and how i've got where i am?

känner ett extremt sug för att göra något
något spontant och trevligt, något som kan leda till något.

frågan är bara vad?

överlämningsresa

är påväg mot årets överlämningsresa, där det är jag som ska göra överlämningen. Spännande och roligt och jag kommer ha det fantastiskt skönt, det vet jag! Hörs på onsdag


#1

Just nu är det mindre än en dag kvar innan jag står där, iförd tights och är nystretchad. Jag ska klara detta stadsloppet. Och jag ska klara det så jag känner mig nöjd efteråt.

Mål ett är att komma i mål, mål två är att komma i mål före resten av laget, mål tre är att komma in under min måltid.

Vi får se, spänd är jag och jag hoppas vårens träning gett resultat, men lite övertro och era knutna tummar och hejjarop får mig en bit på vägen i alla fall

ny vecka

och jag är grymt sugen på glass.

Överlämningen har börjat och det känns okej, faktiskt riktigt bra.
Att det snart är sommar känns också riktigt bra.

Mors


sommarfesten

sommarfesten blev riktigt jädra bra!

En Bibba rövin och allt blir i och för sig väldigt bra. Men den var trevlig, ganska lugn, men samtidigt helt vild. Jag var den som fick ta på mig macho rollen och stå vid grillen. Två timmar stod jag framför en fett rostig grill och vände grillspätt. Men det gick asbra och jag kan villigt erkänna att jag nog gör om det igen, om jag får chansen.

Idag är det för övrigt fredag, och återigen fest ikväll.

ny bloggdesign

Tvivlar på att detta funkar, jag är ju trots allt inte så teknisk av mig.

Men det hela började med att jag ville få in ett twitterflöde på bloggen, och började kolla runt. När jag väl hade gjort det så fick jag ett ryck och ville ändra om det mesta. Men det finns förbättringsmöjligheter, absolut.

change of looks?

jag har haft en fundering ett tag nu, och det är om man kanske skaffa sig en kaftan?
En såndär lång jesusdräkt som svalkar som fan, och som är lite sådär cool, eller i alla fall annorlunda.

Hur som helst.. nationaldagen idag och den spenderades på sandgrundsudden. Härligt väder och härligt lugnt. Det där med att nationaldagen är en helgdag vet jag inte egentligen vad jag tycker. Hellre den än pingst, men det där med nationalromantik är inte min grej. Däremot är det väl skönt att man firar sommaren, och att livet är rätt underbart liksom.

Men att hylla ett sverige med rasister i maktpositioner är inget som jag gör, aldrig någonsin.

Och nu ska jobbveckan börja.. fan va jag är opepp, men året med kåren är snart slut och det är väl det som gör att jag inte vill, för jag tycker det är tråkigt och ledsamt att jag ska börja plugga och lämna fantastiska arbetskamrater. Och varje vecka som går är en vecka närmare detta. Men veckan som kommer blir spännande. Verkligen! Utbildningar, FUM och sommarfest.. oj vad det är jobbigt :)

.


what can i do when my good isn't good enough?


med en vecka kvar

jag kan stolt erkänna att vårens slit faktiskt har gett resultat. Idag lyckades jag springa 12,5 på dryga 75 minuter. Det betyder att trots att man springer fel och att det går upp och ner så höll jag milen på en timme. Om jag nu satsar för att få in rytmen under veckan så är inte 55 min orimligt.

Härligt som fan, och jag är pepp som fan


#fail

den här bloggen är typ död..
det är mest för jag inte skriver och när jag väl skriver twittrar jag istället.

Men jag kan försöka bli bättre på detta med.

RSS 2.0