I need a hero and a halstablett!

Någon som kan rädda en röst? För just i detta nu så kan jag inte prata! Oförståeligt, inte egentligen... med tanke på att jag faktiskt tog studenten igår! Nu är det gjort, och jag har haft så blandade känslor under dagen. Men mer till det senare.
Just nu är jag så jävla glad att det inte finns tillstymmelse till ord. Och jag vill tacka alla som grattade mig, tyvärr har jag inga pengar på mobilen så jag kunde inte svara. Men jag hade så kul så ni förstår inte, det är en helt anan sak att ta studenten. Men man kanske ska börja från början...


Jag tog studenten på fredag den 13:e, det är ju trevligt! och vi hade lite otur. Några blev lite för fulla, det regnade och jag fick skoskav. Men det var fortfarande en sjuhelsikes jävla bra dag!

Jag kunde inte sova, det var det första, jag hade sån panik över att jag skulle somna sent, försova mig eller vara trött, men hur som helst så somnade jag och vaknade igen klockan 4. Redo och spänd över dagen. Jag duschade tog på mig och laddade kameran sen bar det iväg. 06:00 kom jag fram till swedenborg center och fram till resten. Nu var det dags för champagnefrukosten.

Vilken känsla det var! Att käka frukost tillsammans med klassen låter inte så hypat, men det var det Vi dansade sjöng och Magnus var såklart den första att gråta. Men det har jag rätt till, efter 13 år tillsammans med underbara människor så har man rätt att bli nostalgisk. Hur som helst så blev jag mätt och den alkoholfria cidern var god och ett bättre alternativ. 

Att åka på flaket var lite av en annan upplevelse som jag kommer minnas med glädje. Från halv åtta till nio åkte vi runt och tjoade och tjimmade på ett traktorflak, utsmyckat till max! Vi dansade och skrek, skålade och grät och livade upp oss fram till det var dags för att åka tillbaka till skolan. Tur var att det inte regnade just då utan var riktigt fint väder, det är jag tacksam över iaf.   



Väl i skolan, ja där var det ju rätt så trevligt. Innan fotograferingen så var vi och gjorde skolan osäker och drog stämmningen rejält. Studentfotografering, avslutning  mösspåtagning och tårta och tårar för att sedan återigen dra ut på flaket innan utspringet. Men nu hade det såklart börjat regna! Och vad det regnade, det haglade och åskade och det var lite tråkigt, me vi gjorde det bästa av situationen: under pressenningen var det bara och inte mer med det. Till Sanna för lunch och lite mer party och nostalgikänslor.

Jag skulle haft en PONCHO, Shalalalala

Väl tillbaka i skolan, ja där hade vi det otroligt trevligt. och det var dags att ta farväl av varandra. Skriva i mössorna och kramkalas och oroa sig över att det regnade som in i helvete. Peter Alsén kom och sa hej också, det var verkligen trevligt det med! Klockan blev 14:40 och vi sprang nerför trapporna och ut genom Swedenborg! Det var över, vilken jävla känsla! Fantastiskt och när vi väl hade fått betygen och träffat familjen blev det mer fantastiskt. Vilka människor det finns, som gör en regnig dag solig :-) Mina betyg var bra också! 12 MVG, 14 VG och 4 G

Sjung om studentens lyckliga dar...


För att sedan bege sig till fallen i skyfall men det kvittade egentligen För jag hade tagit studenten och var helt überglad. Och jag var glad hela dagen sedan, men otroligt trött. Med champagneflaskor, rosor och ett och anat gosedjur drog jag iväg i Impalan och skrek och blev gratulerad inte bara i Trollhättan utan i Vänersborg också. Visselpipan kom väl till hands iaf!

Studentfesten hemma och trevligt sällskap för att sedan återigen bege sig ut till Swedenborg och Studentfesten på Swania. Min hals försvann långt innan men det hindrade mig inte från att skrika och festa gärnet tillsammans med min klass! Dessutom träffade jag ju Anna, det var också trevligt.

Klockan 3 kom jag hem, trött men oerhört lycklig. Det var en sjudundrades dag igår! Jag kan inte ritkigt smälta det än. Jag ska vila min röst idag, och kankse ävem vila huvudet. Tack än en gång för allt igår. Och jag kommer att minnas studenten med glädje. Nu är jag fri, nu är jag fri! Det känns inte som jag hade trott, det känns bättre.

 HURRA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0