30 april, 2012

En av de bästa valborg som jag har vart med på.
all kärlek till SVIK och Karlstad!


29 april, 2012

Efter en ganska så hård vecka av plugg så har jag nu återkommit till ett någorlunda normaltillstånd. Vi får se hur länge det varar. Veckan som kommer blir en spännande vecka på många sätt. Först är det valborg, vilket jag är peppad på till max. Studentfest som kommer bli helt maxad. Sen blir det första maj och då åker jag till skövde. Syrran fyller 30 så känner att jag kankse borde dra dit, oavsett om det blir krångligt och en aning jobbigt.

Men det som blir mest spännande är ju lätt att få åka till Lund på torsdag. Jag har längtat efter SFSFUM i ett år, enda sen jag kollade via nätet hemma förra året så har jag vart peppad på att i tre dagar snacka utbildningspolitik och få en bättre insyn i studentrörelsens kärna.


16 april, 2012

ibland behöver man peppa sig själv. just nu peppar jag mig till dethär. måhända att det är smålöjligt, men på morgonen så funkar den riktigt bra att vakna till och komma igång.


14 april, 2012

Återigen har det vart lite dött här.
No suprise där inte


Jag håller på att hemtenta för fullt. Jag föröker ha dicplin denhär gången, men det går sådär. jag har fortfarande inte panik, och det undrar jag lite över. Jag borde ha panik. För jag kan det inte. Välfärdsstatens reformering känns så himla brett och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om eller hur jag ska formulera mina tankar. Jag är inte bra på sånthär, jag trodde jag var det men jag är tydligen inte det.

Nåväl, i värsta fall får jag komplettering. I bästa fall ett VG. Jag håller tummarna för ett G.


Annars då? Jo jag håller på att hårdträna inför lund om tre veckor. Jag har blivit så tjock så kostymen passar inte och jag har inte råd att köpa en ny så då får jag helt enkelt satsa gärnet på cardioträning och magövningar. Vi får se hur det kommer gå. Som allt annat antar jag, inte bra. Men va fan, jag försöker. Och nej.. jag är inte bitter. Jag lovar! (inte på riktigt i alla fall)

Uppdatering: Jag har nu skickat in hemtentan. Jag får se om den duger, det är bara att vänta och se. Men jag kände inte att jag hade nåt mer att ge. Så nu tar jag helg, tills imorgon då jag måste ordna med kinesiskan.

Wo bu shi hao de xuesheng

2 april, 2012

Sitter just nu och skriver seminarieunderlag och det går väl sådär. Min pluggmotivation och tentadiciplin är som alltid nära noll. Jag vet inte vad det är som gör det men jag orkar verkligen inte plugga, jag tycker det är något tråkigt och inte ens ämnet gör mig särskilt studiekåt. Välfärdsstatens reformering får vänta ett tag,, jag sitter på facebook nu.

och så är det kinesiskan... jag erkänner att dethär kan ha vart det svåraste jag gett mig in på.

1 april, 2012

Idag betalades det räkningar. Det var inte roligt. Inte roligt alls. Jag vet inte vad som hände men april blir en månad av nudlar, på riktigt. Jag hatar att leva utöver mina egna tillgångar, men vad ska man göra, det är inte så att jag kan sluta leva över huvudtaget heller?

det är ju tur i alla fall att det är 25 dagar innan låning i alla fall.. det kommer nog gå bra, eller nåt.

RSS 2.0