Karlstad. Var tvungen att boka om biljetterna men det gick bra så ska hämta dem imorgon, och då är det final, då har man ett mål. Något man kan se fram emot.

hail mother of mercy and of love - halleluja

För att idag har varit en bra dag, sol och värme, upphittad cykelnyckel och minst men inte sist så har jag fått fanta citron av min fader. Jag är glad idag helt enkelt, och även om jag är trött och lite sliten och jag måste även erkänna för mig själv ganska lättirrterad så är jag lycklig. För om ungefär 24 timmar så är projektarbetet slut och jag kan andas ut, en stor fet sten som kan lyftas från mina axlar och det känns så just nu att då kommer jag kunna flyga. Flaxa lite lätt med mina armar och upp i luften - åtminståne i sinnet, minnet och tanken.

Nu till en annan sak, det som är sist men inte minst! Jag ska tatuera mig igen^^ I maj så tänker jag tatuera mig på nytt. Jag ska göra ett kors på min högerarm. Eller en krona på min vänstra skudra, vi får se. Men jag ska tatuera mig igen i maj, när projektarbetet är slut och studenten kommer närmare.

Du får mig att längta

Det är inte långt kvar och det gör mig glad. Men samtidigt så får det mig att bli lite frusterad för det gör att jag längtar ännu mer. Om jag kunde hade jag tatt cykeln och åkt nu, men det funkar liksom inte, och vänern är lite för stor för att kunna simma rakt över liksom. Jag får helt enkelt blunda och drömma istället.

hålla handen, kramas, mysa och pussas
- det är vad jag vill

imorgon ska jag förändra världen!

Sitter här och lyssnar på bra musik, nyss hemkommen efter en dag präglad av trevliga människor och dålig humor. Födelsedagskalas för "Matilda - sju år" i vårsolen och god marängtårta/swish så kan inte dagen bli bättre.

Men för övrigt så är det sista dagenför att bestämma vad man ska plugga till hösten och i förlängningen, vad jag ska göra med mitt liv. Och då slog det mig, att jag kommer jobba med politik av något slag och det är alltid roligt. Så jag tänkte börja förändra världen! Någon som har nåt bra förslag?man kankse ska skaffa sig en cykel iaf

Morgonsoffan is the thing!

Jag har skaffat mig en studentkostym nu, och en fancy slips att gå till. Ett orosmoment avklarat i vilket fall och det är riktigt bra. För då kan man fokusera på andra saker, som är viktigare och lite roligare. Som valborgsdiscot och en massa andra grejer som man inte ska räkna upp här.


Imorgon är det dags för kalas också och så får man hälsa hej till cecilia kristoffer och lila ida. Trevligt värre


Leva livet

Solen skiner och det är vår! jag tog en blä-dag från skolan och förösker plugga lite, men allt går bara så fantastiskt bra. Snart är det valborg också och då kommer marina ner för att hjälpa till på valborgsdisot :) Helt fantastiskt, oh då kanske man har lite mer tid att umgås också så att det inte blir som förra gången då det var möten hela tiden. Men hur som helst så kommer hon ner och det gör mig bara glad! Och jag saknar henne, massor. Hel sjukt egentligen att man kan bli så glad av att bara tänka på en person, men det blir jag och jag ler konstant. Du får mig att må bra!

Jag har ringt vårdcentralen igen nu, för mina nässelutslag försvinner inte så nu ska jag kolla vad det är för fel. Hatar att vara sjuk, eller onormal eller vad det nu är. 

 Fredag betyde rhelg och helg är alltid underbart! Så jag ska ut oh köpa en glass snart bara för att.
Väntar fortfarande på svar från resemakarn, och nu börjar jag bli lite irriterad! 


I'll give my life

ooo idag har det varit en bra dag!!!! Humöret ligger på topp och, ja visst, jag har mycket kvar av projektarbetet och har en ledig helg fram till studenten, helt galet på riktigt. Men jag är glad för idag så hade vi styrelsemöte och det gick superbra och när man kan vara UNFig och det ger en massa ja då är man glad, ordförandekurs, DSS och arbetshelg, IOGT-NTO möte, Drogkampen, Valborgsdisco, Drinkbok. Ja det är en massa men fasiken va kul och utvecklande arbete det är! Sedan är världens finaste människa med på vissa av grejerna och det gör mig bara på bättre humör och just i denna stund så småsjunger jag för mig själv och klockan är sent och jag borde sova om jag ska orka och det ska jag. You give me the strength to carry on.  

Imorgon är det fredag och ja, vad ska man säga, underbart med helg och på lördag ska jag till Matilda. Jag längtar ihjäl mig efter henne för matilda är underbar och riktigt riktigt söt. Det bästa är kramen man får när jag kommer. det är en äkta kram, då hon bara hoppar upp och kramar riktigt hårt. då vet man att man är omtyckt liksom. Fast det jag längtar till mest är att få leka av mig, med prinsessor och drakar, måla och rita och bli kittlad tills man spyr för när ens bästa kompis fyller sju, ja då är det okej att leka. Dessutom kommer jag kunna vara lite vuxen också, prata om universitet och flytta hemifrån och en massa trevliga saker med släkten.

Nu ska jag fortsätta med mitt lilla halvdana pluggande, kanske skriva lite på varför jag arrangerade en föreläsning?

vad ska man mer säga? Ge mig valborg nu

Jag måste lära mig att ta det lugnt!


Allt kommer ordna sig fint bara jag tror på mig själv och hittar motivationen. Det gör jag nog snart men lite smått stressad just nu! Med DS möte imorgon, men jag tar med mig datorn :) och det ska bli skönt att UNFa lite till, men det måste jag trappa ner på, lära mig att delegera mer och slappna av. stress kommer lättare när man spänner sig och jag vill inte gå in i väggen. Jag ska må bra, det lovar jag!

Imorogn har jag estetisk verksamhet (igen) och jag hatar den kursen och jag hatar mathias! ush ush ush
dessutom har jag PA två timamr och jag måste verkligen jobba imorgon. Får sätta mig på 11an eller nåt, helt ensam i ett rum bara för att ha tråkigt och avreagera mg från allt annat.

Jag håller på att fixa våra folknykterhetens vecka aktiviteter också. Och finfint sällksap från värmland kommer ner och hjälper till då vi ska ha valborgsdisco för högstadieeleverna. Så bra det kommer bli. Ska prata med Olearys eller sweet och se om vi kan hyra en bartender.

Så min att göra lista nu då
  1. Projektarbetet 
  2. DS möte 
  3. Geografin 
  4. Engelskan
  5. Prata med Therezia 
  6. NBV - Drogkampen
  7. Få ut plancher för valborgsdiscot
  8. Prata med lärare inför info UNF
  9. Fixa Bartender
  10. Fixa DJ

Det var nog allt för denna kvällen, jag skippar projektarbetet ett tag för att kunna sova lite mer och vara pigg imorgon, för det ska jag vara, och jag ska vara glad! det ska lysa omkring mig

marina är söt <3


newsflash

Arbetar med PA och har slutat för dagen, så jag tog tid till att kolla igenom lite.  Så slog det mig:

du tror att du är så mkt bättre än alla andra och du försöker hela tiden förändra dig själv...
med saker som att pierca dig, skaffa en massa tatueringar, färga håret...för att du tror att du kmr kunna bli en helt annan person.....och sen flyr du hela tiden, du verkar tro att gräset är grönare på andra sidan

Jag kan verkligen se mig själv i detta och det är så oerhört pinsamt! Jag vill inte vara sån men jag är det och jag har bättrat mig men jag är inte världens smartaste kille ibland.


Jag finner inte orden, aldrig, och det gör mig så irriterad på mig själv.
m+m
<3


ingen kan förstå att min passion finns nån annan stans

Jag är så arg! Det riktigt kokar om mig och jag skriker, gapar och stampar i golvet! Jag vill kasta saker omkring mig. Jag är irriterad och sur och är på det humöret att jag vill såra folk, riktigt mycket, få dem att gråta och må dåligt, jag vill gråta och må dåligt och jag vill hata och bli hatad! Nu är inte livet så himla bra som jag trodde att det var. En vecka är alldeles för kort tid för att kunna samla tankar och kunna förstå vad det är man håller på med. Jag är oorganiserad, impulsiv och naiv och ja nu har det slått tillbaka på mig! MIn shashashalande uppe bland molen är över och jag har fallit till marken och det gick fort. Min mysiga idylliska verklighet var en fantasi och nu ser jag vad det egentligen är: en värld lika mörk och deprimerande och patetisk som den alltid har varit! Jag vill inte att det alltid ska bli såhär, när fan Gud kan jag få vara lycklig? När säg mig det När ska detta livet äntligen vara värt att leva? För nu är det bara en fet misär och tillvaror är så tryckt att jag inte kan andas. Jag hatar dig, jag hatar mig själv och jag hatar det jävla projektarbetet! Jag kan inte få ord på mina känslor och det gör mig lika frustrerad som det jag försöker sätta känslor på.

Dessutom så befinner du dig flera mil bort och jag saknar dig massor

welcome to my world

tom i bollen kräver en paus och måste andas en stund. Jag skriver på för fullt om Sveriges alkohollag och det går riktigt bra!

Jag kan springa tusen mil bara jag får vara nära dig en sekund.

vad man än kallar det

jahapp, så var man tillbaka

Sitter och arbetar lite mer med projektarbetet, men idag ska jag faktiskt gå ut och vara glad en stund. Jag ska gå på tunhemsrakan med jennpa klockan tolv och det ska bli trevligt. Sedan är det dags för möte med iggisiggis. men nu som sagt sitter jag med projektarbetet, och ja jag vet att jag borde sova och ta det lugnt, andas och lugna ner mig men till saken hör att jag helt krasst inte har tid med det just nu. En vecka kvar innan projektarbetet ska in och jag börjar faktiskt känna paniken komma krypande, dessutom kommer torsdagen och söndagen försvinna då jag ska på unfmöte och kalas, vilket är kul, men inte något som kommer hjälpa mig i projektarbetesarbetet. Men jag tror att om jag arbetar ordentligt nu i veckan och faktiskt arbetar så kommer det gå bättre.

Jag andas, lever och älskar projektarbetet!


Uppdatering

Direct after Bingolotto, here is friday all weak long! I'm totally obsessed!

Nej men ärligt, jag behövde en paus i projektarbetet. men en glädjande nyhet: Jag är faktiskt helt klar med min bok, min underbara drinkbok! Jag är så nöjd, och nu behöver jag bara trycka den.^^

Ikväll blir det yrrol med massa godis och msn med marina, kan kvällen bli bättre?
Ja! Om marina hade vart här och kollat också, men det får vi ta när vi träffs! Och det var en vecka sedan man träffades men det känns lite som en evighet.

Efter pausen: EU:s alkoholstrategi och Sveriges alkoholpolicy/lag

Missa inte!


Nothing else!

Jag sitter och knåpar på mitt projektarbete nu och jag är glad, därför att det går riktigt bra nu. produktiviteten flödar och jag skriver och skriver. Alkohollagen är snart klar och jag skriver om föreningen fruktdrycker, det går framåt, och I like it. Nu återstår problemet med veckan som kommer, hur jag ska hinna med både skola och projektarbete... hmm,, i call it in på torsdag och pluggar hela helgen, det låter bra, men jag ska bli klar denna veckan. på onsdag eller torsdag ska jag kunna lämna in den till christine och låta henne kolla på den för den sluthgiltiga domen på måndag. Usch, jag skulle ha börjat tidigare, det är så sant som det är säkert, men vad ska man göra liksom. Koffeinpiller och Magnus har funkat bra innan, varför skulle de inte göra det nu liksom?

Hur som helst så får jag alterera nytta med nöje och då och då får jag ett ryck och sjunger för full hals till Mika eller cornelis (blandad musiksmak) och kan rensa tankarna lite innan jag fortsätter.

På tal om att rensa tankarna så är det riktigt svårt nu. Det är en vecka sedan jag var på DÅM och ja, det känns bra just nu. Tänka sig att jag redan vart nyvald ordförande i en vecka? Tiden går fort och ja, det går alldeles för fort, för ibland hade jag velat stanna tiden och leva om varje stund. Jag hoppas att det blir samma känsla snart af, vi får bara hitta en tid och en plats. Men jag kräver att det är snart annars kommer jag att dö av tristess och av längtan.

Dags att börja med projektarbetet igen!

the best <3

Jag kan inte bara hjälpa det men mitt i all ångest och panik över Projektarbetet, frågeställningar och skolan överhuvudtaget så är det så att så fort jag tänker på dig så blir allting så himla mycket bättre! Jag vill vara med dig, och längtar tills vi ses igen. Jag vill nu <3

Hur som helst så kollar jag på så ska det låta och vara allmänt iggis och ta en välförtjänt paus från skolan. Jag tänkte att detta kanske skulle bli ett långt inlägg men jag orkar liksom inte. Min värld är inte så händelserik längre, det verkar vara grå vardag och slentrian och jag orkar inte ändra på det heller. Ibland kan jag känna för att vara en färgklick men dne känslan är inte nu, tyvärr så känns det inte så lockande. Men jag lovar att ibland så kan jag vara mystisk också, men det är vid speciella och mycket sällsynta tillfällen, men ha uppsikt så blir du inte bevsiken det lovar jag!

Jag blir så arg på världen ibland! Oh på att mitt patetiska liv är just så patetiskt som det är. Allt bara blir fel hela tiden, och jag vill att det ska gå rätt nån gång också.  

feberillusion

Jag förösker plugga PA men jag spyr på skiten! Jag längtar tills den 21 april då denhär jävla kursen är slut och jag äntligen kan andas ut. Men just nu känns det som det enda jag vill göra är att krypa under täket och blunda så försvinner problemet, vilket det inte gör, men det hade vart bra om det hade gjort det. Just nu hatar jag allt vad alkoholfria alternativ, alkoholattityder och ungdomars drogvanor betyder! Jag spyr på det!

Ingenting får mig på så bra humör som du :)

you want a piece of me?

idag gick det bra. Svenskatalet gick faktiskt riktigt bra. Jag är nöjd och folk lyssnade på mig. Det var ett intressant tal med en annan synvinkel liksom. Jag var nervös och det var det som var meningen liksom - för det var ju det som var själva temat.


Efter talet kände jag och mika och emma att det var dags för mc donalds så vi drog dit, käkade pommes frites med bearnaisesås och till efterrätt tog vi var sin mc flurry! MUMS! eller ja, det var fett och ganska äckligt men annars så var det skönt att komma bort från skolan liksom.


Jag vet fortfarande inte vad det är för fel på mig. Men jag är allergisk mot någonting (jag hoppas det är mot swedenborg) och idag var det värre än innan. Jag simmade runt på gympan och när jag kom upp så var händer och armar helt röda med vita myggbetsliknande svullnader. De fanns på benen, armbågarna och biceps också och jag såg ut som jag var dösjuk och sa till mig själv att nej nu får det vara nog och ringde vårdcentralen och fick reda på att jag uppenbarligen är överkänslig mot någonting och får käka allergimedicin i en vecka och hoppas och be till han där uppe för att det ska försvinna. För jag vet liksom inte vad det är jag ska hålla mig borta ifrån.

Jag låg uppe igår och tänkte. Jag tänkte på en massa olika saker men mest tänte jag på dig. Jag blir så glad av att tänka på dig och vet liksom inte vart jag ska ta vägen. För jag skulle kunna spinga flera mil åt alla håll samtidigt. Jag vill vara nära dig och längtar tills nästa gång vi träffas. Jag funderade lite på hur det egentligen kan bli såhär och varför, men jag får inga svar på det samtidigt som det är så himla jobbigt när man inte vet vad man ska göra härnäst. Hur som helst så vet jag att du får mig att må bra och det räcker. Det känns rätt och mysigt, glatt och fjärilsaktigt i magen!

Nu måste jag börja på projektarbetet också. Men jag orkar inte, jag vill blunda och hoppas att det försvinner. Men det gör det inte och det suger lite!

hatahatahata och älskaälskaälska - vad väljer man liksom?


Keep your head up!

Vart är min motivation nånstans? Jag skulle träna förut och all min träningsmotivation var som bortblåst! Jga ville bara hem, slänga mig i fotöljen och sura ungefär. Nu gjorde jag inte det, utan jag stack och tränade och svettades men jag gillade inte en sekund av det! Jag ville bara hem, och hade nt i huvudet till råga på allt. Idag har det inte hänt ett skit heller. Jag hatar tisdagar och ska när jag blir kejsare över Europa deklarera att tisdagar inte kommer existerara längre, förutom den tredje månadens fjärde vecka. Då kan alla som vill få ha tisdagar men man måste hata tisdagar! Helt ärligt, så har tisdagar alltid vart den värsta dagen i hela mitt liv. ALltid värst kurser på tisdagar och om det nån gång skulle regna när man inte vill det, ja då är det på en tisdag! Och dagens tisdag var helt okej, mamma hade städat vardagsrummet och jag får tillbaka 1400 på skatten men den suger i vilket fall.

Jag kanske ska till Karlstad på fredag också, hastigt och lustigt. Varför? Jo därför att danielle har fått för sig att läsa samma program som mig, vilket är kul, och då ska hon åka upp på fredag och jag funderar på att hänga på. Dessutom kan då äntligen marina visa mig staden som vi har sagt i ett antal månader nu. Man får slå slag i saken, det är vad jag tycker, så då kankse man tar ledigt på fredag för att åka upp! jag hoppas det går vägen nu.

Hur som helst, imorgon ska jag hålla tal på svenskan. Och efter att ha pratat om Gud och Taizë i ettan, Anna skipper och friskusfanatism i tvåan har jag valt att hålla ett tal om hur mycket jag hatar att hålla tal: the winner takes it all!

han tycker om henne

lepra

Det är något vajsing på mig. Svullna händer, röda kliand emärken och vita prickar: det låter inte friskt enligt mig, men på vårdcentralen så visste de inte vad det var och att vi skulle avvakta tills imorgon.

fortfarande läskigt och jag kommer inte göra matteprovet imorgon!

Nu till det jag vill säga: Jag är så sjukt glad

back to basics

Att det kan gå så fort är lite orimligt tycker jag, men vips så var det vardag igen. Regnet öser ner, jag missade bussen och har franskalektion. oui, je m'appelle Magnys et j'habite a Vargyn. Ännu en vecka är framför mig och inte bara det men det betyder att det har gått en vecka av den tid jag harkvar av mitt projektarbete. Men vi klarar det Nånstans så kommer vi att hitta motivationen och om det så måste betyda att jag får ha klädnypor i ansiktet.


"en? ha!, jag har flera svarade jag coolt"

Snart är det studenten också och jag hatar morsan just nu för hon är så jävla nervös och lägger allt ansvar på mig. Och hon sa att hon skulle fixa det men det blir alltid såhär. Jag blir så arg!

What do I do to make you love me


DÅM och omvald!

Nu är distriktsårsmötet för 2008 slut och jag kan med facit i hand inte vara mer nöjd. Under bara den här helgen så har jag utvecklats något så oerhört. Ni fattar inte egentligen, men det känns så himla bra.

Ni fattar inte hur rörd jag är över det ni gjorde. Jag har aldrig i mitt liv bett om att få den bekräftelse och har inte sökt den heller men det träffade verkligen i hjärtat och jag vill bara krama er allihopa. tack så mycket och även om jag kankse inte förstår själv just nu så vet jag att detta kommer stära mig och mitt självförtroende. Nu sa jag mer än "jag är alldeles torr i munnen och vet inte vad jag ska säga" och det är bra :)

Hela UNF känns skitbra nu och jag är så hypad att det är näst intill skandal. Jag blev omvald som dostriktsordförande och är otroligt stolt över att distriktet hyser sådan tilltro till mig. Vi har också en ny styrelse som har potential till stora ting och jag ser fram emot ett samarbete mellan göteborg och värmland. Ett starkt, väl fungerande samarbete som kan fortskrida även efter det att min tid är slut. Jag älskar fika också och det har jag fått en massa denna helgen.

Jennie bara skrattar åt mig, men jag kan inte hjälpa det, jag drömmer mig iväg och jag tänker fortsätta drömma tills det blir verklighet. Så enkelt är det.

everything has a beginning and everything comes to an end

Nu sitter jag här och funderar på vad jag ska skriva, när det egentligen är självklart! Imorgon, eller om bara några timmar är det DÅM och ut med det gamla, in med det nya. Sitter och dricker min nyponsoippa (<3) och kom precis hem från UNF i thn, det blev ingen piercing men kankse imorgon! Har packat klart allt och är superpeppad.

För allt känns så himla bra nu! finns ingenting i världen som kan få mig på bättre humör idag

syns på söndag!


hälsa på mina nya vänner: NYPONSOPPA och HONUNG

Förkyld och halsont. Det är min vardag och jag försöker leva igenom det. Missbrukar nyonsoppa och köpte honung till mitt the idag. Myisgt värre om det inte vart för att det gör så ont. Nu har jag klagat och fått någon att tycka synd om mig så vi lämnar ämnet!

Idag har vi haft öppet hus med skolan och jag har babblat på med alla föräldrar. Jag gillar att babbla med föräldrar och känna mig duktig. Seciellt när man får smörgåstårta efteråt. Sedan så har man ju alltid chans att visa att man är kapabel till så mycket mer än bara skola.

imorgon kommer ju skolan bestå av en resa till hornborgarsjön och vanhems klosterruin med Kentagent och klassen. Skitroligt om jag ska vara ärlig. kappsäcken är packad och det som saknas är ett sittunderlag, men det hittar jag imorgon.

UNF DÅMet är i helgen och jag längtar! Där kommer jag verkligen att få leva i mitt esse och allt kommer att vara sjukt roligt. oavsett vad man gör det till så kommer folk att vara glada och jag kommer vara glad och allt bara blir perfekt. Positivismen och de glada tankarna genomsyrar hela mig nu!

think happy thoughts!

Positivism ska prägla min vardag från och med idag. Om man tänker att man är sjuk, så blir man sjuk, därför ska jag tänka att jag är frisk och vara frisk! Det är så att lördag närmar sig med stormsteg och jag vill verkligen kunna vara med fullt ut. Inte missbruka te, vara allmänt grinig och gå och lägga mig klockan halv åtta i min sovsäck. jag vill sjunga sing star, jag vill käka godis och jag vill skaka rumpan med resten! Men som läget ser ut nu kan jag knappt svälja och halstabletterna fungerar inte. Bara jag inte tappar rösten så är allt bra! Alvedon brukar vara lösningen till allt om det ska gå så långt.

Jag fikade förut med Anna/Katinka och det var längesen man träffade henne. Det var väldigt trevlig toch vi pratade i över två timmar om ingenting, så otroligt mysigt. Synd att hon inte kommer på DÅMet bara för det hade vart ännu trevligare. Men vi lovade att vi skulle fika fler gånger och så snarast möjligt anser jag.

Jag börjar bli stressad nu, jag har så mycket att fixa och vet inte när jag ska hinna. Men jag får väl börja med koffeinpiller igen...
 
Jag vill säga nånting mer, det liksom brinner i mig. Det vill komma ut och jag vill låta det. Men inte än, för jag vet inte riktigt än hur jag ska formulera mig. Kanske jag vet inom en mycket snar framtid om det jag tror och hoppas på är på riktigt.

Jag kom på en annan sak! Resan från Göteborg hem till min dörr tog tre timmar idag! Jag är irriterad på lokaltrafiken och det hade gått fortare om jag hade cyklat så jävla regn!

Jag ska avsluta med en rad som säger ganska mycket om min situation just nu:
so close to nothing but still my everything!

Lägesrapport!

Sitter på Göteborgs stadsbibliotek och är relativt trött på allt. Jag är främst trött på mig själv då jag skulle plugga idag, då jag hade "tagit ledigt" från skolan för det, jag har satt mig här på biblioteket men det funkar ju ändå inte! Jag kommer ingenstans och jag hatar mitt projektarbete! Det suger och hela kursen suger!

Jag är trött att jag inte vart i skolan heller, jag borde vara där liksom, men icke! jag får bättra mig så enkelt är det.


www.summercamp08.com


more confused than ever!

Idag var jag på Göteborgs Universitet då de hade öppet hus och jag ville passa på att kolla lite program och få mer kött på benen innan den 15e och the final call.

Dock gjorde detta mig inte säkrare! kandidatprogrammet för global studies verkar vara otroligt intressant och fick mig att tvivla på pol. kand programmet och karlstad. Jag vill ju gå i Karlstad av en massa anledningar som är liksom övervägande i sig själva! Behöver upp prgrammet mer innan jag bestämmer mig.

Karlstad är en bra stad och jag längtar tills jag kan flytta hemifrån. Jag känner det i hela mig. Att få vara självständig, rå om mig själv och inte behöva vara beroende av andra. September^^

snart är det lördag <3

RSS 2.0