Ödets ironi

Har precis käkat lunch och ska alldeles strax dra mig bortåt och träna innan jag börjar jobba. Så har man sammanfattat dagen ganska precis.

Jag gillar mitt jobb det är inte det men jag börjar smått tröttna på att lukta stekflott och frityrolja när jag kommer hem. Det är inte världens mest mentalt stimulerande jobb och jag blir ofta nedvärderad och det har hänt att jag blivit spottad på. Hur som helst så är det fortfarande ganska trevligt. Jag får träffa folk och samtidigt så ser man lite mer än vad man hade gjort om man jobbat på ett kontor. Dessutom så käkar jag ju glass och godis hela tiden :-) 
Det är ju därför jag måste träna lite extra.

Jag kan inte förstå mig själv. Det finns något som jag inte kan sätta fingret på men det finns där. Jag har avgått som DO för UNF och även gått ur rörelsen men jag kan inte släppa det. Jag kollar min sobernet hela tiden och funderar på hur man kan förbättra distriktet. Jag vet att jag inte har med det att göra längre och jag har valt det själv, men nånstans så är det fortfarande en viktig del av mig. Jag vet att det är i UNF som jag själv har utvecklats och hittat den jag är idag. Men jag vet inte vem jag är och vart jag är påväg och därför valde jag att avgå och leta någon annan stans. Kan det vara likt förbanat att det jag letar efter finns där  och har funnits där hela tiden? Är det på iggismöten och föreningsträffar och värvarkampanjer och seminarier som den Magnus jag vill vara finns? Är det där som han är genuint lycklig och är hemma? Konstig känsla det där... och om det är så kan man leta där igen, men jag vet inte. Det har kännts så fel under så lång tid, med ångest och smärre känslomässiga orkaner att jag bara har velat springa därifrån. Det gjorde jag också, jag sprang till tyskland och kände mig helt plötsligt hemma med vänner, tequilarace och queen klockan 2 på natten. Jag kände mig hemma på backstage, lipz och fester utan UNF. Jag kände mig som någon annan, men ingen främmande person. Jag kände mig också hemma när jag var vild och galen och bestämde mig att åka till Barcelona och lämna det gamla bakom mig. Är det inte då konstigt att helt plötsligt så känns allt annat okej igen? Jag tänker då inte låta mig luras igen. Det är ödets ironi. 


Ny vecka nya tag och jag hoppas på en fantastisk dag!  


Oh oh oh, dance my sox off

Nehepp inte idag heller! Detta jävla regn som förstör min morgon och gör mig deppig. Ge mig sol snart. Jag har försökt att prata med Gud om det men han verkar inte vilja lyssna och det tycker jag är tråkigt. Jag vill bli brun innan spanien.
Nu sitter jag och dricker kaffe och äter frukost.Kollar Gilmore Girls och är smått förbannad på mig själv. Jag har släppt det egentligen men det gnager fortfarande i mig. Usch, jag hade verkligen velat åka på Summercamp. Det känns så tråkigt att missa så himla mycket. Jag vet ju att det är där allting kommer att hända och det skulle vara ett minne för livet. Som Slovakien, eller Estland eller Bryssel? Men pengar är viktigare tyvärr, speciellt inför hösten.
Nu är Pirates nerladdad, dags att kolla film igen för fika går inte när det är så dåligt väder, eller?


who knows what tomorrow brings
cause today all my dreams will come true

Så har man vart och tränat och vart dukig. Jag cyklade faktikst, det är inte illa och jag gillar det rätt ordentligt. Man känner sig lite duktigare än innan i alla fall.

Snart bär det iväg till Skepplanda med Jennpa, en miniroadtrip och sedan fotboll!!!!!


Finns det en tid och ett liv för oss?

Men kunde dagen ha vart mer slapp? Jag känner mig som en zombie. En småfet zombie som käkar jordnötsringar till frukost och kollar på dåliga filmer på tv:n. Men jag gillar varje sekund av det för idag har jag valt att vara slapp och förkorvra mig i min egen lathet. Om du gillar det eller inte skiter jag i för det är som sagt mitt liv och jag gör vad jag vill.

Jag kommer om nio veckor bo i Barcelona och har precis kollat på hur lägenheterna ser ut, kanske inte världens bästa men va fan, jag kommer bo i Barcelona så det gör inte mig något. Sedan kan man hitta nån annan stans att bo om man väljer att flytta dit permanent.

Skiver mer sedan när jag kollat klart på filmen...

Men snälla nån, hur kan man vara så dum egentligen? Är det på riktigt så lägg lite själ i det. Man kan inte bara ge upp vid första hindret. Då betyder det ju ingenting alls. Är det en lek? Är det ett spel? Är det på riktigt? Vad vet jag, jag försöker bara förstå men det går inte.

1 down, 9 to go

Sådär, nu har en vecka gått sedan midsommar och då kan jag kryssa i en ruta. Då har jag bara 9 kvar innan jag åker till ett varmare land och en bättre tid. Shit, det börjar ju närma sig liksom^^

Tittade nyss på scream och den suger verkligen Tyckte den var bra när jag var mindre men nu är den bara skrattretande. pinsamt dålig, platoniskt manus och skådespelare som suger.

Imorgon så blir det Siba förmodligen, men först ska jag sova länge och sedan ska jag träna innan jag åker iväg.
 Men det har vart en hård vecka, med för lite sömn och en massa tankar. Jag hoppas bara att det inte är en dröm.

[x] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] [ ]

Åh vilken underbar morgon

Brist på sömn och nedsatt immunförsvar så vaknade jag och kunde inte somna om. Bra var väl det för klockan är mycket och jag behöver ordna en massa saker innan jag cyklar till jobbet. Bland annat ska jag dammsuga och äta frukost. En händelserik förmiddag med andra ord.

Igår skulle jag jobba natt, det gjorde jag inte för det fanns inget folk, men jag jobbade till 11 och hade druckit kaffe oh käkat socker så jag var på överskottsenergi hela kvällen och natten och somnade inte förrän efter 4. Det var inte så mysigt kan jag säga... Men jag fick världens snilleblixt när jag låg där i sängen med min kissekatt. Jag kom på världens bästa avhandling om jag skulle satsa på att bli historialärare. Och med ett MVG i projektarbete satte jag genast igång med frågeställningar och syfte i mitt huvud. Ja, så kan det gå och lyckligtvis somnade jag innan jag blev alltför insnöad i det. men om jag någongång inte kan sova igen så får du gärna läsa den.

Det är en underbar morgon faktiskt. Det regnar inte, men däremot så är det lite tråkigt... Mirsa har dragit till Bosnien nu och hon åkte inatt efter många om och men och jag undrar vem som ska komma och köpa kaffe av mig nu? Många säkert men inte någon under 50 och som dessutom är väldans trevlig. Aja, jag får försöka att inte sakna henne alltförmycket och hoppas att det kommer fram andra trevliga typer.

Dags för nässpray igen. Jag hatar att vara på randen till att bli förkyld. Antingen får det bryta ut eller gå illbaka men det här twilightzone-stadiet är inte något mysigt alls.


Bring the sun into my life and I'll smile a litte more.


från noll och ingenting och brist på inlevelse

För att vara jag så är det inte en bra dag idag. Klockan är redan över 1. Jag har inte duschat, inte tatt på mig kläder och är inte redo för dagen. Kan det bero på att dagen är helt förstörd? Jag kommer inte kunna sova förrän ja, runt 4 på grund av all dextrosol, koffein och socker jag kommer missbruka inatt! Jag tycker det är segt att jobba till 10, vad fan är inte det då att jobba till 2?

jag skulle också ha handlat idag, men det sket sig ju. som min träning!
Nu tittar jag på Våra Bästa År och de har bytt ut belle.

Ge mig en dag på stranden

ÖVERSKOTTSENERGI

Världen ligger för mina fötter just nu
allt har blivit klarare och bättre än innan.
OOOH kan det bli mer fantastisktt
jag springer runt med världens leende och spring i benen
och snart är det fotboll

Ever since we first saw the light
A man and woman liked to shake it
On a saturday night
And so i'm gonna shake and shimmy it
With all my might today

'Cause you cant stop
The motion of the ocean
Or the rain from above
You can try to stop the paradise
We're dreamin' of
But you cannot stop the rhythm
Of two hearts in love to stay
Cause you cant stop the beat!

never set me free

Idag hände något riktigt coolt. Emelie Bönfors ringde och frågade om jag ville komma på arbetsintervju och vad jag skulle göra till hösten. Det tyckte jag var lite fränt :-) Men tyvärr var jag tvungen att tacka nej, även om det hade vart ett coolt jobb. Jag ska ju till Spanien och kommer inte hem förrän i maj. Men vem vet vad som händer när jag kommer tillbaka?

Idag blev jag kallad svikare för att jag vart tvungen att avanmäla mig från sumemrcamp. Det kändes ju kul. För det är ju inte så att jag vill åka dit? men jag kan inte, eftersom att jag är semestervikarie så har de som är anställda rätt till att vara lediga före mig och vi är kort om folk på jobbet vecka 31. Så jag fick lägga mig och skita i summercamp. Även om det hade vart ett sjuhelsikes avslut på UNFlivet.

Snart ska jag jobba igen, det är pengar, men jag är trött när det inte händer något.

Hoppas på solglimtar idag igen^^


och såklart kaffe med lock


När ögonen tror att ingenting gror

För att ha vaknat av att min syster skriker att hon ska få åka till Spanien den 4e med pappa och det får inte jag så är det fortfarande en bra morgon! Det får jag faktiskt erkänna, för vet ni vad? solen skiner, okej det är lite mulet men det är första gången sedan studenten som jag faktiskt har vaknat till sol och blå himmel. Bra start på dagen och jag hoppas det fortsätter så.

Idag är det tisdag och jag börjar jobba 5. Innan det ska jag hinna åka till min morfar och klippa hans förbannade häck, men han bjuder på lunch och det är bra. Sedan ska jag i det fina vädret cykla till jobbet. OB tillägg är en bra sak och ger mig lite extra pengar nu till mina framtidsplaner. Dock har redan sparandet gått upp i rök då jag igår bestämde mig för att köpa en creative zen 8 GB så jag kan lyssna på musik när jag ska cykla och åka långt.

Värst vad alla ska åka iväg hela tiden? Mirsa drar till Bosnien nu på onsdag, Emma drar till Spanien, andra drar på arvika eller summercamp och lämnar mig helt ensam kvar. Det känns lite tråkigt men samtidigt så skulle jag ändå aldrig kunna åka iväg ändå. Jag måste ju jobba hela sommaren. Och det är inte fel heller, för jag tjänar pengar och kan leva livet i Spanien. Jag ska pierca mig precis innan jag åker :-) och tatuera mig, det gör jag på plats! Sedan ska jag ju festa hur mycket som helst. Men det bästa med att folk åker, det är att de kommer tillbaka.

Imorgon är det onsdag och jag börjar jobba 3 men innan det ska jag hinna till Överby och fixa Mp3n! Nu ska jag lyssna på lite mer musik innan jag ska duscha och cykla iväg till herr Fransson!

låt kärleken slå rot och växa sig stark fast livet kan ta emot
Du är perfekt

Kungen av ingenting

vilken dröm killen hade inatt. Jag drömde att jag blev tillsatt som konsulent för UNF Älvsborg och gillade det. Skrattretande när jag vaknade egentligen... men det var läskigt för vem i sitt rätta sinnelag vill egentligen ha det jobbet det måste gå med en förbannelse eller nåt?

Jag börjar jobba klockan 3 idag, därför ska jag dra och träna snart. Och det är fortfarande pissväder så jag har inget annat att göra heller. Vilken sommar jag har du^^ Men som sagt, iväg och träna men innan jag ska jag internetshoppa lite. Dags att köpa ipod (eller en mp3 över hvudtaget)

Skriver mer sedan, jag saknar lite inspiration nu. Jag har precis vaknat liksom

Snälla Gud, kan du inte få tiden att gå lite fortare? Jag tycker dagarna går så segt just nu och jag vill att det ska gå fort tills vädret är fint, jag kan sitta ute och mysa med människor och sedan åka till barcelona för att mysa ännu mer? Men just nu går tiden så långsamt. Riktigt jävla långsamt och jag pallar snart inte med fler dagar av tristess och slentrian. Ge mig fartfyllda stunder, spännande möten och suktande kvällspromenader NU

Jag har jobbat idag och detta jobbet kommer ta livet av mig eller i alla fall den vältränade kropp jag försöker bygga. För när det inte finns något att göra då börjar jag småäta. Och jag äter hela tiden. Visst om det hade vart sallad hade det funkat ganska bra men nu är det noisettesås och strössel och pommesfrites och ja... you name it. Värst är väl när jag äter räksalladen? Det finns inget stopp i mig ju, det är det som är problemet. Jag säger nej men lyssnar inte på mig själv. Mina händer och min mun har något speciellt band mellan varandra som inte psyket kan göra något åt. Tvångsmässigt beteende tror jag det kallas!

Jaha, så har man då funnit sig själv på samma plattform som för några veckor sedan fast med ett annat mål i sikte. Det känns helt okej :-) Mer än okej faktiskt, det känns bra, spännande och pirrigt!

 

It's hard to say good bye my love

Men ser man på? 1700 kronor rikare redan nu och sedan så är det ju självfallet så att jag kommer spara varenda öre. Okej, kanske inte alls men jag har gjort en budget!

Inkomster
Göstas Korvkiosk
Morfar och välvilliga människor

Utgifter
Ipod
webcam (för spanien)
Lisebergsresa
SPANIEN


Men det känns riktigt bra att ha börjat arbeta nu. Visserligen så kommer jag arbeta häcken av mig de kommande veckorna men det är ju värt det liksom, för 32 veckor i soliga och underbara Spanien, långt bort från tristess och klumpar i magen så kan det inte vara bättre.

sedan är det så att jag faktiskt, mot alla odds, blivit klar med När Lammen Tystnar och det var sjukt skönt att bli klar med en bok, den första på länge och det betyder att min älska-att-läsa-bcker-under-sommaren-period har startat med ett brak. Förvisso så är det inte det läsväder som jag hade hoppats på. Kan inte sitta i en baden-baden stol ute i gassande solsken när det är kallt och regnigt, däremot låg jag i badet och bara glömde tiden.

Nu ska jag snart slappa lite mer för att kunna orka med jobbet de kommande veckorna. Men det är skönt att ha en mobil och veta att det finns en värld utanför korvmojjen också och att det finns människor som längtar efter en utanför^^

you don't really care about me

Du skulle sett månen igår när jag cyklade hem från jennie, så stor och de ritkigt lyste, perfekt måne för kärlekspromenader iaf. Midsommar är avverkat och vi går mot mörkare tider. Och jag hade en väldans bra midsommar. Var i Alingsås (eller Lygnared snarare) och firade tillsammans med släkten. Det var riktigt trevligt, visst vissa blev för fulla och det var inte jag! men kul hade vi tillsammans. Burken Babsan är så otroligt trevlig och kul trots att hon är pensionär men så är det ju, jag var världens iggis så man kan ju lika gärna fortsätta med det. Sedan är det ju också kul hur människor försöker, på ett ritkigt osmidigt sätt, att para ihop andra människor bara sådär. Denna gången funkade det tyvärr inte, men det var en chansning som lika gärna kunde gått åt andra hållet. Sommaren är inte slut än eller hur :-)

Nu har jag börjat jobba igen också. Gårdagen ger jag därför om jag hade kunnat 4 av fem toasters och avslutar med kanonkul. Jag riktigt älskar att vara trevlig och småprata med en massa människor. Det trivs jag med som tusan och är inte bitter över att jag inte blv reseledare iår. Jag kommer ju till Spanien till hösten och då ska alla få se vem dem har roat sig med och hur tomt det blir utan mig. För oavsett om ni gillar det inte så har jag en personlighet som är större än många andras. Världen är mitt fält.


Hopp in i duschen då, för att sedan bege sig med cykeln till jobbet. Få lite pengar och börja sitt sparande.

68 dagar kvar 


Come let's pray

Borta hela helgen.
Alingsås <3
Jobba :-)


Åter vid datorn på söndag kanske

puss och kram


och du vet att jag tycker om dig eller hur?


nej nu får det ta och sluta regna!

Dagen har vart bra! Riktigt bra om jag ska vara ärlig.
Men det jävla regnet! Jag blir så trött på det, det oändliga drippdrippdroppandet som blöter ner hela mig och hela insidan av mig. Jag har sagt det förut, men säger det igen: jag vill ha sommar nu!

Hursomhelst, trots regnet så går jag omkring med ett leende på läpparna. Jag ska ju snart till Barcelona! Pappa har fixat att jag åker ner den 29e augusti, hinner flytta in och göra iordning innan jag börjar plugga den 1a september. 71 dagar kvar innan jag åker med andra ord och det betyder 71 dagar av världens bästa tid. Jag ska njuta riktigt ordentligt. Och jag har redan börjat. Idag var jag ju och fikade med den enda och helt underbara Anna! Vi hade det trevligt, promenerandes runt halva göteborg för att hitta ett bra café för att sedan prata om ditten och datten och bara ha det mysigt. Anna som nu för tiden bor i Skövde träffar man inte så ofta så man får ta tillvara på tillfällena man ses.

Nu har jag vart inne i duschen och snart ska jag packa inför imorgon. Då ska jag ju nämligen fira midsommar i Alingsås med underbara människor. Jag hoppas att jag får träffa lite roliga folk också, så det blir lite extra minnesvärt.


Hur kommer det sig att man kan vakna upp och
inser att det inte var så farligt som man först trodde?
Hur det än hände så känns det bra just nu.

Riktigt bra


it takes just a minute to like it

Fortfarande dåligt väder och jag börjar bli smått deppig! Jag har sommar och sommarkänslan infinner sig inte när det regnar. Hur ska man kunna längta till allt som ska hända när man bara går omkring och längtar efter fint väder istället för att längta efter fika och mys med underbara människor, lite lägerkänsla och spanien! Men en dag i taget så kommer jag en dag närmare mitt mål. Sakta men säkert så kommer man närmare, sakta men säkert kommer man längre bort, ett bra tempo.

Igår var jag fet tillsammans med Jennie. och jag har blivit kär! Trodde det skulle ta tid, men igår blev jag blixtförälskad. Odense nougatsås är så fantastiskt gott att om min ultimata partner hade vart en godis så hade hon vart odense nougatsås. Hur som helst, igår var jag fet. Godis, chips, glass och odense nougatsås tillsammans med världes underbaraste vän. Jennie och jag, det låtsasgifta paret där jag är världens största toffel.
- Magnus säg att du inte är en toffel
- Jag är ingen toffel
Fotbollen igår var en plåga att se på, jag skämdes över Sverige och det var pinsamt att se oss flumma runt med en boll. Ryssland ägde hela matchen och vi fick inte en syl i vädret. Vart var Zlatan och Henke? Efter 2-0 målet, ja då bytte vi kanal.
 
Idag, hur vädret än är, ska jag fika med Anna! Hon är i Göteborg och hälsar på Thereze och då passar jag på att träffa henne. Hon bor ju i skövde nu så tillfällena att träffas försvinner ju, dessutom ska jag inte till Vänersnäs. Dessutom gillar jag att fika, det är min favoritsyssla! Och att fika med trevliga människor det är inte fel alltså.

Imorgon bär det av till alingsås och midsommarfirande med mer trevliga människor, på lördag börjar jag jobba och jag ska jobba mycket de kommande veckorna: Lördag, söndag, måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, måndag, tisdag, onsdag, fredag, lördag, söndag. Dags att ta tillvara på livet. Det liv som ska levas live och som bara är mitt!

come and dance with me

Så har man äntligen gjort det, mitt liv har äntligen börjat. Det som jag kan kalla mitt och ingen annans. Det första beslutet för enbart mig har tagits. Jag är lycklig, jag är förväntansfull, jag är rädd. Dock känns det rätt. Så rätt som det någonsin kan bli. Jag är inte redo för Karlstad. Jag är redo för något större. Idag så anmälde jag mig och jag tog ett steg, imorgon tar jag ett annat och snart, snart springer jag.

Nu är jag då anmäld till helårsstudier i Barcelona, språk och kultur. 32 veckor av fantastiskt liv, nya dörrar och nya möjligheter. Jag har aldrig känt mig så hemma som nu. Och det kändes så fantastiskt roligt att bara kunna bestämma sig. Ta ett aktivt steg på sin egna väg. Jag formar mig själv och det känns fantastiskt. Det finns inget som stoppar mig och det finns inget som skulle kunna stoppa mig heller. Jag är redo för äventyret.

Samtidigt så blev det helt plötsligt klarare. Som ett ljus i ett mörkt rum, så syntes allt. Hela jag reflekterades för en sekund. Jag kommer aldrig vara säker på vad mitt liv kommer innebära. Jag tar en dag i taget och kommer komma fram så småningom. Men jag vet inte vilken fart eller vilken väg jag tar imorgon. Bara vad jag gör just nu. Jag vet inte ens vad jag kommer göra imorgon, hur jag kommer känna eller hur jag kommer må. Bara att de beslut jag tar idag påverkar framtiden. Och jag har tagit beslut större än mig själv idag.

 Det är Magnus, en man med visioner större än han själv
Magnus, som flyttar till Barcelona 1a september
Han som glömmer allt här hemma och blickar framåt

when we walked in fields of gold

Det regnar idag, eller det ät åtminstånde kallt och jag blir så arg. Jag har sommarlov och vill ju att det ska vara sommar. Jag vill ut i det fina vädret, dricka milkshake, sola, bada och ha det mysigt under en filt. Det är inte så lätt när det är svinigt kallt och det regnar stup i kvarten.

Ge mig sommaren nu, och allt vad den innebär!

Jag hade en konstig, konstig dröm inatt. Jag vill inte drömma om den, inte alls. Den handlade om människor jag inte vill veta av och hur de fortfarande påverkade mig. Och det var inte trevligt för jag har intalat mig att jag är imun, men i drömmen var jag inte det. Pånytt var jag sårbar, pånytt var jag sårad, pånytt var jag ensam. Mardrömmar är inget för mig.

Idag ska jag till Göteborg och på barcelonamöte. Önska mig lycka till, jag skriver mer efter jag har kommit hem.

I've never made promises like this, and there have been some that I've broken
but I'll swear when the days still left we will walk in fields of gold

Open up your heart

Nu har jag varit ledig i två dagar. Och jag börjar få lite smått krupp. Jag har inget att göra och alla andra jobbar och har sig, men jag börjar ju inte förrän på lördag. Så nu sitter jag här, tillsammans med den jävla katten Lucifer och kollar på Tillbaka till Aidensfield. Jag har så roligt! Nej, men helt ärligt, jag kunde haft det sämre också. Får bara åka och fika eller något, göra saker som jag inte haft tid med innan. Åka och träna kankse...

Imorgon ska jag till Göteborg i vilket fall. Vad ska jag göra i göteborg då? Jo jag ska på möte om Barcelona och spanskastudier. Jag är väldans förväntansfull om jag ska vara ärlig. Det känns som att detta är vad jag ska göra med mitt liv. Det känns bra och det som känns bättre är att jag verkligen har fattat att det är mitt liv som måste levas, ingen annans. Om det skiter sig så kan jag ju alltid komma tillbaka, börja om från början och glömam mina misstag. Det har jag ju redan gjort till viss del liksom så det kan inte vara så farligt. Men som sagt, möte om Barcelona imorgon, sedan så är det bara att jobba, samla pengar och så fram till september då jag åker. Bara lämna allt bakom mig och blicka framåt. Men jag har bestämt att jag ska ha ett sjuhelsikes avskedparty för mig själv, där alla är välkomna och där alla ska ha roligt. Jag är ju trots allt en ganska mysig människa och folk kommer ju sakna mig. Och jag kommer sakna människor som bara måste komma, hur långt bort de än bor!


Sommaren 08 ska bli den bästa i mitt liv! Det finns inget mer att säga. Jag kommer älska den. Varför, jo därför att det är nu som jag verkligen kan leva. Och förutsättningarna finns där, bara att hoppa och ta chansen.


Come on Eileen

How strange the feeling in your soul
When love invades your very being
Another me or so I'm told
And life takes on another meaning

Day after day, I go through the motions
Stumbling my way, life is a blur
Slave of my love, of my emotions
You're in my eyes, you're in my heart

You make me feel a little crazy, that's all
Princes and princesses

Good morning Vargön!
Igår hade jag en sådan underbar kväll att det inte går att beskriva. Och det på så många olika sätt att jag inte kan ta allt i bloggen. Finklädd till max, hämtade jag upp Martina och vi for iväg till Trollhättan och våran studentbal. Fint folk i fin bil var vi och vi hade det så fantastiskt kul när vi, som dhur på zoo, åkte runt i kortege och bara vinkade åt folket. Jag har aldrig känt mig så kunglig som jag gjorde igår. Och jag tvekar inte att göra om det.

Vi alla var så fina, och jag skulle uppskatta det mer om det inte hade vart så att jag var så sjukt hungrig och vi fick för lite mat för att jag skulle bli mätt! En kille som jag behöver mat, så enkelt är det bara. Men den lilla mat vi fick var otroligt god. Riktigt, riktigt god faktiskt och vinet var inte fel heller.


Jag kan dansa vals: det är en sak som jag har övat på. Och som jag inte kommer få använding för på ett bra tag. Eftersom jag inte kommer att gifta mig på ett antal år. Eller vem vet, rätt flicka så kanske jag är gift innan hösten, inte så troligt dock. Men allt kan hända, det vet jag ju nu. Hela livet kan vända sig på bara några sekunder. Och det gör mitt hela tiden. Det har gått upp och ner, hit och dit, så mycket att hela jag är alldeles snurrig. Men med bra vänner så övervinner man allt och det har jag gjort nu. Jag bara skrattar åt det hela och jag skrattar högt och tydligt så att ni ka förstå att Magnus är inte någon man trampar på.

Nu är skolan slut och jag har inte fattat det överhuvudtaget... men jag tror att det känns bra
.


finafisken

Ikväll ska jag vara fin, finare än innan! För ikväll är det studentbal. Kostymen är fixad, slipsen är klar och näsduken likaså. Jag har även klocka, manchettknappar och slipsnål som passar! Jag kommer bli så snygg. Och jag är lite pirrig nu.
Bilen är fixad också, det blir en BMW cab, så snyggt.

Vad ska jag mer skriva just nu... Jo halsen är fortfarande kass, men det löser sig alltid
dags för en dusch då!

Football

Sverige suger!
Äger första halvlek, blir sturska och sedan så skiter det sig.
Jag är så arg, och det är bara tur att de ens får spela.
och Zlatan, han borde hängas!

Sverige - Spanien
1 - 2


 

Schleten

Halsen gör ont, jag är trött och hela jag känns som att gå i slow motion. Långsamt långsamt långsamt, men jag gillar dagen. Att kunna gå i mjukiskläder hela dagen och bara vara. För imorgon ska jag återigen vara finfin, då det är studentbal!


Idag är jag schleten i vilket fall och då kan jag bara undra hur det känns för de stackars människorna som var lite mer berusade än jag... oavsett om det var av alkohol eller lycka.


Kollar matchen nu: I detta nu står det 1-1!


I need a hero and a halstablett!

Någon som kan rädda en röst? För just i detta nu så kan jag inte prata! Oförståeligt, inte egentligen... med tanke på att jag faktiskt tog studenten igår! Nu är det gjort, och jag har haft så blandade känslor under dagen. Men mer till det senare.
Just nu är jag så jävla glad att det inte finns tillstymmelse till ord. Och jag vill tacka alla som grattade mig, tyvärr har jag inga pengar på mobilen så jag kunde inte svara. Men jag hade så kul så ni förstår inte, det är en helt anan sak att ta studenten. Men man kanske ska börja från början...


Jag tog studenten på fredag den 13:e, det är ju trevligt! och vi hade lite otur. Några blev lite för fulla, det regnade och jag fick skoskav. Men det var fortfarande en sjuhelsikes jävla bra dag!

Jag kunde inte sova, det var det första, jag hade sån panik över att jag skulle somna sent, försova mig eller vara trött, men hur som helst så somnade jag och vaknade igen klockan 4. Redo och spänd över dagen. Jag duschade tog på mig och laddade kameran sen bar det iväg. 06:00 kom jag fram till swedenborg center och fram till resten. Nu var det dags för champagnefrukosten.

Vilken känsla det var! Att käka frukost tillsammans med klassen låter inte så hypat, men det var det Vi dansade sjöng och Magnus var såklart den första att gråta. Men det har jag rätt till, efter 13 år tillsammans med underbara människor så har man rätt att bli nostalgisk. Hur som helst så blev jag mätt och den alkoholfria cidern var god och ett bättre alternativ. 

Att åka på flaket var lite av en annan upplevelse som jag kommer minnas med glädje. Från halv åtta till nio åkte vi runt och tjoade och tjimmade på ett traktorflak, utsmyckat till max! Vi dansade och skrek, skålade och grät och livade upp oss fram till det var dags för att åka tillbaka till skolan. Tur var att det inte regnade just då utan var riktigt fint väder, det är jag tacksam över iaf.   Väl i skolan, ja där var det ju rätt så trevligt. Innan fotograferingen så var vi och gjorde skolan osäker och drog stämmningen rejält. Studentfotografering, avslutning  mösspåtagning och tårta och tårar för att sedan återigen dra ut på flaket innan utspringet. Men nu hade det såklart börjat regna! Och vad det regnade, det haglade och åskade och det var lite tråkigt, me vi gjorde det bästa av situationen: under pressenningen var det bara och inte mer med det. Till Sanna för lunch och lite mer party och nostalgikänslor.

Jag skulle haft en PONCHO, Shalalalala

Väl tillbaka i skolan, ja där hade vi det otroligt trevligt. och det var dags att ta farväl av varandra. Skriva i mössorna och kramkalas och oroa sig över att det regnade som in i helvete. Peter Alsén kom och sa hej också, det var verkligen trevligt det med! Klockan blev 14:40 och vi sprang nerför trapporna och ut genom Swedenborg! Det var över, vilken jävla känsla! Fantastiskt och när vi väl hade fått betygen och träffat familjen blev det mer fantastiskt. Vilka människor det finns, som gör en regnig dag solig :-) Mina betyg var bra också! 12 MVG, 14 VG och 4 G

Sjung om studentens lyckliga dar...


För att sedan bege sig till fallen i skyfall men det kvittade egentligen För jag hade tagit studenten och var helt überglad. Och jag var glad hela dagen sedan, men otroligt trött. Med champagneflaskor, rosor och ett och anat gosedjur drog jag iväg i Impalan och skrek och blev gratulerad inte bara i Trollhättan utan i Vänersborg också. Visselpipan kom väl till hands iaf!

Studentfesten hemma och trevligt sällskap för att sedan återigen bege sig ut till Swedenborg och Studentfesten på Swania. Min hals försvann långt innan men det hindrade mig inte från att skrika och festa gärnet tillsammans med min klass! Dessutom träffade jag ju Anna, det var också trevligt.

Klockan 3 kom jag hem, trött men oerhört lycklig. Det var en sjudundrades dag igår! Jag kan inte ritkigt smälta det än. Jag ska vila min röst idag, och kankse ävem vila huvudet. Tack än en gång för allt igår. Och jag kommer att minnas studenten med glädje. Nu är jag fri, nu är jag fri! Det känns inte som jag hade trott, det känns bättre.

 HURRA!

,,,

Sjung om Studentens lyckliga dar
låt dem oss fröjdas i ungdomens vår
än klappar hjärtat med friska slag
och den ljusnande framtid är vår
inga stormar än i våra sinnen bo
hoppet är vår vän och vi dess löften tro
när vi knyta förbund i den lund
där de härliga lagrarna gro
där de härliga lagrarna gro
HURRA

Åka,åka,åka på lastbilsflak

you know what! skolan är snart slut och sommaren ligger för mina fötter. Jag har hela livet framför mig, en ljus framtid utan något som stoppar mig, inga hinder i min väg. Skolan är snart slut och jag kan andas ut. Samtidigt så kan jag inte hjälpa att jag blir lite ledsen. 

Ja jag blir ledsen och tycker det är lite sorgligt att jag efter imorgon inte kommer ha något som håller mig tillbaka. Ingen trygghet eller något att längta till. Inget att se fram emot i augusti och inga gamla kompissar. Det gör mig lite ledsen och jag vet att jag kommer gråta imorgon för jag gråter alltid. Jag är en känslig kille, så enkelt är det :-)
Samtdigt så är det otroligt spännande att ta steget in i ett annat liv, en annan tid och en annan värld. Jag kommer vara vuxen efter imorgon, inte student eller elev, utan vuxen. Pirrigt.

Snart ska jag gå och lägga mig också, att hålla igång minst 24 timmar i sträck, ja det kräver en god natts skönhetssömn. Även om någon anser att jag borde vara uppe och att jag inte behöver någon skönhetssömn så är jag beredd att disagree.

Så God natt gott folk! Nästa gång vi hörs är jag vuxen!


I don't want to stop at all

snartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnart
snartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnart
snartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnart
snartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartsnartstudenten


ännu en dag

Idag är det torsdag, snart är det fredag, det betyder snart student, fest och en jävla massa roligt. Jag är exalterad, exalterad som fan och så som det kan gå! Dessutom är jag snygg i kostym och det är trevligt.

på min att-göra lista idag:

  1. Hitta min skåpsnyckel
  2. Städa övervånngen
  3. Köpa Billabong mousserande alkoholfritt vin
  4. Köpa skärp!

Lets not talk about yesterday


Min hals (och det har inte vart fredag än)

Min hals, min stackars hals! Jag kan inte längre prata och då har det inte ens vart studenten än. Jag, och inte bara jag kan tilläggas, har märkt av gårdagens eskapader med nödrim och shalalala:ande! Kul har jag så det är inte det, även om mina stämband inte har så särskilt roligt just nu. Det blir att hålla käften ikväll (som om det går när det vankas fest på Swedenborg) och imorgon.

Nu ska jag snart gå och kolla när jennie är finfin och redo för bal! På söndag är det resten av dreamteams tur och det kommer bli fett roligt.

Jag är laddad nu, och ganska exalterad. Jag är hoppfull inför framtiden och mitt liv kanske börjar reda ut sig nu. Det kändes tungt förut när jag snackade med FSlinda, men som jag sa, det är så mycket överallt att jag måste sluta med något och UNF var det som var tvunget att strykas denna gången. En annan tid, en annan plats så hade det säkerligen vart annorlunda, men nu är det inte så.

Avslutningshowen måste ju såklart vara med i dagens uppdatering! Strul men buskul! Och självfallet var lärarnas avslutningssång för oss så himlans bra. Charlotte Perellis Hero: Nu går ni ut, det är slut det är över: Tre långa år!
Nostlagi och saknad. Jag börjar bli smått kär i min klass

fan, klockan är 10 över 2

Klockan är mycket och jag är nyss hemkommen fårn en hejdundrande kväll och för mig har inte kvällen slutat än!

Lärarmiddagen var väldigt trevlig måste jag säga och det var fina ord som sades och jag blir ju öite nostalgisk och gråtmild att det är pinsamt när det kommer till sådana grejer. Hursomhelst så var det kul. "Jag är festens mittpunkt och en bra ambassadör för skolan" That's me!

Att vi sedan drog iväg på krogen med halva lärarstabe gjorde det hela inte värre. Sverige-Grekland=2-0 och hela Smulan stod upp, inklusive Magnus! Shit det var fanemej en rolig grej. Och inte var det sämre att jag sett världens snyggaste bartender, hon var sjukt snygg och jag var tvungen att beställa enbart för hennes skull.

Hope kom förbi också och det var som alltid trevligt att snacka med henne. :-)

Imorgon är det två dagar kvar och nu ska jag lägga mig för klockan är mycket och jag fryser.

Kan du komma hit och värma mig, jag saknar dig och längtar efter dig?

ett vägval

igår tog jag ett steg, idag tog jag ett annat, imorgon springer jag
Nu går det fort, snabbare än beräknat och jag gillar farten.

Det har hänt nu, jag har kommit till den punkten i livet att jag inte längre visste varför. När det inte längre var jag. Det är en del av mig och kommer alltid vara det och förhoppningsvis så kommer det vara en självklar del av mig inom en snar framtid. Men just nu så gör det inte längre. Nu vet jag inte vad som känns rätt längre, men det blir klarare ju längre det går. UNF fungerar utan mig och jag fungerar utan UNF.

Nu ska jag pröva kostymen till studenten! se hur allt blir tillsammans. Men jag kommer vara dösnygg, det är jag alltid!
Come lets pray for the weekend

solskyddsfaktor 50+

Jag måste lära mig: solskyddsfaktor är något bra! Har vart ute i solen idag och utan tröja och utan solskyddsfaktor. Nu märks det också, röda axlar och huvud som dunkar. Men tack vare mitt ICA kort så kunde jag köpa 2 drycker med ciderkaraktär för 19:- och så sitter jag här och dricker dem i godan ro.

Klasskampen idag var riktig rolig och jag kan fortfarande inte fatta att vi tar studenten om 4 dagar. Men klasskampen, som var den sista i mitt liv var oerhört rolig och vi gick in för det. Även om vi visste att vi skulle förlora så hade vi roligt hela vägen. Volleybollen var också sjukt kul och det var där som jag brände mig...och blev hes till på köpet. Vem vill vara Etta nu? Ingen INGEN 

Jag försöker att komma till insikt men det är svårt. Om 4 dagar är jag arbetslös och meningslös men jag kommer vara nöjd ändå. Jag har ju trots allt jobb på Göstas och det är åtminståne något. Sedan, det där med att vara arbetslös ger ju något också, jag kan ju nämligen göra vad jag vill och söka mig vart jag vill (tyvärr utan körkort) och jag ska söka mig till España! Mysigt och trevligt att bara kunna dra iväg sådär utan att tänka på något annat än sig själv. Allt finns ju kvar när man återvänder, lite förändrat möjligen men i grunden detsamma. Jag kommer sakna lite saker dock, men det hade jag gjort varesig jag bott i Vargön, pluggat i Karlstad eller flyttat till Barcelona så det går på ett ut.

Ikväll blir det skolfest och avslutning för oss treor, imorgon blir det middag (och Buddys) med lärarna, onsdag bålrunda och fredag studenten! Men ikväll, ikväll blir det återigen knorren och sköna människor. Det börjar kännas på ritkigt nu. Nu är det på riktigt gubbar

Jag kan inget annat än och skratta

Vad försöker du uppnå? Vad är meningen med ditt beteende? Jag förstår inte och det är orimligt för mig hur du inte ens tänker på andra människor? För om du gjorde det så skulle du ju knappast bete dig som du gör? Känslor är något ömtåligt och som man ska respektera, inte trampa på! Men det är som jag säger: man är inte mer värd än det värde man är villig att lägga i andra. Och du är inte värd ett skit, för så som du gör, så gör inte en människa som respekterar andra människor. Hur arg jag än borde bli och hur ledsen jag skulle vara så kan jag och får jag inte göra något annat än att skratta åt dig. Du är patetisk, det kanske gör ont att höra det. Kankse du undrar vilken rätt jag har att säga så överhuvudtaget men då ska jag säga en sak, det har jag, för jag vägrar att bli trampad på, och ta emot skit som inte är min, jag vägrar att vara den som tackar och tar emot. Jag står upp för mig själv, kanske borde du göra det samma?

Magnus Heimdahl

spontan tanke

--->Jag ska skaffa mig en städerska!

Nu har jag äntligen fixat övervåningen och känner mig så fantastisk duktig. Jag har även hunnit cykla lite och än en gång rensa mina tankar. Det är lite som en meditation för mig och jag gillar det för det betyder att jag kommer någonstans med mig själv. Jag behöver inte intala mig själv längre utan det kommer självmant och det är något jag har längtat efter.

Mitt hjärta kanske är lindat i taggtråd och elstängsel men just nu är det en bra sak. Jag har svårt att ta komplimanger och jag vet kanske inte varför men just nu trivs jag med det. Även om jag vet att en dag kommer jag också vara sårbar och jag kommer vilja vara sårbar.

Walking back to happiness: om fem dagar är det studenten 

we're gonna make a way for the new pollution

Shit vilka minnen the arks prayer for the weekend ger mig! Jag blir alldeles varm i kroppen.

Gimme love, gimme love
gimme love to give


Ska snart sätta igång och städa och sedan ska jag ut i solen och eventuellt in till stan och ta en glass. Jag gillar glass och jag gillar trevligt sällskap så det finns inget som stoppar mig direkt. Dessutom så är städa en mycket bra sysselsätting då man rensar tankar, ser ett resultat och kan vara nöjd med sig själv.


How can I pretend that I like your little friend, when all I want is you?


Du som tycker din dag är grå

Dagens planer
[x] ta en dusch
[x] läsa två kapitel ur När lammen tystnar 
[x] Baka tårta
[ ] städa lite på övervåningen

Vi får se vad som har blivit gjort och mer därtill!
This is it, this time I know it's the real thing

För dagen till ära är jag effektiv! Och jag har varit otroligt effektiv idag! eller egentligen inte alls, men vi kan väl intala oss det i vilkt fall. Nu har jag suttit utomhus och läst mer än 2 kapitel ur min bok och nu sitter jag och svettas och dricker ytterligare en rekorderlig cider, men de hade inte krusbär på min ICA så det fick bli en päron istället. Inte fy skam, och mycket godare än en cola.

There's always someone out there who'll be there for you
There's always someone out thete who'll care for you
There's always someone out there who'll be true

Ikväll så blir en skön kväll! Jag ska äta choklad och sedan ska jag bara slappa. Jag orkade inte dra till alingsås även om det hade vart fantastiskt skönt och trevligt framföralt. Men som allt annat så finns det kvar och det är en dag imorgon! Jag saknar en massa folk men de kommer ju på fredag! 6 dagar kvar innan jag tar studenten... surprice
Mycket som du säger är skit

One dream

One dream and one path!

Solen bränner och jag är otroligt glad idag. Jag är ledig och sen blir det volleyboll med gamla UNF gänget :-) Vad trevligt måste jag säga^^  Efter det blir det häng med gamla gänget på nordkroken! En skön nationaldag med andra ord.

när man ändå diskuterar saker ur ingenting så ja, så är det ganska skönt väder ute. Jag har då bränt mina knän så jag kan inte riktigt uppskatta solen men jag försöker i alla fall! Har precis vart och duschat och nu ska jag fortsätta läsa min sommarbok: När lammen tystnar!

you can run but would never reach me!

Nu är snart nationaldagen slut och jag har haft mycket att göra idag. Eller jag har haft fullt upp iaf. Jag har kommit en bra bit i min bok och det känns gött och jag har också hunnit sola. Men det bästa av allt är väl att jag har fått jobb nu. Nu är det bekräftat och sommaren (och hösten) är räddad! Ska skopa glass och kränga korv och ha det bra, en vecka ledighet och det är vecka 31 då det är summercamp men jag kommer ju jobba fram till oktober så jag kommer inte klaga!

I oktober åker jag till Spanien, nu har jag bestämt mig på riktigt! Då kommer denna bloggen handla om så mycket mer än det slentrianliv jag lever!


Nu till dagens nyhet: www.svt.se/kungahuset


Jag vet inte vad som hände förut men jag såg något jag hade glömt av fanns. Lustig känsla i min mage... vad ska detta leda till egentligen?


I just wanted to have fun

För tusan, igår hade jag roligt. Det var verkligen skönt att dra iväg lite och få ur sig lite energi! Kul också att de alkoholfria drinkarna kostade 29:- och att jag fick samma hela tiden. Egentligen inte, men man har lärt sig nu! Jag var inte så pepp egentligen som jag kunde ha varit från början, men ja det gick ju uppför senare. Jag hade roligt i slutändan och det är det som räknas.


Nu är det nationaldagen och en vecka till studenten! Kärlek, kärlek,kärlek! Jag är så oerhört glad över att jag tar snart är fri och kan göra vad jag vill och jag är dessutm så glad att det finns folk som förstår mig! Nu blir det förmodilgen inte Karlstad till hösten utan jag åker nog till Barcelona och lämnar livet här hemma för en stund. Jag ska ju fortfarande prata med dem på språkskolan för att reda ut lite mer frågetecken, men det känns bättre just nu. Jag behöver detta, kosta vad det kosta vill. Där pratar jag både i ekonomiska och sociala termer då det är CSN lån men också så vet man inte vad som kommer finnas kvar när jag kommer tillbaka, eller vad jag vill ska finnas kvar heller...

Nu är det nationaldagen, jag är ledig, dags att steka lite mer i solen! Dock inte mina knän!


I've been looking for freedom

Fantastiskt! Nu är det på riktigt, nu känns det i magen och sprudlar i bröstet! Jag ler mot världen och jag hoppar omkring. Känslan att vara fri är här och det är bara 8 dagar kvar till studenten. Nu börjar det kanske bli ganska utjatat men det är okej för mig, because it's my life!


"Nytt inlägg" - Ja, såpass nytt kankse det inte är för det handlar fortfarande om samma saker. Men det är en ny dag! Idag har jag vart och solat och badat med mina underbara syskonbarn (bilden) och det var riktigt mysigt. Jag är ju såklart busmorbror och tokmorbror och det passar mig perfekt. Dessutom såkänns det ganska vuxet att bli kallad "morbror", det ger värsta ansvaret och det är oerhört kul. Dessutom är ungarna hur goa som helst och de ger mig kraft och ett andrum i den vanliga gråa tristessen. Förvisso är inte mitt liv en grå tristess just nu. Det är snarare en färgpalett! Det händer så mycket just nu och det är skönt att jag är med i den förändringen och förändras samtidigt själv. Nu har min hud tt förändrats också. Jag skiftar mellan kräftröd och pepparkaksbrun på lite olika ställen på kroppen och jag får bära burka på studenten! Hoppas det blir varmt, men kankse inte såhär varmt, det hade jag aldrig klarat!

Nu bär det iväg till styrelsemöte med min styrelse ute på gräset och sedan blir det lippan med dreamteam, dans och ett och annat hångel! Ha déGabriel och Nathalie <3 

I'm out of control

SItter här nu och har lite ont i huvudet. Spänningar som släppt kombinerat med lite för mycket sol och för lite vatten brukar resultera till en svag pulserand ehuvudvärk, och har så i detta fallet också. Men dagen har varit bra och jag är ritkigt nöjd egentligen. Det finns inte så mycket att vara ledsen och tråkig över nuförtiden, nästan ingenting egentligen. Det finns om man går runt och letar efter problemen men det har inte jag tänkt att göra.

Jag har ett nyårslöfte kom jag på: 2008 will be the year when I change to the better
Jag ska försöka hålla det. Det är ett sådant bra löfte för det innebär ständing förändring utan direkta mål. Utan jag ska bara göra val som får mig att bli och må bättre. Det är bra, men om jag ska vara ärlig så har jag inte direkt hållt det så himlans mycket under året. Men det är så skönt att veta att det kan gå dåligt men det blir alltid bättre. Det har jag ju redan märkt, halva perioden avklarad och jag sitter med en huvudvärk.

9 dagar kvar till studenten, jag kan inte säga något mer! Förutom att det känns skönt med klassen just nu även om jag lätt skulle kunan vara utan vissa personer. Och vad var det med brevet från rektor Monica idag? "Går Du kvar i skolan?" Vi skippade skolan en dag, en dag för att åka till stranden, 10 dagar innan studenten: Det är pinsamt och skrattretande men mest töntigt och barnsligt. Fatta liksom, men detta leder till bojkott - hårt mot hårt!

Innan jag går och lägger mig och avslutar dagen så ska jag se filmen dreamgirls och drömma mig bort för jennifer hudson är så sjukt bra, jag ryser! You've taken my heart and I give the rest of me too!

Jag hatar människor som ska stila för ingenting! Jag klarar inte av människor som retar upp en medvetet, sådana människor borde inte finnas!

working nine to five

Försov mig idag igen, men det gör liksom inget för jag ska ju ge blod kvart över tio och hade inte hunnit till skolan ändå... Jag känner på mig att dagen kommer bli en bra dag, en riktigt bra dag för det är sol, jag är utvilad och jag är lite förväntansfull. En bra dag idag - det måste det bli!

Det var en bra dag och nu bär det iväg till Strandgatan för lite studentmys med klassen :-)
Sjung om studentens lyckliga dar för tusan


and you can say baby

Sitter återigen här och funderar. Jag har ju som sagt ett filosofiskt synsätt. Det jag funderar på nu, efter att jag har klippt gräset åt morfar, kollat in bilder från Barcelonaresan och räknar ner till studenten är att hur livet faktiskt förändras. Jag är så sentimental och pretto och ibland lite nostalgisk men det är jag! Och jag hade inte vart jag om inte allt som händer hade hänt. Hur tråkigt är inte livet om man går omkring och är någon annan hela tiden. Nej usch!

perfection in affection

10 dagar, less than 240 timmar tills jag tar studenten. Jag kan räkna timmar nu, och ska jag göra det så är det i denna stund 224 timmar kvar! oooh, jag är ganska spänd faktikst.

Snart ska jag ta en promenad med jennie :-) Usch vad jag kommer sakna det när jag försvinner härifrån. Att bara hälsa på och umgås, utan krav eller måsten, bara skratt och trevliga stunder! Nostlagi och sentimentalitet are good friends

solsolsol

Idag ska jag iväg och sola och bada med klassen
det känns bra!

___________________________________________


Jag är varm och ganska röd, men det känns fortfarande rätt skönt. Det är gött när sommaren har kommit för då är allt bara så lugnt. Jag kan sitta och göra ingenting och utan att ha dåligt samvete. Kubb är så himlans roligt också, det måste jag säga, det finns inte mycket som slår det^^ (ordvits) Men man ska inte vara ute för länge i solen har jag hört och det har jag verkligen inte heller. Vi åkte hem klockan 1 för att käka McDonalds och sedan bar det iväg att köpa present till klassföreståndarna, vi tog på oss det, för ingen har säkert gjort det endå. Men nu sitter jag här hemma, funderar på att ta mig en milkshake innan jag åker hem till morfar och klipper gräset.

Imorgon ska jag klippa mig också, så det blir fint till studenten - och så ska jag ta min blodgivaroskuld. Det tycker jag är duktigt, men alldeles för sent. Men det klart, jag kunde ju inte tidigare på grund av mina tatueringar (nu pratar jag om att bli blodgivare och inte att klippa håret), vilka jag älskar och skulle aldrig vilja bli av med. Jag såg en ny idag som jag bara måste ha, men det får bli till hösten. Nu är det piercings, solbränna och mys som gäller i sommar, och jag kan inte ligga ute i solen med en ny tatuering, det går liksom inte alls.

Det är tisdag idag och det betyder att det är 10 dagar till fredag och det betyder att jag tar studenten! Sedan så är det rätt blankt, vad ska man räkna ner till då? Jag är inte ritkigt säker på det samtidigt som sommaren kommer gå så pipigt fort. Dessutom så har jag ju vidgat mina vyer lite från och med igår. Mirsa är bra på att övertala människor och hon var bra på att övertala mig, det har hon säkert fått från Anela. Men ju mer jag har tänkt på det desto mer säker blir jag på att det är ett rimlgt alternativ. Att spendera ett år i Spanien är inte fel, inte alls. Men då återstår problemet med allt jag har tatt på mig till hösten. Universitetet går ju alltid att söka igen så det oroar mig inte och Karlstad kommer ju finnas kvar likaså familjen och underbara. Men jag har UNF, och det är det som oroar mig, distriktet skulle klara sig utan mig, men jag går ju DO kursen, vi har en kongress med mera och det är saker som jag måste vara med på och samtidigt vill. Nu behöver inte jag UNF:a mig på ett bra tag förvisso, men det känns så dumt att lägga ner kraft på något som kommer skita sig. Jag skulle kunna vara med på DO utbildningen via msn och videokontakt men hur löjligt är inte det? Sedan så sitter jag och kollar på min anslagstavla och där hänger Björn Gustafsson biljetterna, undrar hur det blir med dem egentligen.. aja det som allt annat löser sig. Blocket i värsta fall. Men jag ska ta mig en funderare med styrelsen nu på torsdag och prata med dem om det finns möjlighet att pussla ihop mina ambitioner med UNF.


Nu ska jag ut i solen, för man måste ta tillvara på livet när det är som bäst. Det går upp nu! Och det är nog tack vare att ma fick perspektiv och höll på lite principer. Don't break it Magnus.  

Puss <3


twisted thoughts

Det är livet som måste levas live!
Jag kommer inte ångra mig - så nu gör jag det, this is it!

Anmält mig till ett års språkkurs i barcelona från och med hösten!
Livet är mitt! Jag gör vad jag vill, vad håller mig kvar och vad kommer inte finnas kvar när jag kommer tillbaka?

spontant

Vad gör man när alla skolarbeten är inne och man inte vet vad man ska göra på kvällarna?

Vilken skön känsla det var. Vilken newsflash! Jag behöver aldrig lämna in ett arbete i hela mitt liv. Det är över, det är slut, finito, benito! Nu kommer jag förvisso att köra hårt under ytterliggare 3 (5) år, men det är en annan grej. För nu är skolan över för alltid - jag är fri om sisådär 11 dagar!


Men vad gör man när man inte skyller på att skolan tar upp mycket tid, är det då jag ska satsa på UNF? Nej, det tänker jag inte, jag tänker festa!


Tisdag: Stranden

Onsdag: Bålrunda

Torsdag: lipz

Fredag: Grillfest på Nordkroken

Lördag: Alingsås <3

Söndag: Alingsås <3

Måndag: Beachvolleyturnering med efterföljande grillfest

Tisdag: Middag med lärarna

Onsdag: Bålrunda

Torsdag: Klä vagnen med efterföljande mys

Fredag: STUDENTFEST

Lördag: sömn

Söndag: Studentbal

Jag dansar aldrig nykter någonstans, aldrig inte en chans att jag dansar nykter!

Kallas ironi  


I'm sure

I won't hesitate no more

Nu har jag varit i Tyskland. i en underbar lägenhet belägen i Kraksdorf/Oldenburg/Neukirschen - skitsamma, det var nära havet, det var sol och det var helt underbart. Efter månadens turbulenser och smärre känslomässiga orkaner så var det så otroligt avkopplande att stänga av mobilen, skita i datorn, slänga på världens partyskiva och dra iväg med underbara människor. Jag kopplade av för första gången på flera veckor och hade varken stress eller klump i magen. Jag slappnade av och kunde på riktigt få möjligheten till att se saker med nya ögon. Att dansa på bordet klockan två på natten till Queen, prata med Gud i gräset eller skrika i slängungor, allt har  skapat energi som flödar i mig.

Tyskland då? I'm Yours kommer vara förknippat med resan. Och det är verkligen så det känns just nu. Det känns bra. Det kändes så jävla bra att dra på Hansa Park, skrika sig hes, bada fötterna och känna spänningen försvinna på kvällen, med något att dricka, tända ljus och bara mys. Livet blev så enkelt. Det som var skönt var också att det inte var med UNF. Jag kan faktiskt hitta så mycket bättre platser att hämta energi ifrån. Jag behöver inte alltid ha UNF för att må bra, det vet jag nu, det visste jag inte riktigt innan, inte på samma sätt. Jag kan faktiskt sitta på stranden utan att ha dåligt samvete och jag har inte haft dåligt samvete under helgen heller. Jag har fått insikt på ett helt annat sätt. Jag kan inte göra något åt det och jag vill inte heller, för det är inte mitt problem om jag inte gör det till det, och det tänker jag inte göra. It's your god forsaken right to be loved so I wont hesitate no more. 

Nu väntar studenten och ytterligare några dagar och veckor utan UNFtänk, sen blir det sommar och då försvinner UNF totalt, jag ska åka på summercamp men det är allt, resten av sommaren ska bara vara relax, lite shill och en massa mys. På en massa olika sätt såklart. Jag längtar till lata dagar i solen med söta människor, jag längtar efter att jobba och skopa glass för att känna mig duktig, jag längtar efter att få min framtid bekräftad och gå vidare. Jag går vidare hela tiden, för igår tog jag ett steg, idag tog jag ett annat och imorgon springer jag. Jag kommer också ha ett fullt gymnasiebetyg, inga IG:n här inte och bara fyra G. Jag kommer älska Universitetet, umgås med människor som vill samma sak som jag och som är på samma nivå. Jag har valt ett liv, det är mitt liv.

Långt inlägg men jag skriver för min egen skull, kanske inte så många läsare men det gör inte mig något för det är mitt liv. Jag hämtar styrka i mig själv och då är det skönt att se hur långt man har kommit. Nu är det snart studenten och jag har lika många veckor som ettorna har år. Och under dem två åren kommer man fatta så mycket med livet. Jag lovar, för det gjorde jag.

skönt med nytt perspektiv
Look into your heart and you'll find love, love LOVE

RSS 2.0