Och just det ja...

idag blev jag 15 hp rikare. Jag klarade interkulturuppgiften (som skulle vart fixad i somras) Nu saknas bara 41,5 hp kvar att naila denna terminen. Varav 15 är ovisst om jag klarat eller inte och 11,5 gäller makroekonomin som ska nailas på fredag.

två, nej tre tummar upp till mig. Och ett femfaldigt leve!
- Hurra, hurra, hurra, hurra... hurra.

en av alla tisdagar.

Tisdagsbio med vapendragare. Filmen fick bli immortals och vi kostade på att se den i 3D. Inte pjåkigt alls. Lite för mycket våld, lite för mycket halvnakna män som ger en själv kroppskomplex till tusen. Men också en del sånthär:

:)

Tisdagsfilm är bra. Och veckan känns inte alls lika tölig längre. Imorgon väntar after work och sen på fredag väntar makrotentan. Life is life..

 


hundra dagar

måndag. Behöver man säga mer egentligen?

Nej jag tror inte det. Motivationen ligger i bott och jag som skulle träna idag gjorde inte det. Även om jag borde. Istället satt jag på jobbet, bokade in folk för att ha någonstans att bo nästa termin, och inte ens hade jag tid och plugga makro.. det får komma igång imorgon. Annars är det ingen idé.

Fast det är inte mycket det finns någon idé med heller nu för tiden.

dagen efter.

Yes, nej. Jag mår inte bra.

lördag.

Idag skulle jag ha varit produktiv. Adventstäda och fixa och massa. Men det har inte blivit så direkt. Hunnit med att plocka undan men det tog liksom slut där, för jag har inga rengöringsmedel. Så det ska fixas strax. Och då passar jag även på att åka ner till Bergvik, IKEA och systemet så lördagen i sin helhet är räddad.

Jadå, det ska kännas juligt sen. Innan helgen är slut ska både adventsljustakarna vara uppe och makroekonomiböckerna påbörjade. Yes yes!

årsslutet ska spenderas såhär.


Vart vet jag inte än. Men det bestäms snart. Sista minuten ska bestämmas i sista minuten.

life is a roller coaster


om man tar sitt jobb på allvar

eller om man är polis i torsby cch den lokala pizzerian är stängd?


men välkommen, vinterdepression!

deppig och tråkig, visionslös och less.
så kan man sammanfatta mig just nu. Inte alls roligt, varken för mig eller folk i min närhet. Vintern är inte rolig, det är för mörkt för dethär och jag klarar inte av det. Det är samma visa varje år och jag vet om det själv. Under vinterhalvåret är allt slentrian och jag vill förändra och försvinna bort. Eskapismen är hög trots att ambitionen är låg och att allt är kryddat med sarkasm och bitterhet.

Det har gått så långt att jag inte ens vill åka hem över julhelgen.

[...]

what the fuck!?

such a GLEEK

Gud log den dag han skapade Naya Rivera. Min jesus, den kvinnan är fantastisk. Och serien är ju inte dum den heller.. :)


fuck

det är inte den bästa början på denna veckan i alla fall.

Jag hoppas att ditt vin blir till vatten
Blixtar prickar dig
Hälsa till satan
Vi hörs


#swanlake

toppbild.swan-lake

har nyss sett balleten svansjön och kan erkänna att jag nog inte riktigt är en ballettkille. Behöver nog ha lite mer på scen än dans. Men de var riktigt duktiga, absolut. Spännande att se när det blir på riktigt och inte film och dessutom när man kan följa hela storyn och hur den uttrycks i dansen.

Fast det räckte med 3 timmar.

dagens:

go fuck a duck.

Jag har en känsla av att jag har glömt något idag. Jag vet inte riktigt vad det är för jag minns att jag ska på både  fakultetsnämnd och FUM.. vilket betyder möten från 09:00 till 22:00.

Ja just det, jag glömde bort att jag inte var den torraste människan i världen och att jag har ett liv någonstans.

c'est la vie?

 

Jag är sugen på en ny utlandsresa, och förra årets resa till Edinburgh var riktigt trevlig. Funderar starkt på att göra en likadan igen, fast denna gången utan mamma. Ja menar... om man kan ta sig till Storbrittanien för mindre än vad man kan ta sig till Göteborg är det liksom värt det? Eller hur!


vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer.


ta mig tillbaka
till tiden då jag var världsvan, äventyrslysten och inte fullt lika cynisk som jag är nu. Jag känner mig lite för bitter för att det ska funka just nu.

Idag är jag lite, ja jag vet inte.. nostalgisk? Funderar på vad som hände, när det gick fel och vad som skulle ha hänt om det var annorlunda idag.

Jag är trött, det är väl det. Det blir säkert bättre om ett tag. Efter vintern och den tillhörande depressionen..fars dag..


#söndag

tror inte jag kommer röra mig från soffan idag. Tosca och Svea känner nog detsamma för de vill inte flytta på sig.
Jag har mat, jag har kaffe, jag har tvdosan. Vad mer kan man begära?

#fredag

i want to hold you but you're out of reach.

fyttifaan

det blev vilt igår.

produktivitet

må hända att det är önsketänkande, men...

Jag har vart så sjukt produktiv sen fyra. Och det beror på att jag ska vara på husfest vid åtta och måste bli någorlunda klar eller att jag kombinerar med en egenkomponerat belöningssystem vet jag inte. Men något är det som får det att fungera. Och sen kan man tacka gud för rättstavningsprogram för utan det hade jag vart körd. Jeltsinvodkan gör inte direkt att jag hittar tangenterna.. Fast det går asbra just nu. Jag kanske helt enkelt har blivit en fullblodig universitetstudent som kombinerar studier med alkohol och fest?

some tings you just don't question.

jag är förkyld. Har försökt att intala mig själv att jag inte är förkyld för att jag helt enkelt inte har tid med det just nu. Men det är rätt så oundvikligt just nu. Jag är förkyld. Jag mår inte bra.

Men sjukdagar, nej det har jag inte tid med, så jag får väl helt enkelt överleva.

bitterfitta

idag, idag känner jag igen mig i detta. Så mycket att det nästan är läskigt.


bord 73.Fan att det känns såhär. Jag vet inte hur länge jag orkar och letar efter lösningar mer än jag löser problemen. Det är inte en bra kombination. Inte alls. Men va fan, jag är inte den som ger upp. Inte den här gången heller. Jag reser mig.Idag tar jag ett steg, imorgon springer jag.
En dag, med Anne Hathaway

Filmen var kanske mer av en chicflick, men jag tyckte fortfarande den var ruskigt bra. Lite av en såndär film som man ska se på bio för att må bra efteråt. Typ Mamma Mia feel good känsla.

Filmen fick i alla fall mig att vilja bli kär.

hej, julklapp till mig själv!

FOLKVIK Tv-bänk med förvaring, valnötsmönstrad Bredd: 226 cm Djup: 49 cm Höjd: 192 cm Max. belastning: 50 kg Max. bildstorlek platt-tv: 47 "


söndagsmys

 

räknar med lite gråt, lite skratt och en hel del nostalgi denna kvällen.


Gothenburg

Igår spenderades dagen i Göteborg och kvällen som skulle ha spenderats i Karlstad i ett inte allt för nyktert tillstånd spenderades i Vargön istället. Så går det när man missar tåget.

Hur som helst, Göteborg sviker aldrig.

och här någonstans tappade jag tron på mänskligheten.

 

Jag menar, killen kysser fan sina egna bröst! Och jag har funderat och kommit fram till att med största sannorlikhet också är serös. Han finns på internet, är uppenbarligen inte frisk så frågan är varför ingen har kommit och hämtat honom? Jag är rädd. Riktigt rädd, samtidigt som jag är äckligt fashinerad.


vad jag hoppas på dessa 15 poängen.

Kan ni alla bara hålla tummarna inför imorgon?
Snälla?

uppdatering:

Vid syns igen om fem timmar. Om jag överlever. Satt igång min pepplista på spotify och förösker få igång mina tankeknölar till det yttersta. Här ska det skrivas tenta och det ska skrivas bra. För jag är bra, det är jag.

:)

like a dream to me..Sista timmarna av tentaångest närmar sig.
Tentan är imorgon. Och jag känner mig.. redo.


tisdagshumor.


until they kick me out

Idag kändes träningen, och på ett riktigt gött sätt. Det är sällan som jag går ifrån gymmet helt nöjd men det gjorde jag idag. Magen kändes, bicepsen värkte och jag klarade mitt mål på crosstrainern. Jag vet att jag egentligen borde springa, men det gör så ont i benen, så måste ta det lugnt.

Hur som helst var det gött att slippa tentaångesten och bara pumpa på med vikterna. Man behöver sånt ibland, och jag behöver mer av sånt oftare. Men med dagar som den här så va fan, då är det ju inte så svårt!

tacksittning på torsdag.


RSS 2.0