och kallar mig bakom ryggen för ett svin!

Sen på spåret i fredags har jag lyssnat sönder på Taube. Främst sjuttonde balladen. Den är helt underbart skön att lyssna på. Annars så finns det inte så mycket att berätta.

Min energi är borta, jag vet inte riktigt vart den tog vägen, men luften pyste ur mig och självförtroendet med det.. Jag vet inte men mörkret eller vintern gör mig inte gott. Jag skulle hellre vilja sitta på en strand och lapa sol och smutta på ett glas rödvin. Inte för att det egentligen skulle göra så mycket mer.. jag är fortfarande en tråkig jävel som kommer dö bitter och ensam.. inte ens en varm strand eller hundra vinflaskor skulle göra något åt det.. så känns det i alla fall.

Äsch, snart kommer solen åter och med den en gladare magnus, tills dess får ni stå ut :)

vad pratar man om egentligen?

En känsla av solstänkt fräschör, daggtyngd grönska och nyöppnade blommor i kombination med lekfullheten hos röda tulpaner. Sprudlande fruktighet balanserar sammetsdjupet hos utsökta naturliga rosor, och snövita blommor banar väg för ett varmt, sensuellt och varande intryck. Bländande grapefrukt och italiensk mandarin blandar sig med frisk luft för en sjudande energi. Iste av röd ros ger klarhet. Läckra hallon, päron och gröna Granny Smith äpplen skapar en naturlig, livfull fruktighet som framkallar ungdomlig optimism. Dytyngd grönska, blommande liljor och vit fresia skänker ett utsökt intryck av vilda blommor. Mjuka, kryddiga accenter av vit ingefära och kardemumma accentuerar och intensifierar doftens känsla av svalkande, klar fräschör.

?????


det ska vara enkelt

Du är den enda
Du är den bästa
Som jag har letat
Som jag har väntat
Det är så enkelt
Nu vill jag ha dig
Vad kan jag säga
mera?


i'm going mad in a mad world. Does that makes me sane?

... säger hejdå till det som en gång kallades naturtillstånd.

as always, indeed as always

vaknade bitter, kommer fortsätta vara bitter..

en bild, en tanke och så är man tillbaka

minnen, saknad. i allt och inget, det fanns något som inte funnits förut eller efter!

yes box!

http://www.karlstadstudentkar.se/images/nyheter/valkomstfest_nyhet_flyer.png


friday i'm in love

det är snart helg. Några ynka timmar kvar av denna galna vecka.
Det är kursstart på måndag, så det finns en del att göra. Ganska mycket om man ska vara ärlig.

Men va fan, life is great! Helgen kommer bli riktigt bra. Hockey imorgon (förvisso mot Södertälje) sen blir det spontanfest, som inte är så spontan längre, på trio10. Som förr, fast ändå inte.

Men sista rycket, nu kör vi! Inspring, välkomstmässa och skicka papper till styrelsen. Sen har jag själv styrelsemöte innan arbetsdagen är slut

6.


mon dieu

livet från en kaffekopp!

5.

Det är verkligen någon fin smart kommunpolitiker som har tänkt till när det gäller nattbussarna i Karlstad. För det finns väl ingen chans att det någon gång är fest på campus och att de som inte bor där, eller i stan, vi kan väl säga.. någon som bor på rud också vill vara med.

Jag tar det att bussarna går från stan, men de kan väl åtminstånde vara synkade så jag slipper komma tio minuter efter bussen går och vänta 50 minuter tills nästa. För det är då man får de smarta idéerna. Som till exempel att promenera till sin stadsdel.

Men Hej, jag är inte bitter, jag kom i alla fall fram före bussen.

organisationsutvecklare är ett jobb med många arbetsuppgifter

(observera att detta inte är jag, men att jag ändå var med)


Ni fattas mig, ni fattas mig!

Vinterångest.. och jag har inte koll på nåt.
Dessutom saknar jag mina troll. Massor! Och de ska till Thailand de små liven. Så det kommer dröja jättelänge innan jag får träffa dem och krama om dem.


4.


härligt härligt. men farligt, farligt

att cykla på en cykel vars bästa år var vid jesu födelse, lite smålullig och på hala gator kanske inte låter som en bra idé.. men sörru jag klarade det galant!

3.

Snöstorm är ju mysigt såhär andra dagen i Karlstad, med bussar som antingen är försenade, för tidiga eller inte kommer alls.

Jättetrevligt, verkligen.

2.

Öxnered, -8 grader, en sjukt tung resväska och två katter. Men jag skulle i alla fall till Karlstad. Hem. Efter 10 dagar i vargön, med familjen. Äntligen hem.

Men tåget kommer inte, blir mer försenat. På grund av lokfel har det inte ens lämnat Göteborg 2 timmar efter tåget skulle vara hos mig.

Så det får bli en dag till i vargön, en dag till med familjen.
TACK SJ!

1.

Kul, verkligen kul, att julhelgen ligger en vecka innan nyårshelgen. Verkligen roligt att man äter som fan för att sen ha ångest till max över att man njutit för mycket.

Kul. Men nej, jag är inte bitter

RSS 2.0